Reklama

Reklama

VOD (1)

Detektiv Cassidy je nekompromisním obhájcem zákona. Jeho boj za spravedlnost se však mění v pomstu ve chvíli, kdy mu srbský mafián a jeho kumpáni vyvraždí rodinu... Když mu srbský gangster nechá zavraždit manželku a dceru, drsný polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) sleduje jeho stopu do Bangkoku. Na dohled hlavní základny mezinárodní mafie spojí síly s hbitým místním detektivem Tonym (Tony Jaa). Rozhodnou se překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí.

Polda z New Jersey Nick Cassidy (Dolph Lundgren) zjišťuje, že do města má dorazit zločinec Viktor Dragovič. Šéf srbské mafie tentokrát osobně dohlíží na pašování s lidmi. Během policejního zásahu dojde ke krvavé přestřelce a Nick v sebeobraně zastřelí Dragovičova syna. Mafián se chce pomstít, a tak nechá zavraždit Nickovu manželku a dceru. Nick přežije a na vlastní pěst pronásleduje Dragoviče do Bangkoku. V kambodžské metropoli narazí na hbitého policejního detektiva Tonyho (Tony Jaa), kterému překupníci s lidmi zrovna zabili parťáka. Po počátečním nedorozumění a neshodách Nick a Tony spojí síly. Rozhodnou se zaútočit na hlavní základnu nebezpečné mezinárodní mafie, potrestat smrt blízkých, překazit obchod s lidmi a zničit všechny, kdo se na něm podílí. (TV Prima)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (144)

alchac 

všechny recenze uživatele

Típne-li kdo dvoumetrovému vikinskému hovadu (byť s již poněkud vyšším počtem letokruhů) jeho hustru a odvleče dóttir za účelem rozšíření sortimentu barevného provedení obchodovaného statku, přičemž terminaci samotného papá hrubě odflákne, může mluvit o štěstí, pokud z toho vyvázne pouze jako heimnar či se hřbetem ozdobeným krvavým orlem. Helbojovič a jeho potěr zde odinžel takovou kliku nemají, neb Dolfi jim s pomocí jakéhosi opičího krále ve fabrikách rozpoutává takový Ragnarök, až z toho v celé Jihovýchodní Asii klesá obchodní bilance a HDP padá na držku rychleji, než panem Dragem ukončovaní Dragovičové. Vkusná okopávaná se spoustou kečupu navrch, u které nemůže pod tři jít snad nikdo pamatující promítání ohoblovaných VHSek na vypůjčeném videu. Já v záchvatu nostalgie jdu ještě o jednu vejš. ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Velké překvapení, které jsem si opravdu užil. Nejen, že je to spousta mých oblíbených herců, ale je zde i pěkně natočená tvrdá akce. Dolphovi role mstitele sedla na výbornou a jeho likvidaci protivníků jen tak nezapomenu. Tony má také hodně využitého prostoru a Jai White taky není ještě tak oteklý a něco předvede. Příběh je vcelku tuctoví a nepřekvapivý, ale filmu sedl. Pomalejší pasáže nenudí a není jich moc. Za mě opravdu spokojenost a 90% :) ()

Reklama

BarryLyndon 

všechny recenze uživatele

Škoda totálně lobotomických dialogů a naprosto šílené režie a kamery. Obsazení parádní Tony Jaa, Dolph Lundgren, Peter Weller, Michael Jai White, Ron Perlman, to z béčkového pohledu může být lepší jenom o málo. Souboje solidní, akce taky, ale nasmínaná tak šíleně, tohle by bylo out i před 30 lety. Ale námět docela oldschoolový. Škoda, že to dělal nějaký thajský naprostý neumětel. Tohle by s takhle rozdanými kartami dokázal takový Isaac FLorentine věřím natočit parádně. 4/10 ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tak vzhledem k tomu,že lepší film s Dolfim jsme viděli asi před dvaceti lety,je tohle docela úspěch.Scénář bych tady vůbec nezmiňoval,je to pořád stejný,stejně jako v době akčního boomu,kdy jsme zabořený v křesle hltali nálože akčních ikon,a nevadilo nám,že to je pořád na jedno brdo.Jasně,takhle si představuju návrat ke kořenům.A kecy ňákýho Mrdáka,nebo jak se ten vůl zove,přeci nikomu nezkazí náladu.Možná trochu pokory by to chtělo.60%. ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Až taká akčná bomba to nie je a Tony sa trochu drží v zadu (čo sa súbojov týka). Ale nikto zrejme nečakal, že to bude takto pohodový film. A dokonca s príbehom. Niežeby šlo o scenáristický skvost, ale film ide od niekiaľ niekam a bitky ho príjemne osviežujú, aj keď od oboch borcov sme už videli lepšie kúsky... ()

Galerie (115)

Zajímavosti (10)

  • Alternatívnym názvom snímky bol názov Battle Heat. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama