Reklama

Reklama

Plivu na váš hrob

  • USA I Spit on Your Grave (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Jennifer Hills (Sarah Butler) kvůli práci na své nové knize odjede z města na venkov, aby ji od psaní nic nerozptylovalo. Tamější obyvatelé ale na nikoho z města nejsou zvědaví. Jednoho večera se rozhodnou ji tak trochu vystrašit. Od pouhého záměru zničit její knihu a vyděsit ji k smrti se tato jejich lekce, kterou si na městskou slečinku připravili, změní v brutální útok zahrnující bolestivé mučení a znásilňování. Navzdory očekávání všech, Jennifer přežila. A v hlavě má myšlenku jen na jednu jedinou věc - pomstít se. Remake kontroverzního stejnojmenného hororu z roku 1978, který byl pro svou brutalitu v řadě zemí na několik let zakázán. (nightevan)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (818)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mrazivě naturalistické, brutální a napínavé. Čas od času si rád dopřeju podobnou dávku thrillerového hnusu na pomezí splatter hororu... V těchto snímcích toho sice není příliš (nic), co by se dalo považovat za plnohodnotnou filmovou kulturu, zaujmout nicméně dokáží znamenitě. Pak už je individuální, jak se s tím divácký žaludek popere. Za sebe musím říct, že pár scén mě docela překvapilo, a stěžovat si nemohu ani na delší stopáž, která sice k žánru moc nesedí, ale se kterou si režie pohrála více než zdařile. Pro fanoušky SAW nebo třeba Posledního domu nalevo jasná volba. ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Nemohu si pomoci, ale osamocená, poměrně přitažlivá spisovatelka, si na samotě u lesa tak trochu říká o trochu toho sexuálního povyražení s místními vidláky. Ti však místo dokonalé znalosti 101 nejvzrušivějších poloh kámasútry v prostředí vyvoněném svíčkami dávají přednost kombinaci pistole, násilí, orál, anál a to civilizované slečince zrovna nevoní. Samozřejmě ji trochu chápu, rozumím i její touze po pomstě, ale příliš mne to nebavilo. Takže oko za oko, zub za zub, louh za chlast, penis za vagínu, ale to je tak všechno. ()

Reklama

lamps 

všechny recenze uživatele

Tak konečně pořádný masakr, který si skrze brutalitu a psychický nátlak vyšlape vysněnou cestičku do divákova hlubokého podvědomí. Jasně že je to snímek plný klišé a svým zpracováním, strohými dialogy a některými hereckými výkony se zařazuje k řadě jemu podobných béček, ale tentokrát je zkrátka ten emocionální dopad tak silný a lahůdkově vygradovaný (vysloveně s brokovnicí za zadkem), že to překryje jakékoli nedostatky. Jak první půle trochu nudila a pozornost udržovala výhradně Sarah Butler v ultrakrátké sukni, ta druhá ve znamení krvavé vendety vše bohatě vynahradila a režisér to na mě rozbalil v takovém stylu, že jsem jen strnule přihlížel. Škoda, že to nešlo více do hloubky a více se nezapracovalo na jednotlivých postavách, ale to už bych chtěl až příliš.. :) ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Prvoplánový účel, který je totálně směšný. Drobné spoilery. Chcete vidět pořádný film s touto tématikou? Pusťte si "Poslední dům nalevo", ten je sice totálně pochcávaný diváky, ale působí přirozeně a odplata je reálná, tohle je komedie, ač nechtěná. Absolutně zde nefunguje ten pocit zhnusenosti, když je Jennifer (ne)Kozatá znásilněná, vše je tak trapně natahované a nesmyslné (čerstvě napuštěná Jennifer vyrazí do lesa nahatá a místo aby utíkala, prostě se jen prochází, pak je znovu znásilněna když jí ->dojdou<- násilníci). Jennifer je panna, ještě k tomu spisovatelka a evidentně občas zavítá do kostela, zkrátka pionýrka první kategorie, přesto je její "návrat z řeky" ve stylu, že se během těch pár dní v lese naučila chemii, lovit, vázat nepřekonatelné uzle, unést 150kg chlápka, vykouzlit z větviček různé pomůcky + své spálené věci a ještě k tomu dokázala být neviditelná. Celkem solidní výkon na polomrtvou vyzáblinu, která si pořádně ani neuměla zavázat tkaničky. Sarah Butler se absolutně nehodí do této role. Jednak musí být herečka skutečně sexy (to aby divák uvěřil těm nadrženým kecům na způsob: "pojď ke mě krásko... jseš tak krásná kundička... při pohledu na tebe mi stojí péro... chci ti ho tam vrazit"), ale hlavně dokázala přesvědčivě zahrát pouze volnočasový běh na začátku filmu. Stačilo mi sledovat její výraz, když se "vrátila" a věděl jsem, že celý dojem z filmu je v hajzlu. Na filmu jsou dobré jen způsoby smrti, ale to je vše. Thriller je to slabý a zhovadilý, jako tento komentář. 40% ()

petero 

všechny recenze uživatele

Remake zakázanej kultovej kruťárny z 87 dnes už nemá čím prekvapiť, pretože jeho rape and revenge story je tým najlineárnejším čo sa dá v tomto žánri nájsť, žiadna odbočka, žiadne prekvapko, žiadne vzrušenie (iba ak z jednoduchých krutých pascí), len solídne remeselné spracovanie čo k predchádzajúcej tvorbe režiséra je priam malým zázrakom. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (26)

  • Mollie Milligan bola počas natáčania tehotná, čo tvorcovia zakomponovali do do úlohy pani Storchovej. (Pat.Ko)
  • Pracovným názvom filmu bolo označenie Day of the Woman. (MikaelSVK)
  • Keď sa Jennifer (Sarah Butler) nasťahuje a prvýkrát ide na toaletu, voda je tmavohnedá. Keď do nej vhodí mobil, voda vo WC je výrazne čistejšia. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama