Reklama

Reklama

Ztracená budoucnost

(TV film)
  • USA The Lost Future (více)

Obsahy(1)

Píše se rok 2510, svět zničila apokalypsa. Pro skupinu lidí, kteří přežili, začíná skutečný boj. Obnovené pravěké džungle, lesy, mokřady a pouště zničily všechny stopy po lidské civilizaci. Snaha obnovit lidskou rasu, která by dominovala Zemi, nebude jednoduchá. Brání jim v tom totiž geneticky zmutovaná zvířata i tajemné nemoci. (Filmbox)

(více)

Recenze (71)

SICK_BREED 

všechny recenze uživatele

Ucházející béčková post-apo záležitost, která je zde na CSFD vinou zmlsaných pozérů docela solidně podhodnocena. Máme tu ženy oděné v kůži, partičku pořvávajících mutantů, ucházející vizuální efekty a hezké kulisy které z Lost Future dělají nenáročnou sci-fi podívanou, která může urazit pouze striktního konzumenta hlubokomyslných autentických hollywoodských áček. Komentář který stojí za to: LIVINGDEAD (aby každý viděl, že jeho vulgární jednoduchost se neprojevuje pouze tím, že si dělá koláže svých fotek s Modern talking). ()

Caine odpad!

všechny recenze uživatele

Nejdřív jsem se musel podívat, jak jsem ohodnotil Bojiště Země. Obojí je stejně hloupé na podobné téma. I když hloupé je slabé slovo. Dělají prostě z lidí blbce nebo jsou jen tvůrci tak blbí? Nejvíc zmutovaní jsou v tomhle filmu asi ti přeživší lidé - nejsou schopni ničeho k čemu je potřeba intelligence, skoro všichni jsou mladí a krásní a nabušení, neroste jim žádné ochlupení, ale zato mají skvěle designované oblečení. Nemohl jsem od toho filmu odtrhnout oči jak mě všechny ty blbosti fascinovaly... :-) ()

Reklama

Phobia 

všechny recenze uživatele

"Ztracená soudnost" by byl přiléhavější název, ale mám pro Fazolkovic Šóna pochopení, musel být hodně zoufalý. Předpokládám, že mu ti hajzli z castingu unesli dcery a vyhrožovali, že je pošlou domů poštou rozkouskované ve více balíčcích, jestli taťka Boromir nesvolí k účinkování v koprodukční céčkové srajdě "Lost Future". Mr. Bean sice hrál s nasazením tři dny chcíplého čolka, ovšem kdo by se tím trápil - hlavně když byl film zaštítěn poměrně slavným hereckým jménem! Bylo to nebetyčně blbé - od scénáře, přes masky až ke kostýmům, přesto jsem schopná najít i nějaká drobná pozitiva: hudba sice nepasovala, nicméně netrhala uši, exteriéry byly koukatelné, na několika jedincích mužského pohlaví spočinulo mé oko rovněž se zalíbením... a to bude asi tak všechno. Zdejších 33% filmu sedne jak Rathovi tepláky. ()

Cement73 

všechny recenze uživatele

Slabota, ktorá sa ťahá celým filmom a rozhodne to nevytiahne jedna priemerná scéna lovu na mega leňochoda. Hoci príbeh má svoju logiku, námet bol utopený v jednej slabej dejovej línii. BTW - Idiota ktorý preložil návov "Lost future" na "2012 - Koniec sveta" by som zažaloval za zavádzanie a šírenie poplašnej správy :))). aké úbohé ()

lennyd 

všechny recenze uživatele

Budoucnost lidstva není nikterak růžová. Po hrátkách s (čímsi, genetikou nebo tak něco, nějak jsem to nepostřehl) se na lidstvo snese zhouba v podobě jakési choroby, která ze živých dělá ehm... nemrtvé. Přežije jen několik kmenů, vývojově zhruba na úrovni doby kamenné, a jediné co je může ochránit před jistou smrtí je žlutý prášek (asi kari). Leč toho se zmocnil padouch jménem (to jsem taky nepostřehl, ale to je buřt), který kolem sebe vybudoval Mekku bohatství, zatímco ostatní živoří v jeskyních. Ale to si nenechá líbit mládenec Kaleb, který kromě toho, že je zabouchlý do kočky budoucího vládce kmen, taky jako jediný umí číst, a to už je v boji proti samozvanému vládci polovina úspěchu... To je tak, když si chcete pustit něco lehčího na odreagování. Třebas nějaké dobrodružné scifi. Už nízké hodnocení mne mělo varovat, ale účast Seana Beana mne jakžtakž uklidnila. A neměl jsem tomu věřit, neměl. Sean Bean je na tom už fakt zle, že se musí účastnit něčeho takového, a prachy mu to asi velké taky nepřineslo (nebo se tak alespoň tváří). Zápletka filmu by sice nebyla až tak příšerná, ale její zpracování a hlavně myšlenkové veletoče scénáristy mi chvilkama unikaly (ještě že hrdinové filmu narazili na tak hodnou diktátorovu dcerku, která jim všechno ukázala, tatíka zradila a ají žlutého prášku zapůjčila). No nic, tento film rozhodně nikomu nedoporučuji, snad jen jako instruktážní video pro hollywoodské celebrity, kam až mohou poklesnout... ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama