Reklama

Reklama

Sexuální praktiky pozemšťanů

  • USA The Mating Habits of the Earthbound Human (více)

Obsahy(1)

Neviditelní mimozemšťané sledují námluvy mladého páru - hezouna Billyho a sexy Jenny už od trapného prvního setkání v přeplněném nočním klubu, následovaném dalšími schůzkami až k nevyhnutelným obědům u budoucí tchýně. To vše pomalu, ale jistě zavdává mimozemšťanům důvod pochybovat o duševním zdraví lidí a sexuálních praktikách všech pozemšťanů. (Bonton Home Video)

(více)

Recenze (328)

Jiří K. odpad!

všechny recenze uživatele

...opět ty pseudosexualní scény, kde jsou vidět jen hlavy milenců. Nereálný a předvídatelný scénář seznamování. Povrchní vyjádření vztahů mezi dvěma mladými lidmi. Hloupoučké výkony ve vedlejších rolích. Vyloženě trapné komentáře (v českém dabingu v podání V.Čecha) a vůbec obsah dialogů. Potenciál vyvinuté C.Electry nebyl naprosto využit :) ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem se musel ptát sám sebe, jak by na dokumenty o svém druhu asi reagovala zvířata, o kterých je tak rádi točíme. Možná by jim to připadalo stejně vtipné jako nám dokument o páření pozemšťanů, který vlastně funguje ve dvou liniích. Romantická podzápletka splňuje jak funkci samostatného nezávislého snímku, dokumentární jednotka se na ní pevně váže a odkrývá veškeré zákonitosti lidského života. Hlavní komediální jednotkou je tak ono neporozumnění lidskému životu, které je pronášeno velmi sebevědomně. Jenže aby toho nebylo zrovna málo, vtip tu nezprostředkovává jen ono špatné chápání jistých lidských zvyků, ale též rozdílný pohled mimozemšťanů, kteří nechápou přesné použití věcí, bez kterých si mi nedokážeme představit život, přesto si je v několika případěch velmi chytře domýšlejí (sameček podávající jemné plátky barevné stromové kůry válečníkovi, který pokud je s jejich barvou spokojen, pustí samečka dál). Zajímavý je též postup, který přichází téměř na konci, a ve kterém se rozdíly mezi oběma příběhovými liniemi stírají, ba se obě na okamžik protnou (setkání se spermiemi na běžecké dráze). Sexuální praktiky pozemšťanů však dokáží dokonce i příjemně překvapit, scéna, ve které je akt početí symbolizován záběrem na rostoucí atomový hřib je opravdu nečekaná a má jistý punc kontroverze. Několik situací je vážně k popukání a párkrát jsem se neubránil smíchu. ()

Reklama

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Nečekaně originální a vtipná komedie. Sice celé její kouzlo spočívá v Vladimírem Čechem skvěle nadabovaném dokumentárním komentáři odehrávajících se situací a několika krátkým scénám s atletickými spermiemi, což ale bohatě stačí. Na Carmen se kouká hezky, ačkoli jako romantická hrdinka se nehodí – působí to asi tak, jako kdyby v Samotáři ze Seattlu místo Meg Ryan hrála Pamela Anderson! Člověk si jí představí v posteli, ale mít s ní vztah? Hlavní hrdina je správnej sympatickej pošuk! Je to vtipné, není to nechutné, je to skvělá oddechovka! ()

liborek_ 

všechny recenze uživatele

Název filmu je poněkud zavádějící. Spíše by se měl jmenovat "Průvodce po genderových stereotypech mezi pozemšťany" a v žánru by měla být "parodie"... Protože tolik klišé v zobrazování partnerských vzahů nemůžu brát jinak než parodii. A pokud to tak autoři nemysleli, jejich obrovské mínus. Celý děj byl až trapně předvídatelný a stál jen na dvou pilířích - mimozemšťanově komentáři a svůdnosti Carmen Electra. Jenže komentář se brzy ohrál a dost se opakoval a nádech erotična zůstal typický pro tento typ filmu - hlavně nic neukázat..:)) Jako oddechovka to bylo fajnové, ale že bych se u toho nějak královsky bavil nebo byl unešen originalitou, to ani ne... ()

starbrejkr 

všechny recenze uživatele

Je sranda, jak takový "drobný" detail jako postava vypravěče (v českém provedení samozřejmě v geniálním podání Vladimíra Čecha....sakra, proč ho v TV a filmu vídáme tak málo....) dovede udělat z filmu, který by jinak byl absolutně béčkovou záležitostí, parádní zábavu. Na ploše 90 minut tu máme nádherně naservírováno, kterak nesmyslné, směšné, trapné a zároveň krásné je lidské poznávání, sbližování, milování....Jistě, je to celé naprosto čitelné a předvídatelné, ale o to vlastně i tak trochu jde. Zkrátka super zábava, kdy se smějeme sami sobě. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (1)

  • Inspiraci pro film získal Jeff Abugov po zhlédnutí přírodovědného dokumentu o páření zvířat. (Nathaniell)

Reklama

Reklama