Reklama

Reklama

Mládeži nepřístupno

  • USA Movie 43 (více)
Trailer 4
Povídkový / Komedie
USA, 2013, 98 min

Předloha:

Bill O'Malley (povídka), Claes Kjellstrom (povídka) (více)

Hrají:

Emma Stone, Naomi Watts, Gerard Butler, Kate Winslet, Anna Faris, Hugh Jackman, Kieran Culkin, Elizabeth Banks, Terrence Howard, Uma Thurman, Halle Berry (více)
(další profese)

Obsahy(1)

Tvůrci filmů Něco na té Mary je a Blbý a blbější vám přináší novou hustou komedii plnou těch největších hollywoodských hvězd. Přijďte se podívat, jak to dokážou rozjet Kate Winslet, Hugh Jackman, Halle Berry, Naomi Watts, Richard Gere, Elizabeth Banks, Uma Thurman nebo Gerard Butler. (oficiální text distributora)

Videa (14)

Trailer 4

Recenze (1 007)

B!shop 

všechny recenze uživatele

Tohle je tak neskutecna uchylarna, ze si nevzpominam na vic uchylnou komedii z posledni doby. Ne ze by to bylo tak treskute vtipny, to rozhodne ne, ale napad na hledani tajnyho filmu prolozenej jednotlivejma scenkama je fakt skvelej, takze to celkove drzi pohromade, ale je tu zaroven prostor pro spoustu spolu nesouvisejicich veci a diky tomu se sem narvalo vic hvezd, nez ktery uvidite v oskarovym filmu. Tvurci se s tim fakt neserou a nic neni tabu, takze vam misty opravdu nezbude nez cumet s otevrenou pusou. Ne vzdy se to samozrejme povede, nektery scenky jsou zbytecne natahovany a sem tam to tak nejak vyzni do prazdna, ale ja se skvele bavil. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Tady je to jednoduché. Film přicestuje s celkem zajímavým a vtipným úvodem a pak už to jde od desíti k pěti. Střídají se více trapné a méně trapné minisnímečky a vy jste stále v očekávání, kdy se vše změní a konečně naši sympatičtí hrdinové narazí na vysněný ,,Movie 43". Co si budem nalhávat, snímečky jsou horší a horší. Přitom film sliboval mnohé už při letmém pohledu na obsazení. 4x jsem se zasmál. Slabé 2* za odvahu. ()

Reklama

H34D 

všechny recenze uživatele

Hned z první - ehm - povídky mi spadla čelist kamsi na zem a nedá se říct, že by se mi ji po zbytek filmu dařilo zvednout zpět. Kombinace záměrně přepáleného humoru a slavných hereckých es (bez nich by filmu tento podstatný rozměr rozhodně chyběl) působí vskutku nečekaně a vlastně zajímavě. Myslím, že obrázek Hugha Jackmana s šourkem na krku zůstane vypálen v mém mozku asi navždy. Pokud přijmete tuto hru na absurdnost a pokud se povznesete nad stupiditu některých (rozhodně ne všech!) povídek, budete mile překvapeni. Troufám si říct, že Movie 43 není tak dementní, jak se zdá a rozhodně dokáže pobavit i nedementní diváky. Zamrzí, že balast spojující jednotlivé povídky je dost o ničem. Také často i těm nejoriginálnějším povídkám chybí nějaká pointa, završení či pořádný tah na branku. Kupodivu to ale moc nevadí, protože např. zmiňované koule na krku fungují i bez toho... 6/10 ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Už se asi opakuju, ale nesnáším fekální humor (sraní, chcaní, blití a podobně). Nejlepší část celého filmu je ta ústřední, kdy kluci hledají Movie 43, té bych klidně dal 5 hvězd. Jednotlivé krátké povídky se však pohybují mezi odpadem a úplnou žumpou televizní zábavy, celkový dojem pak definitivně zabíjí závěrečná parodie na Méďu, kterého nemám rád ani v originále. Mé hodnocení = 20% a doporučuju se této kravině vyhnout. ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Plejáda komediálních povídek, jejichž pojítkem je fekální a přisprostlý humor, historka s poselstvím, že internet zničí lidstvo, a hotovej hereckej guláš. Některé povídky stojí za hovno úplně (parodie na Garfielda, basketballový zápas, komiksová seznamka), jiné o hovně jenom doslova jsou (Anna Farris by mohla vyprávět), některé po chvíli už jen otravují (krční koule, rande za kasou), povídka Vadí nevadí je svým způsobem každopádně hodně vtipná i kouzelná a Domácí výchova Naomi Wattsové by zasloužila jako námět vlastní celovečerák jakéhokoliv žánru. A ať už jsou jednotlivé povídky jakékoliv, ani jedna není tak dlouhá, aby neutekla celkem slušným tempem. Reklama na elektroniku nemá chybu (a to v ní žádnej fór nevidím, taky mám všechny svoje děťátka zapojený do sítě). A má to tu tolik odpadů, že tomu tu třetí přece jenom přiklepnu, protože zas takovej průser to fakt nebyl, kdo má rád Něco na té Mary je a podobně jetý kousky, měl by to v klídku zkousnout. A traileru vládnou My chemical romance, ty tři si to fakt zaslouží :D 50% ()

Galerie (71)

Zajímavosti (21)

  • Snímek má dvě verze. Například v Anglii nebo v Nizozemsku se film promítal v té alternativní, kde místo pokusu zoufalého, zpustošeného a neúspěšného scenáristy (Dennis Quaid) prosadit svou morbidní komedii, se skupina tří teenagerů (Mark L. Young, Adam Cagley, Devin Eash) pokouší najít nejvíce zakázaný film na světě Movie 43, což v konečném důsledku vede ke zničení civilizace. (ČSFD)
  • Všechny počítače, které se ve filmu objevují, jsou značky Apple. (URBAN)

Reklama

Reklama