Reklama

Reklama

Zjevení

  • USA The Apparition (více)
Trailer

Obsahy(1)

Na základě teorie, že nadpřirozeno existuje pouze jako důsledek lidské víry, se skupina studentů pokusí o vytvoření nadpřirozeného subjektu. Experiment se ošklivě zvrtne. O pár let později, začne mladý pár Kelly (Ashley Greene) a Ben (Sebastian Stan) ve svém novém domě prožívat děsivá, nevysvětlitelná setkání s duchem. V zoufalství vyhledají pomoc specialisty na paranormální jevy (Tom Felton), který zjistí, že problém pravděpodobně nesouvisí s domem. Ale jak uniknout před zjevením, které je pronásleduje? (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (179)

Juto 

všechny recenze uživatele

Príbeh nie je prehnane desivý, ako taký, ale postupuje vpred rýchlym tempom a nechá vás premýšľať, čo sa presne deje. Film nám poskytuje to správne množstvo napätia, vzrušenia a strašidelných javov, aby bol stále zaujímavý. A keď sa ukázalo, že ide o poltergeistický fenomén, tak to bolo pre mňa ešte zaujímavejšie. 6/10 ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

A já ty čtyři hvězdičky dám. Zcela nenápadný horor, který velmi mile překvapil. Zejména svou atmosférou a zajímavými hororovými prvky, kterým dopomohla moderní počítačová technologie (viz. vychytávka s dveřmi - zatloukání hřebíků). Ashley Greene jsem viděl poprvé a musím uznat, že je to vskutku velmi pěkná baba. Horor se obešel bez větších nelogičností, což velmi oceňuji, a tak nemám problém dát 70%. ()

Reklama

Morien odpad!

všechny recenze uživatele

Teda, tak bezradné zacházení s dějem a jednotlivými motivy jsem dlouho neviděla. Pravděpodobně budu ještě hluboce litovat své mise za zjištěním, jestli herci z Harryho Pottera umějí hrát. Zatím jsem dospěla k závěru, že si většinou příliš neumí vybírat filmy. A taky budu muset rozšířit hypotézu na to, že scenáristé neumí psát a režiséři režírovat a duchové strašit. ()

Flopik 

všechny recenze uživatele

No som milo prekvapený.Nečakal som vôbec nič , len že sa budem nudiť.No práve naopak , na moje prekvapenie som sa v celku dobre bavil.Napätie to malo , aj atmosféru . Bolo to v celku originálne , aspoň pre mňa. No sklamalo ma to že počas celého filmu som nevidel toho ducha.Myslím že žiadna lakačka ani nič.Najviac ma asi vystrašilo to Dievča s vetou : Tvoj dom mi zabil psa . Hlavná hrdinka sa mi páčila a aj jej polonahé telo :D. Zato dávam hviezdu hore a preto moje konečné hodnotenie je 3* a 50%. ()

MareT. odpad!

všechny recenze uživatele

Film tak zbytečný až hrůza. Jsou na to dva a ani jeden z herecké dvojice nedokáže film alespoň trochu utáhnout. Příběh je na úrovni odmítnutého filmu ve velkých studiích, scénář je poskládaný z vytrhnutých stránek hororů posledních třicet let a navrh jsou postavy zajímavé jako čaj o páté s anglickou královnou. Věřím, že i ta královna by byla zábavnější:)) ()

Galerie (26)

Zajímavosti (6)

  • Když Ben (Sebastian Stan) s Kelly (Ashley Greene) přijíždí na začátku filmu do nového domu se svým Volkswagenem, vozidlo nemá na předku vozu registrační značku. Druhý den však Kelly s vozidlem odjíždí do města a vozidlo registrační značku má, ale když se vrátí z města domů, vozidlo je opět bez registrační značky na předku vozidla. (BrianStorker)
  • Film se natáčel v Palmdale, v Santa Claritě a v Los Angeles v Kalifornii. (rafix)
  • Hoci sa medzi týmto filmom a japonským hororom Kairo (2001) objavili podobnosti, tento film oficiálne nie je remakom tohto filmu, akékoľvek podobnosti boli čisto náhodné. (Arsenal83)

Související novinky

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

Charlieho andílci ve stylu Bonda a Indyho?

24.08.2011

Tak můžeme zjednodušeně definovat komiksovou sérii J. Scotta Campbella Danger Girl, která se chystá na filmová plátna. První nástřel obsazení? Milla Jovovich, Kate Beckinsale a Sofia Vergara. Pořád… (více)

Reklama

Reklama