Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Poněkud ztřeštěná Stefanie Plum je na tom mizerně. Nemá práci, nemá peníze, nemá manžela a navíc jí právě zabavili auto. Od svého bratránka dostává nabídku práce v jeho firmě, která chytá osoby, jež se nedostavily k soudu. Za jednoho takového výtečníka může shrábnout třeba i deset tisíc dolarů. Připadá jí to jako skvělá možnost výdělku a rozhodne se to zkusit. Jejím prvním případem je Joe Morelli, šaramantní bývalý policista obviněný z vraždy. Má to však háček, Morelli je její kamarád z dětství, ba možná víc než kamarád… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (139)

berusche odpad!

všechny recenze uživatele

Posílám to do propadliště za Katherine, která mě točila už v době, kdy byla stejně neschopnou manželkou Kutchera. Nebudu tu opakovat, že je to napodobenina jiného snímku, který jsem zjevně také plně nedocenila, vzhledem k hodnocení. Můžu ale s klidem říct, že tohle pozbývá vše, co by to mít mělo, nebo alespoň mohlo: vtip, šmrnc, spád, naději na lépe strávených pár minut, akčnost, napětí a romantiku. ()

vieriX 

všechny recenze uživatele

Jak začít no zaprvé je to hodně nenáročná podivana už z principu z toho, že holka co prodává spodní prádlo a stane se z ní z ničeho nic lovkyně lidí je lehce úsměvná. Stopáž 90 minut je naprosto dostačující na Katherine se pěkné dívá to někomu může stačit, ale i nemusí. Jako na zabití 90 minut je to dostačující zábava ani nenadchne ani neurazí. Takový fajný průměr. ()

Reklama

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Předvídatelná a nezajímavá nuda s plochými charaktery, která se pokouší být komedií, romantikou i kriminálkou, ovšem selhává ve všech uvedených rovinách. Katherine Heigl by se měla hodně rychle sebrat, protože na ty její blbiny se opravdu nedá dívat. Nechápu, že to nešlo v ČR přímo na DVD, protože v kině to muselo být to pravé utrpení. 2/10! ()

Eilean Donan 

všechny recenze uživatele

Dobre padlo. Prinieslo a predviedlo presne očakávané (podľa žánru). Do bodky. Film nemá ambíciu byť nejakou "dierou do sveta", takže nemám chuť ho prísne hodnotiť. Iste, že sa vyskytli aj nejaké detinskosti, ale ak mi film prinesie toľko smiechu a radosti, ako tento... nemám problém nad ním zavrieť aj dve oči. Čo nemusím B-) ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že šlo o pokus ženský režisérky natočit akční film pro ženský. Jde o další snímek, co kombinuje hned několik žánrů, ale bohužel ani v rámci jednoho žánru se nejedná ani o průměrnou podivanou. Vtipný momenty aby člověk pohledal, akce je hodně po skromnu a příběh je dost předvídatelnej. Kdyby nebyl slušně udělanej trailer, asi bych si to vůbec nepustil. Navíc byly všechny zajímavý momenty snímku obsažený už v traileru, takže už jsem fakt neměl být čim překvapenej. Na Katherine Heigl se pěkně dívá, jenže to je všechno, co může v týhle roli nabídnout, protože na to, aby hrála akční hrdinky, prostě nemá. Vůbec nechápu, proč jde tenhle jasnej direct-to-dvd adept do český kinodistribuce, dvě slabší hvězdy. ()

Galerie (47)

Zajímavosti (6)

  • Skladbou, která z rádia doprovází scénu v obchodě s elektrospotřebiči, je "Habanera" skladatele Georgese Bizeta z muzikálu Carmen. (Conspi)
  • Katherine Heigl a Jason O'Mara, kteří ztvárnili hlavní postavy filmu, se objevili i v seriálu Chirurgové (od r. 2005), jehož několik epizod dokonce režírovala Julie Anne Robinson. (Krissty)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno