Reklama

Reklama

Střelená komedie nabitá létem, tak charakterizují tvůrci celovečerní komedii WesternStory. Díky ní se do českého filmu vrací oblíbený žánr westernu a romantika divokého západu. Kolty proklatě nízko, stetsony vražené do čela, kankán v zakouřeném saloonu a dokonce ani legendární Vinnetou a Old Shatterhand nechybí ve filmu, který má v kinech premiéru v polovině května. To, že půjde především o zábavu, naznačuje i jedna z hlavních postav filmu v podání Petra Vondráčka. Jeho kovboj a hlavní frajer WesternStory má téměř celý film obě ruce v gypsu.
Fenomén Wild West Show založil legendární Buffalo Bill v roce 1883. Představení z divokého západu na novou sezónu připravuje i westernové město v Boskovicích, hlavní hvězda, švihák a frajer Presley, si ale během zkoušky zlomí hned obě ruce. Zaskočit musí populární herec z Prahy. Ten velmi rychle zjistí, že házet tomahavk v plné jízdě není taková legrace jako v televizi a že celý soubor a obyvatelé města western nehrají, ale že ho žijí. A také, že z úsměvu místní krásky se může zamotat hlava. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (191)

sarfian odpad!

všechny recenze uživatele

Po piatich minútach filmu u mňa vyprchala aj posledná štipka optimismu a nastala krutá realita. Sánka dole...a nasledovaly slová...a kurva...čakal som už podla názvu aspoň aký taký pokus o nejaký western, ale prišiel dokument "zo zákulisia divadla". No ... je to tak, už som len znechutene čakal na koniec filmu. Aj tie trápne pokusy o vtip boli fak dosť úbohé a otrepané...smola no. VIDENÉ 1x ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Dávám dvě hvězdy z milosti... Chápu snahu, cením zajímavý námět, a dokonce jsem se dvakrát zasmál. Jenže to je vše. Téma zhýčkaný Pražák na Moravě šel vytěžit daleko líp, a ne takto klišoidně, podobně si stačilo pohrát s různými vtípky, které nejsou špatné, ale prostě si s nimi chtělo pohrát, propracovat je, dát jim načasování a pointu. Takhle to prostě plyne, plyne, nic se neděje, postavy jsou mi šumák, pražští herci snažící se mluvit moravsky a pak se jako učí spisovnou výslovnost leda k smíchu.Chtělo to postavit trochu jinak a dopilovat (např. užovka je zcela zabitá). Třeba ten konec - tak vezme ten německý seriál, nebo ne? Jak skončil Presley? Co měli znamenat ti anglicky mluvící diváci? Chápu nadšení herců a místních, ale řemeslo je holt řemeslo. ()

Reklama

zdeny99 

všechny recenze uživatele

Kanadský dokument FENOMÉN VINNETOU (https://www.csfd.cz/film/763657-fenomen-vinnetou/komentare/) pojednává o tom, jak se Němci strašně rádi převlékají za Indiány v porovnání s USA, kde by byli odsouzeni za rasismus. Kromě toho se to i tváří jako taková reklama na nějaké westernové městečko v Německu, kde se každoročně konají představení o Vinnetouovi. A právě něco takového se má i odehrávat ve fiktivním westernovém městečku v Boskovicích. Jenže je to tak celé hloupě napsané a natočené, až to bolí. Ti herci, co tam hrají, to aby se Karl May, Lex Barker a Pierre Brice obraceli v hrobě. Petr Vondráček nebo jeho náhradník Mário Kubec jako Vinnetou? Parodie, strašná parodie. Z tohoto filmu si budu pamatovat jen to, že je to úplná tragédie, nechutně zlámané ruce Petra Vondráček a jakžtakž hezkou pusinku Veroniku Kubařovou. [2471. hodnocení, 183. komentář, 20%, 188. nejhorší film] ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Bohužel, bohužel... jsem už viděl několik horších českých filmů, natočených v posledních několika letech. Radosťácký režisér Peška se zřejmě rád dívá na Troškovy filmy, kdykoliv je Nova pětkrát za rok nasadí. Narozdíl od našeho nejznámějšího homosexuála za kamerou ale absolutně nemá cit pro letní atmosféru, a ani hudba se mu nepovedla. Co byste asi tak čekali od obsazení Vondráček, Klepl, Landovský? ()

dj_kure odpad!

všechny recenze uživatele

Kámoš mě dlouho přesvědčoval na tuhle prasárnu vyrazit do kina. Bohužel se mu to po několika hodinách povedlo a já toho do smrti budu litovat. Jediný světlý moment je šukézni Kristýna Leichtová, ale ani tomuhle MAXIodpadu nevyslouží ani půl hvězdy. Když by tohle natočili Amící, určitě by tam přidali nějaký vele amatérský efekty a člověk by se smál aspoň tomu. Takhle máte slzy v očích kam ten českej film spěje. EPIC FAIL !!! -20% ()

Galerie (41)

Zajímavosti (4)

  • Několik let před začátkem samotného filmování byla ve westernovém městečku Boskovice natočena ukázka se záměrem přilákat sponzory a získat prostředky. Jeden z hlavních protagonistů Mário Kubec se do dobového místa natolik zahleděl, že se stalo jeho novým bydlištěm. V Boskovicích si našel i práci, se kterou shodou okolností skončil současně se závěrem natáčení. (oje)
  • Natáčení probíhalo ve westernovém městečku Boskovice u Brna. (M.B)

Reklama

Reklama