Reklama

Reklama

VOD (1)

Drž se pro lásku. Připravte se na smích a slzy. Marley Corbett (Kate Hudson) je mladá, krásná, divoká a zábavná slečna, má ale strach si pouštět lásku blízko k tělu. Ačkoli je zvyklá brát všechny nesnáze s humorem, návštěva lékaře (Gael Garcia Bernal), její život zásadně změní. Oba jsou vtažení do dobrodružství vzájemného poznání, které jim pomůže odkrýt věci které nepovažovali za možné. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (131)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Pozitivní přístup k životu až do jeho konce. Tímto způsobem řeší svůj osud i hlavní hrdinkka tohoto filmu, což je pro něj u mě právě to veliké plus, za které má 4*. Není to kvůli tomu přeplácaná americká blbost, ale ztvárnění pohledu na život, když víme, že už končí. Gael García Bernal na mě působil ale až moc strnule a mezi danou dvojicí to nejiskřilo tak, jak mělo :) Ale ve chvíli, kdy se na scéně objeví Treat Williams a Kathy Bates, na takovouhle maličkost zapomenete ;) ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Ke konci melodramatické až k zalknutí, přesto přihodím ke 3 hvězdám, které si tento biják zřejmě "objektivně" zaslouží, ještě jednu navíc, neb mám pocit, že se mu tady trochu křivdí. Jakmile je film jednou dojemný, tak hned "tlačí na pilu", "kalkuluje s působením na diváka", "sází na jistotu", "citově vydírá", a podobné kecy - jděte se vycpat s celou tou vaší ostentativní cyničností, pokud se i vy stydíte v kině brečet. Stačí se projet v Praze metrem s davem zamračených golemů a přečíst si pár hejtů pod profilem nějakého "dojemného cajdáku" na ČSFD, a člověk si hned uvědomí, že jsme si udělali z projevování citů tabu. Nikdo mi nevymluví, že je tady něco špatně. ()

Reklama

habertek 

všechny recenze uživatele

Nevím...když jsem se díval třeba na film ,,Je to i můj život" věděl jsem, že je to citová ždímačka, ale nijak mi to nevadilo a nepřekáželo, ale u tohodle filmu mi to přišlo až moc okaté. Citová ždímačka tu byla zapnutá na max, ale jinak vcelku koukatelný snímek v hlavní roli s mou oblíbenou krásnou Kate Hudson. P.S.: Chlapa jí teda mohli vybrat hezčího!:) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Roztomilá Kate Hudson, realisticky a dle mě velice věrohodně ztvárňující z ničeho nic umírajícího mladého človeka. Přiznávám, byl jsem na měkko, co by ne. Každý z nás o podobné situaci přemýšlel, co by, kdyby... Její postava je fakt vtipná, navíc jí to sluší. Ovšem obsazení Gaela fakt nechápu, je fakt absolutně bez charismatu, žádná chemie v páru není, výrazy má asi dva...ale humornější pohled na umírání dlouho asi neuvidíte. ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Rakovina. Nemůžu říct, že by mě to dojalo, ale přes cynismus a vtipy to bylo vážné a mělo to hloubku, a to na mě působilo poutavě. Tak poutavě, že jsem si až začal připadat, že mám rakovinu, a přemýšlel jsem, co budu dělat. Opravdu to člověka donutí k zamyšlení. A zpět k zábavě - nezapomenu na super vtip o vejci a hlášku "pomůžeš mi naplánovat můj pohřeb?". # příběh 7 | hudba 5 | humor 3 | akce 0 | napětí 1 | pustil bych si znovu 5 ()

Galerie (65)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama