Reklama

Reklama

Cesty domů

(seriál)
Rodinný / Drama
Česko, (2010–2015), 345 h 15 min (Minutáž: 51–67 min)

Hrají:

Alois Švehlík, Miroslav Etzler, Petra Horváthová, Milan Bahúl, Petr Konáš, Ladislav Hampl, Miluše Šplechtová, Jan Zadražil, Stanislav Havrda (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(359)

Obsahy(1)

Nová moderní rodinná sága Televize PRIMA autorů Barbary Bulvové a Jana Coufala v režii Jiřího Adamce zavede diváky mezi dvě znepřátelené rodiny. Cesty domů vyprávějí silný emocionální příběh o jejich nepřátelství. O nepřátelství na život a na smrt. Kořeny rodové nenávisti sahají do temné minulosti; příběh, který se divákům otevírá, se ale odehrává právě teď… (TV Prima)

(více)

Recenze (220)

Haggy odpad!

všechny recenze uživatele

Tuhle zhovadilost si pamatuju z dětství a nedávno jsem na ni narazil v jakési repríze. Strašný seriál. V hlavních rolích - nachlastaný, odporný, špinavý, idiotský a úchylně šeptající Etzler s počínajícím mulletem a cédéčkem na hlavě, který smrdí přes obrazovku až do vašich obývacích pokojů, pitomá ženská, která neví jestli šukat s manželem, nebo s milionářem, dva otravní malí skřeti, kteří herecké nadání neviděli ani z jedoucího vlaku a věčně uprskaný dědek trpící syndromem pána tvorstva. Všem postavám bych tam nejradši natřískal, až na toho milionáře... Ten jediný je jakž takž snesitelný. Všichni se tam navzájem podvádějí s někým jiným a celé to vlastně stojí na tom, že se X dílů čeká na to, kdy to konečně praskne. Hrozná a utahaná perverzní představa o tom, jak má vypadat dramatický seriál. ()

kulyk odpad!

všechny recenze uživatele

Prý se na ČSFD občas dívají i producenti, aby hledali inspiraci a otestovali momentální výkyvy diváckého vkusu. Mám tedy pro ně jistý vzkaz: jděte do prdele, svině svinutý. To poslední, co národu chybí, je další unylý blábol s plešaťícím zlitošem Etzlerem! Vypadá to, že většina dementnějících obyvatel této uplakané zemičky je plně spokojena s každodením vymýváním mozku růžovejma ordinériema, cestama do piči nebo pojišťovnama ulic, náměstíček a návsí. Podepisujete se tedy vědomě pod mizerný osud budoucích degenerací, neboť vlezou i díky vám do světa, v němž v práci otročící rodič po hektickém dni poskytne plodu tak maximálně informace a poučení o hovně. Lidi, fakt na to nemusíte čumět, není to povinný! To se vám nesevře žaludek i při náhodném zaslechnutí znělky tohoto a podobných televizních trapasů? ()

Reklama

janda1986 odpad!

všechny recenze uživatele

Přestože jsem byl s předchozím seriálem Jiřího Adamce (Pojišťovna štěstí) oproti většině uživatelů ČSFD poměrně spokojený (mám však na mysli pouze první řadu Pojišťovny štěstí), v případě seriálu Cesty domů jsem se nudil od začátku až do konce. Ačkoliv jsem se díky televizním ukázkám na tento seriál velmi těšil, po dnešním zhlédnutí prvního dílu nemíním Cesty domů v budoucnu vícekrát sledovat. ()

Markussis odpad!

všechny recenze uživatele

To že seriál nemá scénář, nemá žádný námět, nemá herecké výkony, není z něho cítit nadšení a nemá ani konec, to je bezesporu nudné a tragické ve všech ohledech. Vlastně to ani žádný seriál není. Ovšem dívat se každý večer na společnost těchto vyčuraných neumětelů, kteří mají svůj jediný cíl, a to co možná nejvíce si nahrabat, dokud to jen jde, to sebou přináší až pocit hnusu. Facelift seriálu je opravdu kouzelný - nechutný primitiv Etzler v hlavní roli jako ten nejvetší drsňák. Sám si asi připadá hodně cool. Jsem asi hodně out, ale při pohledu na tohoto pána se mi dělá opravdu nevolno. Viděl jsem s ním rozhovor na čt 24 a byl to velký zážitek. Někde jsem se dočetl, že tato kreatura dokonce hrála v Národním divadle. Asi je možné opravdu všechno. Inu opravdu doba temna. ()

Amras odpad!

všechny recenze uživatele

Bože, kde to žijeme? Proč jsme stále zaplavováni podobně stupidními seriály? Stačilo mi pouze 5 minut a zhnuseně jsem to ihned radši vypnul. Bohužel toto není jediný podobný seriál. Podobnými (prakticky stejnými) jsme doslova přehuštěni. U tohoto seriálu jsem s radostí dal hodnocení jako odpad! Jsem rád že hodně lidí má se mnou stejný názor. ()

Galerie (110)

Zajímavosti (21)

  • Při natáčení výbuchu auta režisér trochu znejistěl ohledně využití kaskadéra namísto Jana Dolanského. Ten ve chvíli, kdy přišel na plac, požádal, aby mu pyrotechnici předvedli zkušební výbuch. Dolanský jen vykulil oči a prohlásil: "To si snad děláte srandu?" Nakonec se však rozhodl scénu natočit sám. Nutno dodat, že tato část, která ve výsledku trvá jen několik vteřin, se připravovala a točila několik hodin. [Zdroj: Kolínský deník] (hippyman)
  • V 90. díle Richard Bernát (Jan Zadražil) říká, že přijede doktor Strnad. Sám hrál doktora Strnada v seriálu Velmi křehké vztahy (od r. 2007). (tb_23)
  • V seriálu zemřelo 20 osob a 8 párů se vzalo. (M.B)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama