Reklama

Reklama

Hledá se táta a máma

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2010, 55 min

Režie:

Jiří Mádle

Účinkují:

Petr Machala

Obsahy(1)

Seznamovací reality show vysílaná televizí Prima, jejímž cílem je pomoci osamělým najít životního partnera a jejich dětem chybějícího druhého rodiče. V pořadu se projeví láska, vášnivá vzplanutí, ale i peprné výměny názorů. (zdeny99)

Recenze (99)

viperblade odpad!

všechny recenze uživatele

Nevím, kde začít. Tahle show překračuje všechny hranice a hraje si na něco, čím není. Není vaší "poslední šancí na lásku", ale spíše "jedna z mála příležitostí, jak ze sebe udělat v TV naprostého idiota…" Upřímně lituju ty lidi, co tam šli s tím, že někoho opravdu najdou. A proč? Protože nenajdou. Jakmile se totiž vypne kamera a štáb přestane vytvářet ty "přirozené" situace, tak právě v tu chvíli lidé zjistí, že ten člověk je jiný, než za jakého se do této chvíle prezentoval. Fakt bych tam chtěl být (spíše, chtěl bych vidět), jak si ti dva skutečně rozumí. Ne pod dohledem kamery, protože to člověk prostě nikdy není přirozený, ale jakmile si myslí, že se nikdo nedívá, tak to se teprve dějí věci… Zkrátka a dobře koncept reality-show se seznamkou nikdy nemůže fungovat, protože to je stejná blbost, jako bych šel do VyVolených hledat skvělé kamarády… Sorry, ale přetvářka mě nikdy nebrala… 0 %. ()

svobik 

všechny recenze uživatele

V podstatě naprosto otřesný konstrukt (navíc převzatý), v němž nějakých 20 postarších lidí uvažuje o sexu. Nemůžu si ale pomoct, takřka po celou dobu jsem měl sice chuť hodit ovladač po televizi, ovšem zároveň jsem nebyl schopný milou Primu ani vypnout. Něco mě na tom pořadu fascinuje, snad ta velmi trefná sonda zaměřující se na českou povahu jak ze sociologického, tak psychologického hlediska. Sonda, která je z dramaturgického hlediska nechtěná a které si všimne snad pouze člověk, který se o tyto obory zajímá. Zkrátka a dobře, svým způsobem zvráceně zajímavé. ()

Reklama

Mr.Hudson 

všechny recenze uživatele

Vždycky jsem se těšil na nový díl, ne snad proto, že by to byla nějaká skvělá podívaná, ale chtěl jsem se vždycky pousmát nad hloupostí některých lidí v daném pořadu. A téměř při každém díle jsem se bavil, je až neuvěřitelné co se dokáže všechno odvysílat. Nesympatická hlavní trojice, většinou hloupí soutěžící a nezajímavý děj , takto bych to asi shrnul. ()

RedHot odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosté odvržení myšlenky tradiční rodiny a základního soukromí a studu, které by mělo být vlastní každé lidské bytosti. Nejsmutnější je, že všichni účastníci pořadu jsou přihlášeni, alespoň tuším, dobrovolně. --- Ve filmu Vratné lahve zazní věta, z které je patrné, že u žehlení je možné dívat se na cokoliv a organismus při této činnosti přetrpí sebevětší brak. Není tomu tak. ()

Montego 

všechny recenze uživatele

Neskutečný kus romantiky, opravdu jedinečnost a prostá krása lidského bytí. Skvostná práce na všech frontách. Duchaplné příběhy, krásné prcec baby, a udatní rytíři. Dokonce i zvraty moderních problematik (kdo by to byl tušil že se v pruběhu stane geyem že?) No prostě vypočítaná parádička! Vroucně bych doporučil všem! Opravdu všem a nedělám si legraci je to skvělá záležitost, plná našlapaného děje, kulišáckých taktik a bezpočtu nesmrtelných hlášek, který by nenapadli Zdenu Trošku ani trošku.  jasných 5stars, 100% bez umělých sladidel ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Anastázie Djačenko, jedna z uchazeček o Reného ve 4. řadě, jenž se s velkou dávkou eufemismu sebeprezentovala jako modelka, také účinkovala v několika filmech pro dospělé. (Nick321)
  • Máma 3. série Barbora Justýna Trávníčková nějaký čas po natáčení podlehla smrtelné nemoci. (Nick321)

Reklama

Reklama