Reklama

Reklama

Třicetiletá Annie (Kristen Wiig) má za sebou těžké období, ale život se jí nečekaně obrátí naruby ve chvíli, kdy jí nejlepší kamarádka Lillian (Maya Rudolph) pověří přípravami na její svatbu. Starostí je s tím až nad hlavu, Annie se přesto s odhodláním ujímá skupiny nedočkavých družiček (Rose Byrne, Melissa McCarthy, Wendi McLendon-Covey a Ellie Kemper) a společně se vrhají do svatebních příprav, během kterých ale nic nevychází podle plánu. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (546)

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Ak to mala byť ženská variácia na Hangover, tak podľa mňa to nevyšlo. Niežeby tomu chýbali zábavné scény, ale pre mňa tam bolo priveľa hlušiny - príliš často som sa nudila, sladkobôľne rozhovory ma vyslovene otravovali a stále som čakala, kedy bude zase sranda. Občas aj bola... nuž ale ja som asi iný typ ženy, než cieľovka tejto komédie (mám radšej tie bláznivé, než romantické, ktoré vlastne nemám rada vôbec, česť výnimkám). Na to som si už síce zvykla, len som bola sklamaná, že po úžasných odporúčaniach som narazila na taký riedky a dosť nevyvážený scenár. V komentároch súhlasím skôr s B!shopom, než nadšenými štvor-hviezdičkármi - hlavnú postavu vystihol presne :-) ()

playboxguest 

všechny recenze uživatele

Sex ve městě je tu potřetí, ale pozor, tentokrát obsahuje i humor XD. Některé scénky (souboj o proslov, hádka se stevardem, získávání si pozornosti za volantem apod.) jsou fakt k popukání, ale jejich spojení je chvilkama dost plytké. Bonusové body za překrásnou Miu Rose (puboška shánějící v klenotnictví přívěšek pro věčnej frendšip), podle mě objev roku. Než jsem začala psát tenhle koment, šoupla jsem tomu dva stáry, ale víte co, když si vezmu kolikrát jsem se zasmála a jak mi nad zmíněnou Miou srdce zaplesalo, tak přece jen jednu přihazuju (ale slaboučkou). 50% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Smrtonosné souboje o pozici nejlepší kamarádky vždy poněkud unikaly mému chápání, takže jsem se při sledování snímku raději zaměřil na chlapské hledisko. Ani já, z feministického donucení tolerantní jedinec, bych totiž nedokázal opravdově milovat ženu, které na vozidle nefungují brzdová světla a vyhazuje odpadky z okna. Jsem přesvědčen o tom, že do týdne na tento snímek spolehlivě zapomenu, ale zároveň se poněkud obávám toho, že nevěsta tlačící kokino uprostřed mnohaproudové silnice mne ještě párkrát postraší ze sna. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Podle traileru jsem se moc těšila. Kristen Wiig jsem si poprvé všimla až ve Whip it! a od té doby jí vyhledávám. Je sympatická, přirozená a vtipná. Byla velkým pozitivem tohoto filmu. Humor "poblijeme celej záchod a vykakáme se do umyvadla" je příšerný, hnusí se mi a je velmi nevtipný! Vadí mi, že se film držel pouze hlavní linie a vedlejší postavy jsou vlastně naprosto zanedbatelné, přičemž je to velká škoda, protože příběh Beccy a Rity (Ellie Kemper a Wendi McLendon-Covey) je úplně zabitý, useknutý na začátku a pak to vyzní naprosto zbytečně (nehledě na to, že by byl možná zajímavější než hlavní příběh). Hlavní důvod proč sem filmu dala jednu hvězdy je ale Megan (Melissa McCarthy) kterou bych pasovala na nejodpornější filmovou postavu ever. EVER!!! Nikdy Melisse McCarthy neodpustím, že vzala takovou roli, protože mi naprosto a dokonale zničila příjemnou, půvabnou a milou postavu Sookie, kterou ztvárnila v Gilmorových děvčatech. Velké zklamání. Judd Apatow se pro mě stal nejhorším tvůrcem 21.století. ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Tak jsem včera s hrůzou zjistil, že polovina mojí topky patrně fetuje! No dobře, uznávám, že když se odporná, tlustá kráva vysere do umyvadla, přičemž dvě další pipky u toho poblijou hajzl, může to u zarytých exkrementalistů vyvolat salvy dusivého smíchu, ale 4 hvězdy, jeden jako druhý???!!! Za co? Nesympatické, afektované, přehrávající slepice, balancující dvě hodiny mezi Blbým a blbějším, Deucem Bigelowem a Děsným bijákem, tedy mezi trapným, tragickým a ostudným, s přehledem dostaly Apatowovu fekální produkci na absolutní dno žumpy a já pouze lituji, že jsem si předtím taky něco nešlehl a nenaladil se na vlnu retardovaných brigošů s vytříbeným syslem pro tumor. Příště raději zabiju čas tím, že si budu na hajzlu vrážet pod nehty špendlíky. Bude to děsná zábava a určitě u toho nebudu tolik trpět! Nejtrapnější zvěrstvo, co jsem kdy v životě viděl, které určitě musím vypálit své domině a škemrat, aby mi to pustila znovu, jakmile budu mít v prdeli násadu od smetáku. ()

Galerie (91)

Zajímavosti (21)

  • Predtým, než sa Jon Hamm (Ted) presadil v Hollywoode, bol učiteľom drámy na John Burroughs School v Ladue, Missouri. Jednou z jeho študentiek bola aj Ellie Kemper (Becca). (m.a.t.o.)
  • Herečka Jill Clayburgh zemřela krátce po dotočení filmu. Podlehla leukémii, kterou měla již dvacet let. (Terva)
  • Ve filmu původně hrál Paul Rudd, ale na testovací projekci ho diváci nepřijali a všechny scény s jeho postavou byly odstraněny. (Duoscop)

Související novinky

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

Scarlett Johansson a mrtvý striptér

29.08.2016

Kolik ženských odpovědí na Pařbu ve Vegas už jsme dostali? Minimálně Holky na tahu, Ženy sobě a Matky na tahu, Hollywood ale pořád není u konce. Nejnovější dámská jízda se bude jmenovat Rock That… (více)

O čem budou Krotitelky duchů?

O čem budou Krotitelky duchů?

01.01.2016

Když bych ohlášen reboot Krotitelů duchů s ženským obsazením, spousta fanoušků to nenesla moc dobře. Režie nového filmu se sice ujal Paul Feig, který sklízel ovace za Ženy sobě nebo loňského Špióna,… (více)

Seznamte se s Krotitelkami duchů

Seznamte se s Krotitelkami duchů

28.01.2015

Třetí díl Krotitelů duchů se chystal tak dlouho, až od něj studio Sony ustoupilo a raději zvolilo cestu rebootu. K tomu se rychle dostal Paul Feig, režisér úspěšných komedií Ženy sobě a Drsňačky, a… (více)

Statham a Law jako zábavní špióni

Statham a Law jako zábavní špióni

11.03.2014

Komediální hvězda Melissy McCarthy stoupá dál. Sookie z Gilmorových děvčat se nedávno mihla ve Čtyřicítce na krku nebo Pařbě na třetí, její kariéru ale nakoply především dva velké komediální hity.… (více)

Reklama

Reklama