Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pohledný pětatřicátník Alex a jeho sestra Mélanie s manželem Marcem mají speciální společnost, která se zaměřuje na rozbíjení partnerských vztahů na objednávku. Jedinou etickou podmínkou je, že onen vztah musí být alespoň z jedné strany nešťastný. Vždy pomocí rafinovaných manipulací nic netušící ženu či muže přesvědčí, že pravá láska na ně čeká s někým jiným. Když se na něho obrátí bohatý podnikatel Van der Becq, jemuž se nelíbí úspěšný nápadník jeho dcery Jeanette, Alex váhá, protože vztah snoubenců je i po bedlivém prozkoumání harmonický a láskyplný. Zakázku ovšem přijme, neboť je po uši zadlužený a v patách má obřího srbského vymahače... (TV Nova)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (570)

verbal 

všechny recenze uživatele

Když už američané spáchají podobnou infantilní sračku, osadí ji například seňorou Lopézovou, takže pokud člověk zvrací nad obsahem, může se alespoň kochat formou! Absolutně mi hlava nebere, jak si charismatický fešák jako Džony mohl uvázat na krk takové monstrum, o které by zdravý, heterosexuální jedinec neopřel ani kolo. Paní Rajská byla hnusná, už když cedila přes ten příkop v horních jedničkách "Žolitaksy" a musím říct, že roky k ní byly opravdu nemilosrdné. Mít něco takového doma, to je na celoživotní Deppku. Navzdory všem těm čtyř a více hvězdičkovým gayům a latentnímu Františkovi z Liberce musí Verbal s politováním konstatovat, že i francouzská komedie je mrtvá. Ať žije ta italská? ()

aniiicka 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době nová romantická komedie, která se mi vážně líbila. Původně jsem nechtěla dát plný počet, ale skvěle jsem se bavila i při druhém zhlédnutí s mojí maminkou, která byla rovněž nadšená. Líbil se mi místy trhlý humor, protože jsem zatížená na francouzské komedie a trojice Duris, Damiens, Ferrier mě skutečně bavila. Romain s Vanessou měli šmrnc a byli hezký elegantní pár. Film má také pěkný soundtrack a navíc se odehrává v prostředí Monaca a krásné francouzské riviéry, kde jsem letos měla možnost strávit delší čas a kam bych se teď nejradši zase vrátila. :) Pro úplnost - na srdci mě zahřála vzpomínka na starý dobrý ''Hříšný tanec'' a hrozně se mi líbil konec filmu. :) http://www.youtube.com/watch?v=HByFGdb3ciA ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Francouzi stále umí příjemně pobavit! Uf, už jsem tomu v poslední době přestával trošku věřit, naštěstí jsem byl včas přesvědčen o opaku. Klamač nebo Lamač srdcí je sice mírně neoriginální komedie s ošoupaným námětem, ovšem ve velice nevšedním balení. Tolik sympatickým herců (postav) jsem neviděl ani nepamatuju. Film pro mě byl po všech těch hollywoodských záležitostech nesmírně osvěžující. Ústřední duo naprosto špičkové. PS: Znát Dirty Darcing nezbytná podmínka k navození zážitku. ()

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Jsou 3 typy žen: 1) ty, které jsou šťastné, 2) ty, které jsou nešťastné ale smíří se s tím a 3) ty, které jsou nešťastné ale nepřipustí si to, výborný a charismatický hlavní hrdina, příjemné obsazení😉 Bavilo mě to, film měl dynamiku a spád. Takhle jsem se už dlouho nepobavila.😁🥳👌4,5* zaokrouhluji na 5*. ()

PinokKio 

všechny recenze uživatele

Distributory je potřeba pochválit za výborně zvolený název. Je z něj patrné, o co vše tady půjde - a to mne trochu odrazovalo. Přece jen romance na filmovém (či televizním) plátně není nic pro mě. Ale v zemi galského kohouta na to šli úplně jinak a všechno tak trochu přeházeli. Zákony v lásce už od teď neplatí. Ještě že tak, jinak by to byl další klasický romantický film, kterých je už fůra. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (5)

  • Natáčení probíhalo ve Francii, konkrétně v Monaku, na letištích Nice-Côte d'Azur a Cannes-Mandelieu nebo v hotelu Ventes Drouot v Paříži. Natáčelo se také ve městech La Turibe a Cap-Dail. (Terva)
  • Producenti velmi stáli o to, aby komedie zakončila MFF KV 2010 s tím, že určitě dovezou Vanessu Paradis a možná i s manželem Johnny Deppem. Nakonec dovezli jen film. (Money_too)
  • Scenárista Laurent Zeitoun dostal nápad na film na rodinné svatbě, kde si všiml, že jedna z jeho sestřenic chodí s chlapíkem, který se k ní nechová hezky. Řekl si, že by měl najmout herce, aby ty dva přiměl k rozchodu. (Coldrex)

Reklama

Reklama