Reklama

Reklama

Co bude dnes k večeři?

(pořad)
  • Česko Kašpárku, vař!
Reality-TV
Česko, 2010, 15 min

Obsahy(1)

Co bude dnes k večeři? je pravidelný pořad o vaření vysílaný na TV Barrandov. Hlavním "učitelem" je kuchař Radek Kašpárek, který divákům dává inspiraci pro každodenní vaření i slavnostní tabuli. (Paity)

Recenze (71)

oskiii 

všechny recenze uživatele

Kašpárek je výborný kuchař a velký profík. To, že mluví ostravským dialektem na tom nic nemění. Recepty jsou kvalitní z vybraných surovin. Žádné levné blafy. Problém je ten, že tato republika obdivuje pouze ceckatou indiánku Pohlreicha. To je pro "gauč" kuchaře největší boreček a nikdo se mu nerovná. Co řekne, je prostě pravda, protože je to přeci největší mudrc na světě. Nicméně, takový Navrátil, Paulus, Štift nebo právě Kašpárek se mu minimálně vyrovnají. Takže Kašpárkův pořad hodnotím čtyřmi hvězdami a doufám, že tak brzy neskončí. ()

igi B. odpad!

všechny recenze uživatele

Co bude dnes k večeři? Vytuněnej Kašpárek v těstíčku, zapičenej v troubě Panny Sonické... Nějak jsem z toho celý disgustovaný! . . . Tož proti tomuhle gustu zlatej B(l)a(f)bica, že... Hlavně tu šťávičku zjemnit máslíčkem... %-o . . . Halina musí vlhnout, jednomu se chce vrhnout! Tak nechte si čvachtat, labužnící... °-[.. - - - P.S. Uff, to zas bylo nečekané dopoledne s tv (k)análama! Hotovej zvrtek pro čtveráky... A za chvilku začíná "ezotv", tož nejvyšší čas prchnout a dát si něco menšího, teď se jdu teda v klidu najíst. Nejlíp si to člověk udělá sám... ;o] - - - - - (Občasně nahodile zasejc raděj s prázdným břichem sledováno na >blafblandoffskej šlichtárně< , hodnocení 126., svačinář zde jako dvanáctý - 21.7.2011, o intro doplněný po klohnění připáleného kravského pupku 12.9.2011) ()

Reklama

Lukoboss 

všechny recenze uživatele

R. Kašpárek je bezpochyby dobrej (šéf)kuchař, ostatně Michelinská hvězda pro jeho restauraci tomu odpovídá. V TV ale nemá co dělat, když mluví, jak mluví, chová se, jak se chová. Resp. když umíš vařit, ještě to neznamená, že s tím můžeš do televize. Občas jsem se u toho fakt smál, ale to asi nemá s vařením nic společnýho. ()

Pajela 

všechny recenze uživatele

Jděte všichni do hajzlu s těma negativníma komentářema. Myslím, že vedle Pohlreicha je Radek konečně další kuchař, který něco umí. Jeho jídlo vypadá vždycky lákavě a příprava bývá rychlovka. Jasně, slovník má prostě "svůj" a někomu to nemusí sedět, ale je to aspoň něco nového... A fakt nechápu, jak ho můžete srovnávat s idiotským Babicou, který vymýšlí své kuchařské kreace po 10 pivech a myslí si, bůh ví jaké mňamky to nebudou. Blah! Radek rulezzz a nemusí u toho ani machrovat, jak všehoznalý Zdeněček... ()

animario 

všechny recenze uživatele

Zpočátku jsem toho pomrkávajícího ostravskýho chachara nemohl vystát,ale čím častěji na to kouknu, tím víc si zvykám na jeho "tunění" pokrmů a svéráznej projev. Pominu-li jeho vyjadřování a šatník zahrnující hodně růžových triček a jiných přiteplených disco modelů, musim říct, že to kluk má v ruce, vařit umí a pobaví taky. 2,5* pyčo. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama