Reklama

Reklama

VOD (1)

Pět bývalých členů speciálních jednotek se společně pokusí okrást narkobarona, spustí tím ale řetězec nečekaných důsledků a jejich vztahy budou podrobeny zkoušce. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (412)

Vavča 

všechny recenze uživatele

Krásné herecké obsazení (kromě koženého Afflecka) vyrazí do jednorázové akcičky v kolumbijské džungli, aby následně zjistila, že pokazit se může i sebelepší plán. Huhňavý Charlie ok, Pedro Pascal spíše nevyužit, celé to tady herecky táhne hlavně Oscar Isaac. Solidní akce, ale nic, z čeho bych si sedl na zadek, nebo emoční impakt, který by mě lákal, abych se k tomu vrátil, sympatická jednohubka, byť s poněkud zdlouhavým úvodem. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Nijako som sa za týmto filmom netrhal. Podľa plagátu som ho tipoval na ďalší bezvýznamný akčný film. Úplne náhodou sa však spustil trailer a ja som zrazu zistil, že ukradnúť peniaze narkobarónovi nie je zlý námet. Film je plný napätia a scén v ktorých netušíte ako sa to zvrtne či úplne poserie. Páčilo sa mi ako tvorcovia hádzali postavám pod nohy prekážky, takmer nič nevyšlo podľa plánu a to je na tom práve zaujímavé. Pripomína to realitu, každodenný život, kde sa vždy niečo poserie. Aj preto som si film parádne užil. Trochu sa divím prečo film nie je červených číslach, pretože som chvíľu uvažoval aj nad plným počtom...80%. ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

Solidní akčňák, který se dostatečně věnuje i postavám (paradoxně zrovna chování Affleckova borce mi ale v druhé polovině přišlo neopodstatněne chladné, buď špatně zrežírované, nebo zmrvené vystřižením nějakých scén). Jinak skvělé herecké seskupení, od začátku z filmu sálá potenciál slušné žánrovky, který film uspokojivě naplní. Neokoukané nápady, lokační výpravnost a atraktivní insiderský vhled, jak můžou být někdy podobné žóldnéřské akce koncipované. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Ono to nie je úplná chuťovka. Nápad je v zásade veľmi tradičný. Ale postavy sú plnohodnotné. Je ale výrazne cítiť, že Chandor akčný film až tak veľmi nezvláda. Niekoľko krát tomu výrazne padne remeň, tempo sa spomalí a odrazu sa dostávame do nudných pasáži. Ku cti filmu ale slúži to, že aj keď je tam týchto pasáži pomerne dosť, trvajú len krátko. O dosť viac ale zamrzí, že tým celý film troška spomaľujú. Afflecka tu považujem za najslabší článok. Snaží sa síce hrať minimalisticky, ale ostatní ho v mnohom prevyšujú. Hlavne Isaac a Pascal. V zásade sa jedná o takú výraznejšiu chuťovku na jedno použitie. S funkčným scenárom a pútavým prostredím. Boh vie, ako by to vyzeralo, keby to natočila Bigelow, ako sa aj pôvodne plánovalo. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Velmi solidny dobrodruzny thriller so skvelou paticou hlavnych hrdinov a ich vzajomnou chemiou. Nie je problem im fandit, bat sa o nich a chapat ich rozhodnutia. Vdaka tomu je to dost napinave a svizne. Zaujimave koncipovane akcne sceny (pripominajuce vystavbou uzasne finale Zero Dark Thirty) takisto potesili. Mile prekvapenie. 7/10 ()

Galerie (20)

Zajímavosti (15)

  • Film je natočen kamerou Arri Alexa 65 v rozlišení 6,5K (6560x3100) a finišován ve 4K masteru. Je navíc prvním filmem využívajícím plnou plochu snímacího čipu této kamery a film tak má netradiční poměr stran 2.11:1. (gurmanfilmu)
  • Písnička, která hraje na začátku filmu, je „For Whom The Bell Tolls“ od Metallica. V 5. minutě hraje „Caderas“ od Bomba Estéreo. Ve 23. minutě hraje „The Chain“ od Fleetwood Mac. Ve 28. minutě hraje „Run Through The Jungle“ od Creedence Clearwater Revival. V 85. minutě hraje „Masters Of War“ od Boba Dylana. (Duoscop)
  • Scéna, ve které skupina pálí peníze za účelem udržet se v teple, je inspirována reálnými událostmi, konkrétně narkobaronem Pablo Escobarem, který při svém útěku před úřady v 90. letech 20. století též pálil peníze, aby zahřál svoji rodinu. (NiWi)

Související novinky

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

Nejsledovanější věci na Netflixu v roce 2019

02.01.2020

Přestože dostal Netflix v roce 2019 dva silné konkurenty v podobě Apple TV+ a Disney+, stále se jedná o jednoznačně největší a nejúspěšnější streamovací službu na světě. Důvodů je spousta, když se… (více)

Wonder Woman a Pedro Pascal

Wonder Woman a Pedro Pascal

30.03.2018

Kariéra Pedra Pascala je rozhodně na vzestupu. Po Hře o trůny a Narcos se probojoval do druhých Kingsmanů, po nichž se objeví ve dvojce Equalizera, v akčňáku Triple Frontier od J. C. Chandora a v… (více)

Kdo navštíví Triple Frontier?

Kdo navštíví Triple Frontier?

20.03.2018

Jen málokterý projekt se v posledních letech rozpadl víckrát než Triple Frontier. V akčním thrilleru od Kathryn Bigelow (Smrt čeká všude) si původně měli zahrát Tom Hanks, Will Smith a Johnny Depp. Z… (více)

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

Hardy, Tatum a organizovaný zločin?

06.01.2017

Akční thriller Triple Frontier se dere na velké plátno už řadu let. Původně ho chystala Kathryn Bigelow, teď se ale drogových gangů, které operují na hranici mezi Paraguayí, Argentinou a Brazílií,… (více)

Reklama

Reklama