Reklama

Reklama

Emma a Adam jsou dávní přátelé, které osud několikrát svedl dohromady. Jejich další setkání však bylo osudové. Doktorka Emma potřebuje sexem vyventilovat náročnost a stres ve své profesi, Adam se rozhodl pustit city k vodě z bolestivějších důvodů. Poslední přítelkyně ho podváděla s jeho vlastním otcem. S Emmou se nezávazně vyspí a ta přijde s na první pohled dokonalým nápadem − budou se scházet výhradně jen kvůli sexu. Ovšem pod podmínkou, že vztah skončí v momentě, kdy kdokoliv z dvojice bude očekávat víc. Co začalo jako ideální řešení jejich fyzických potřeb, bylo postupem času čím dál komplikovanější a přerostlo v něco víc. Oba se s tím budou muset vypořádat a najít odpověď na klíčovou otázku. Mohou mít dva přátelé sex bez lásky? (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer

Recenze (687)

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Chm, dalsi film o holce, ktera si chce uzivat sex bez lasky (to ji bastime!) a hodnem chlapci s dobrym srdcem, ktery se po prvnim sexu zamiluje az po usi (no jiste!) a hodla zvraceny pohled one divky na lasku zmenit rytirskymi kousky. No proste na pest!! Navic nesdilim zdejsi vetsinovy nazoz na Portmanovou - mne nikdy neprisla jako buhvijaka herecka, ale tady je vylozene priserna. Kutcher je z nich dvou ten prirozenejsi a uveritelnejsi. Pokud ale pominu spatny vykon Portmanove a stupidni zapletku, docela jsem se i zasmala a veskrze se nenudila, takze nakonec z toho vylezou tri, az se divim. Reitmane, Reitmane, co mi to delas. ()

Renton 

všechny recenze uživatele

Scénář: Elizabeth Meriwether .. Natálka (byť k ní chovám velký obdiv) si potřebovala před mateřskou dovolenou asi pořádně přivydělat, jinak moc nechápu, že skončila v tomto průměrném romantickém filmu, který vtipu nepobral téměř vůbec a i ta celá vztahová zápletka je, mírně řečeno, divná. A jelikož obsahuje happy end (spoiler;-)) nedostaví se ani případné poučení. Plusem není ani to sladké dřevo Ashton Kutcher, ale naštěstí nejde celkovým zpracováním a podáním o záležitost, která by byla vyloženě k nevydržení. Přesto mi tu padesátku táhnou průběžné okolnosti spíše dolů.. 50%. ()

Reklama

Sobis87 

všechny recenze uživatele

Ačkoliv mám Natalii Portman moc rád, tak musím přiznat, že Ashton Kutcher je mnohem zábavnější ve společnosti Amandy Peet (tímto přiznávám jedno milované guilty pleasure - Něco jako láska - i když proč vlastně guilty pleasure, vždyť to je dobrej film, ve srovnání s Hlavně nezávazně dokonce výbornej!:). Ne vážně, nekoukejte na tenhle film, protože vyjma několika málo celkem podařených vtipů fakt o moc nepřijdete...radši si místo toho pusťte zmiňované Něco jako láska. A na nové Reitmanovy filmy celkově se vykašlete a vzpomínejte na něho v dobrém při sledování Krotitelů duchů (a vlastně i té Evoluce). A nezapomeňte...Něco jako láska. Tohle ne. ()

mcb 

všechny recenze uživatele

Takhle neochotný a nechtěný film jsem už dlouho neviděl. Všichni herci do jednoho vypadají, jakoby na hodinkách odpočítávali čas, kdy jim skončí natáčení, a kroutí hlavou, k čemu se to vlastně upsali. K nezajímavé komedii, kde se nikdo ani náznakem nesnaží něco hrát nebo točit, jen si rychle odkroutit šichtu a jít domů. Reitman očividně okoukal, co teď v romantickém žánru frčí (nahota, sprostý humor) a násilně ho vměstnal do svého filmu, kde to ani za mák nesedí. Tahle plochá zábava s nulovým rozměrem se dá maximálně doporučit skalním fanouškům Natalie Portman, která se po svém triumfu s Černou labutí jen tak nezávazně prochází po plátně. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Upřímně, nechybělo mnoho a mé hodnocení bylo ještě o stupeň lepší. To by ale Reitman senior musel přidat trochu originality a více vtipu. Nechápu, že čím je starší, tím víc zrovna na tyto ingredience zapomíná, k sakru, vždyť to byl on, kdo natočil vynikající komedie Krotitelé duchů (1 a 2) či Dave. Účast Natálky opravdu potěší a je radost se na ni koukat, Ashtonovo herectví (jestli se tomu tak dá říkat) se dalo, přeci jen, tady neměl moc práce. A Lake Bell v roli "trochu" zvláštní šéfové taky byla super. Kdyby Ivan alespoň na malý moment vybočil z těch zajetých a dost omezených kolejí romantických filmů, neváhal bych a přidal bych na svém hodnocení. Ale takhle… mi nezbývá než čekat, s čím přijde jeho syn Jason, který mě zatím nikdy nezklamal. 60 %. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (14)

  • Podle svědectví lidí ze štábu si Ashton Kutcher (Adam) Natalii Portman (Emma) při sexuálních scénách velice vychutnával. Filmování, o kterém se říká, že je jako povolené milostné podvádění, si očividně užívala i Natalie. Té se líbil Ashtonův humor a trávila s ním všechen volný čas. (Mafyn)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 25 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Keď Wallace (Ludacris) vyfotí Adama (Ashton Kutcher) s dvomi dievčatami na párty, Wallace povie "happy ho-lidays." Je to odkaz na jeho vlastnú pieseň "Area Codes", v ktorej sa spomenuté slová nachádzajú. (U_S_O)

Související novinky

Zemřel režisér Ivan Reitman

Zemřel režisér Ivan Reitman

14.02.2022

Nálož filmových novinek a trailerů ze Super Bowlu narušila v noci z neděle na pondělí smutná zpráva. Zemřel totiž legendární režisér Ivan Reitman. Autorovi filmů jako Krotitelé duchů, Policajt ze… (více)

Reklama

Reklama