Reklama

Reklama

Obsahy(1)

První láska může být nevinná nebo intenzivní, opojná... nebo nenasytná. Ve strhujícím napínavém thrilleru o vášnivé romanci, která se brzy stane smrtelnou posedlostí, hrají Mark Wahlberg (Planeta opic), Reese Witherspoon (Pravá blondýnka) a Alyssa Milano (Čarodějky). Nicole Walker (Witherspoon) vždy snila o tom, že ji okouzlí někdo výjimečný - někdo silný, sexy a citlivý, pro koho bude středem vesmíru. David (Wahlberg) je to všechno a ještě víc. Ale její dokonalý přítel není tím, kým se zdá. Pod jeho sladkou fasádou se skrývá divoká, temná stránka, která brzy promění sen v noční můru. (Magic Box)

(více)

Recenze (115)

JohnSmith 

všechny recenze uživatele

Thrillerů o psychopatech je celkem dost. Milenec nebo vrah patří k těm průměrným a to jen díky skvělému výkonu Marka Wahlberga. S tváří kluka, kterýmu byste svou dceru svěřili na 90%, který se během vteřiny změní v žárlivý a pomatený zvíře. Nebýt Marka, tak bych nedal ani ty dvě hvězdy, jelikož film chybí naprosto všechno, co si žánr žádá. Není tu napětí a jedinou sympatickou osobou je zase jen Wahlberg. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Wahlberg mi jako absolutně vyšinutý magor sednul dokonale a měl by si takovou roli někdy zopakovat. Jak sladce ze začátku ten jejich vztah vypadal a jak to dopadlo...Nejvíce mě dostala scéna v lese když si Mark doběhne kamaráda své milé a pak scéna se psem (všichni jistě ví) . Osobně u takovýchto filmů koukám hlavně na výkon psychopata protože může být vše parádní ale k čemu to bude když záporák bude působit neuvěřitelně a trapně. Toho se tady ale opravdu nemusíme bát protože to jak Mark zvládl svou roli je naprosto bravurní výkon a zopakuji to ještě jednou : Chci aby si podobnou roli zopakoval. ()

Reklama

cunicekb 

všechny recenze uživatele

řekla bych film spíše průměrný, co se postav týče - typické škatulky, které by člověk v tomto filmu čekal. Wahlberg se mi tímto filmem slušně znusil :) Petersen neutrál - hodnej taťka. Whiterspoon, která nepatří mezi mé oblíbenkyňě zabodovala svým mladistvým vzhledem a naivitou. Celkově má však film velmi zvláštní nepopsatelnou působící atmosféru... ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

::::::::::::::::::::::::::::::: Sexy Thriller u kterého se mi měnily pocity jak na horské dráze. Bylo mi chvíli hnusně, pak hezky, naplno jsem se do filmu vžil a to mám na filmech moc rád, když se jim to povede, to svědčí o skvělé režii. Reese Whiterspoon je moc sexy ženská a Mark Wahlberg nám předved, že umí hrát, když se mu zachce. Ve filmu se také objevila moje oblíbená herečka Alyssa Milano, kterou miluju a tady byla skvělá i když mohla dostat trochu více prostoru. Slušný thriller s velkou dávkou emocí a dusnou atmosférou. ::::::::::::::::::::::::::::::::::: ()

-dRaGoN- 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý thriller, především díky roztomilé Reese Withersppon a mladému M. Wahlbergovi, který má neuvěřitelné charisma už v tomto snímku. Vcelku poklidná první hodinka, která jasně vykreslí charakterové rysy hlavních postav dává předzvěst, že v závěru budete díky slušné atmosféře napjatí. Ačkoliv není Fear ničím vyjímečný má vcelku správný spád a rytmus. 60% ()

Galerie (23)

Zajímavosti (4)

  • Horská dráha, která se ve filmu objeví, se jmenuje The Coaster a jedná se o jednu z největších atrakcí vancouverského Playlandu. (zajda404)
  • Reese Witherspoon a Mark Wahlberg spolu po natáčení jistou dobu chodili. (zajda404)

Reklama

Reklama