Reklama

Reklama

TOP STAR

(pořad)
  • Česko VIP zprávy
všechny plakáty
Ukázka z filmu 2
Publicistický
Česko, 2010, 157x15 min

Režie:

Adrian Stojkov

Účinkují:

Ivana Gottová, Ladislava Něrgešová, Martina Gavriely, Mahulena Bočanová, Daniela Šinkorová, Miroslav Šimůnek, Jiří Pomeje, Tomáš Kraus, Petr Vojnar, Tereza Seidlová, Marián Zázrivý (více)

Obsahy(1)

Krátký zpravodaj, který diváky informuje o společnosti. Můžete se v nich dozvědět, co zrovna frčí, co nového připravují celebrity nebo na co se můžete těšit v oblasti "kultury". (Handle)

Videa (2)

Ukázka z filmu 2

Recenze (203)

heyda odpad!

všechny recenze uživatele

Velmi oblíbené u mé mamky a babičky, mně se však jakýkoliv bulvár hnusí. Nedávno jsem jen listoval Pestrým světem a Rytmusem života (Jan Kraus ho kdysi nazval výstižně: Rytmus hnoje) a řeknu vám, že je to ke zblití. Ti autoři článků jsou opravdu zakomplexovaní chudáčci. Nejvíc mě však vyděsilo, když se rozepisovali o tom, že Csáková je polorómka, protože má nějaké rómské předky. To už posuzujeme lidi podle rasového původu? Proč mi to připomíná Norimberské zákony z roku 1933 !?! ()

Drom odpad!

všechny recenze uživatele

Zavolejte ještě dnes a získejte slevu 99 %! Bulvár nyní v kapané podobě! Také vás obtěžuje chodit si kupovat výživné čteni do stánku? Nebaví vás číst a sníte o pohyblivém obsahu s komentářem? No to je sen snad každého. A ta papírovost! Ano, to si dovedeme představit. Je čas na změnu! Stačí pustit televizi a už se to valí! To je neuvěřitelné Horste! VIP!!! Volejte IHNED!!! Ke každé objednávce lobotomie zdarma?!? ()

Reklama

UncleG odpad!

všechny recenze uživatele

"Vítejte do světa blyštivých zrcadel, drahých parfémů a lidí, kteří se pohybují na vrcholu společenského žebříčku. Lidí, o kterých se mluví." V překladu: Další nesmyslné bláboly o vymaštěnejch ignoratnech vymetajících večírky, jejichž jediný společenský nebo kulturní přínos tkví právě v tom, že o nich může referovat bulvár. Shlédnuto náhodně (a tudíž bez varování) před čekáním na jakýsi film - ve vší té nepřipravenosti jsem nemohl rychle našátrat kýbl na duševní splašky, takže jsem pomyslně poblil půl obýváku. ()

lukaskon1 odpad!

všechny recenze uživatele

Nechápu co se lidem může líbit na bulváru. Ty lidé co se tam předvádí jsou v principu stejní jako my ostatní. Na to aby se člověk zařadil mezi ně nemusí nic umět, stačí se jen zviditelnit a využít toho. Moderátorkám tohoto pořadu by stačilo nasypat zrní, ostatně stejně jako mnohým dalším "celebritám". Znám pár lidí co se na to často dívají ale nikdy jsem z nich nedostal proč to dělají. Zvláštní, jak dokáže jeden debilní pořad o ničem, vymývat divákům mozky. ()

Nonna odpad!

všechny recenze uživatele

Viděla jsem jeden díl a ujistila se, jak strašně jsem mimo. Nebo je mimo Alice Bendová a spol? Jakási poměrně ošklivá topmodelka, jméno si nevybavím - vživotě jsem ho neslyšela, se chlubila, kolik promotérů ji má v zámořských klubech (pochopila jsem, že nemyslí sportovní kluby) zapsanou v mobilu pod A (jako největší prsa,výška a kdovíco ještě) a jak je šťastná, že není B nebo C.....Ufufuf....to si radši pustím Matrix, tam je ten virtuální svět aspoň vypodoben kvalitně. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama