Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zach Galifianakis, Keir Gilchrist, Lauren Graham a Emma Roberts září v povznášející komedii o hledání duševního zdraví na tom nejméně pravděpodobném místě. Někdy to, co má člověk v hlavě, není tak šílené, jak myslí…což rozhodně platí pro Craiga (Gilchrist), vystresovaného teenagera, který raději sám odchází do psychiatrické léčebny, aby si od všeho trochu odpočinul. Místo toho potkává poněkud neobvyklého mentora (Galifianakis), možnou novou lásku (Roberts) a hlavně dostává příležitost k novému začátku. Okouzlující, zábavný a moudrý – takový je příběh o dospívání Něco jako komedie. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (409)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Tak aby ste vedeli, mne sa to náramne pozdávalo. Videla som Hangover, nepáčil sa mi (čo som asi jedna z hŕstky) a postava, stvárňovaná Zachom Galifianakisom ma tam nesmierne iritovala. Táto rola mu, naopak, celkom sadla, osoba tragikomického "spolupacienta" mi prišla nielen zaujímavá, ale zo všetkých vedľajších úloh asi najfascinujúcejšia. Áno, bolo tam gýču a klišé minimálne za dva kýble, a vôbec - môžem si dovoliť tvrdiť že viem, že takto to teda v psychiatrickej liečebni nevyzerá (ale bohvie, Američania sú predsa len prazvláštni), ale tu mi to až tak nevadilo, bolo to dojemné, pekne a nápadito spracované a Under Pressure som si spievala ešte dva dni. ()

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Anna Boden, Ryan Fleck / It's Kind of a Funny Story by Ned Vizzini | Hudba: Broken Social Scene | Produkcia: Kevin Misher, Ben Browning | Distribúcia: Focus Features | Štúdio: Alliance Films, Misher Films, Wayfare Entertainment | Rozpočet: 8 miliónov $ | Tržby: 6,491,240 $ || Zo začiatku šialene patetický, nič nehovoriaci lacný blábol, z ktorého sa postupne vybuduje slušná psychologická dráma na štýl oslavného veršu života ako takého. Hlavný predstaviteľ mi prišiel trochu nepresvedčiví, samozrejme jeho situácia si to v roli vyžiadala, preto je ťažké posúdiť, čím to mohlo byť. Zach Galifianakis je úžasný herec a nadmieru zábavný ksicht, no pozerať sa hodinu a pól na jeho znudenú tvár tiež nemôže byť žiadnou výhrou. Preto len priemerne. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná indie komedie, která má zbuzovat spíš jemný úsměv na tváři, než hlasitý smích. A to se daří perfektně. Postavy jsou sympatické a výborně napsané a celé to má takou příjemnou atmosféru, že se u toho zkrátka nudit nebudete. Navíc je zde výborný Zach Galifianakis, který potvrzuje, že zvládne i trošku vážnější role. A Emma Roberts ještě nikdy nebyla tak cute. Prostě správnej feel-good film, který si pustím kdykoliv znova. ()

evapetra 

všechny recenze uživatele

Zbláznit se může každý, říkají psychiatři. To, že lidé, kteří ten život zkrátka nejsou schopni normálně unést, jsou vlastně mnohem lidštější a citlivější než ti, co žádný papír na hlavu nemají, zjišťuje i šestnáctiletý Craig, který skončil na pár dní v léčebně kvůli svým depresím. Postavičky jeho spolupacientů jsou skvěle zahrané a působí opravdu věrohodně ()

Jordan 

všechny recenze uživatele

prelet nad kukučím hniezdom pre hipsterskú (newyorskú) mládež... optimistický nezávislák o znudenom, "deprimovanom" mladíkovi, ktorí nájde zmysel života, nových kamarátov, nové smerovanie, nové koníčky a lásku svojho života: na psychiatrii... síce príliš americké (v zmysle: retušované, klišé-ovité a osladené), ale vcelku pozerateľné, ak nemáte čo robiť na vianoce v noci a všetky tie obohraté veci v telke vám pijú krv oveľa viac... zaujímavé hlavne kvôli tomu, že galifianakis tu ponúka prvý krát v kariére vážnejší výkon (v podstate najvážnejší a najhlbší vo filme) a ide mu to dobre... a tiež kvôli krásnej emme roberts ()

Galerie (27)

Zajímavosti (6)

  • Keď Craig (Keir Gilchrist) nastupoval do psychiatrickej liečebne, odobrali mu opasok a šnúrky z topánok, pretože v takýchto zariadeniach sú to nepovolené veci. Avšak niektorí pacienti aj napriek tomu nosili mikiny so šnúrkami. (U_S_O)
  • V scéne, kde Craig opisuje svojich spolužiakov, je v zábere na neho vidieť, že číta knihu Be More Chill od Neda Vizziniho. Ten napísal aj text s názvom It's Kind of a Funny Story. (mimale)
  • Film byl natočen přibližně za 6 týdnů. (Čulo)

Reklama

Reklama