Reklama

Reklama

Idiot na cestách

(seriál)
  • Velká Británie An Idiot Abroad

Série(3) / Epizody(19)

Obsahy(1)

Ricky Gervais a Stephen Merchant říkají, že Karl Pilkington je kulatý, dutohlavý blbeček na úrovni šimpanze, klaun a idot. Ve skutečnosti jsou ale dobří přátelé. Jen si z něj rádi dělají legraci. A pořad Idiot na cestách je zatím nejdražší způsob, jak si z něj utahovat. Posílají ho zhlédnout nových sedm divů světa a nechávají ho zakusit věci, které by normální "zápaďan" nikdy neudělal. Díky tomu vznikl naprosto netradiční dokument, ve kterém můžete vidět divy, jaké opravdu jsou a jaké prostředí jim přiléhá. Mnoho informací se o nich nedozvíte, ale zato zjistíte, jaké to je, muset sníst žábu, sedět v autobuse plném plivajících lidí do pytlíku, jet několik hodin na velbloudu, bydlet ve věčně hlučných městech nebo džungli, a to vše s komentáři člověka, který opravdu nerad opouští své pohodlí a právě toho se mu vůbec nedostává. (sluppka)

(více)

Recenze (68)

Skeksis 

všechny recenze uživatele

Všetky diely sú cool, ale odporučila by som Meet a Gorilla, Swimming with a Dolphine, všetky časti v Číne... A vlastne všetko. Karl Pilkington nikoho neodsudzuje, má priateľskú povahu a prístup, a to sa mi páči. Zároveň má britský suchý humor, a teda škodoradosť môže naplno rásť, keď sa ocitne v inej krajine. ()

hrona 

všechny recenze uživatele

Pánové od Komparzu a Kanclu se opět sešli, aby předvedli své dovednosti, tentokráte v dokumentárním směru, kde nastražili na jednoho z jejich spolupracovníků, no, spíše pračlověka jménem Karl Pikington záludné cesty po světě. Pochopitelně, nebyli by to Gervais s Merchantem, aby hlavnímu hrdinovi nepřichystali cestovatelské poťouchlosti v duchu jejich humoru. Palec jednoznačně nahoru. Velmi veselá záležitost. ()

Reklama

*Elfík* 

všechny recenze uživatele

Jsem na vážkách. Možná je to proto, že toto dílo jsem viděla v angličtině a jelikož nejsem příliš zdatná angličtinářka, zanechalo to ve mně převážně smíšené pocity. A ty jsou: ,,kravina, ale néé, tak strašné to není, sákra, tohle je příšernost, chachá, kousek byl vtipný, ahá, tady už ne!'' Možná také proto, že zesměšňování nemám v popisu práce (tedy nečinné koukání se na TV, filmy a jiné trochu se podobající výtvory). ()

Cedr 

všechny recenze uživatele

Dokonalý nápad a skvělé provedení. Karl je prototypem jednoduchého člověka. Je sice angličan, ale šel by snadno popsat i jako "typický Čech". A jak to asi dopadne, když takového jedince pošlete z jeho comfort zone u piva a fotbalu do ciziny. A to nikoliv se řízky v alobalu na 14 dní "do Chorvatska" ale do těch nejexotičtějších a nejdivočejších míst na planetě. Jedinečný cestopis. ()

Callas 

všechny recenze uživatele

Pro fanoušky trojky Gervais, Merchant, Pilkington samozřejmost! Pro ostatní možnost podívat se na sedm divů světa z trošku jiného pohledu. A to z pohledu možná osmého divu světa, kterým je Karl Pilkington. Představte si, že pošlete kolem světa člověka, který prohlásil věty jako: “Why didn't evolution make a giraffe good at carpentry so it could build a ladder?” :) ()

Galerie (43)

Reklama

Reklama