Reklama

Reklama

Primal

Trailer
Austrálie, 2010, 80 min

Příběh se odehrává ve vnitrozemí Austrálie, kde Anja (Zoe Tuckwell-Smith) a její přátelé, následují mladého studenta antropologie, Daceho (Wil Traval), který se snaží vypátrat 12.000 let staré kreslené obrazce. Vše vypadalo jako poklidný průzkumný výlet, než se Mel (Krew Boylan) rozhodla nahá okoupat v nedaleké kaluži stojaté vody. Dříve nadšená skupinka přátel, tak musí náhle bojovat o své přežití. Boj, který jim odkrývá tváří v tvář pradávné zlo, obydlující nedalekou horu. (mosnak)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (135)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Docela slušnej, hodně znepokojující lesní horor. Slušně to odsejpá, je to docela akční, drsný a nechutný ... Jsou zde fakt silný momenty, nebo fakt dobrý záběry, kamera občas velice mile překvapí apod. Na druhou stranu je zde dost momentů, který ten film občas úplně shodí (např. jednou mlátěj do "nakaženýho" hlava nehlava a nic mu není, jindy ho sejmou jednou ranou ... atd.). Perfektní lesní prostředí hodně přidává na kvalitě, celkově hodně slušnej průměr!! ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Austrálčania sa predviedli viac než slušne...atmosférický, celkom štýlový (čo sa týka niektorých záberov) a hlavne dobrý...spoilerovať nebudem, nenudil som sa tých 80 minút..dávam silnejšie 3 hviezdičky a odporúčam tento neznámy hororček pozrieť..možno sa aj budete báť o polnoci pri vypnutých svetlách ;) ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Slušne krvavý atmosferický akčný horor. Príroda keď sa nasere, partia výletníkov má po chlebe. Časť osadenstva sa postupne mení na krvilačné príšery a snaží sa zlikvidovať ostatok, pričom pozostatkami kŕmia tajomnú jaskyňu, ktorá za to môže najviac. Najlepším priateľom v lese sa stáva mačeta. Podobné: "Ruins", "Det okanda", "The Evil Dead". ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Obsahuje opravdu hnusný lekačky, který ale nejsou hnusný z podstaty strachu, ale díky brutálnímu ohulení volume s nepříjemně skřípajícími zvuky a jekotem vykastrovaný zombie-transky. Tuhle podlost tvůrcům ovšem nezazlívám, protože si byli evidentně vědomi, že jinak vystrašit neuměj. 35% ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

No, kde jenom začít . . . Tenhle horor byl pro mě docela zklamáním. Řekl bych, že je to u mě nejslabší zážitek za posledních pár měsíců. Jedinej klad bych viděl v prostředí, ve kterém se odehrává, protože hory / lesy - prostě mimo civilizaci umí být pěkně napínavý už samo o sobě. Bohužel ono zlo, které má být v tomto filmu původcem strachu, nebo napětí na mě fakt nijak nepůsobilo a přišlo mi to celkově hodně lacinný. Stejně nízko bych zařadil i ty efekty, který na tuhle dobu působily fakt předpotopně ( ten finální emzák, desetimetrový skoky a pak i závěr ). O tom jak se chovaly postavy se nemusím moc rozepisovat, to už je klasika. Zakončení bylo předvídetalný a ničím zajímavý. Neodnesl jsem si nic, co by mi zůstalo v paměti, nebo bylo vyloženě originální nebo jinde neviděný. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (4)

  • Celý štáb pracoval čtyři týdny v kuse a čelil kromě dotěrného hmyzu i sesuvům půdy, a to i po slabých deštích. Sám režisér Josh Reed uznal, že natáčení bylo pro všechny velmi náročné. (heyda)
  • Běžný natáčecí den začal zpravidla v poledne a končilo se až okolo jedné ráno. (heyda)
  • Filmový štáb včetně všech herců čítal 50 osob. (heyda)

Reklama

Reklama