Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Publicistický magazín pro kutily a zahrádkáře aneb Co všechno chcete vědět o bydlení, zahradě a chalupě, ale nevíte, kde se na to zeptat. Receptář prima nápadů je pro všechny diváky, kteří se zajímají o své bydlení, tráví svůj volný čas na chatách a chalupách či se starají o zahradu. Publicistický pořad přináší řadu praktických rad a návodů včetně bohatého obrazového materiálu.

Receptář prima nápadů si v letošní sezoně připravil pro diváky celou řadu nových stálých rubrik. Těšit se tak mohou na zahrádkářskou poradnu, kterou je provedou Ludmila Dušková a Jan Kopřiva, na inspirující tvoření s Šárkou Rooyou nebo veterinární poradnu s doktorkou Míšou Riedlovou. Rozmanitost témat přinese i Listárna, která kromě botanických dotazů zodpoví i ty stavební, veterinární nebo rostlinolékařské. Samozřejmě nebudou chybět ani oblíbené soutěže a pořadem bude i nadále provádět sympatický moderátor Oldřich Navrátil. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (77)

Radek99

všechny recenze uživatele

Doktor filosofie Přemek Podlaha prezentuje Čechy, Moravany a Slezany coby národy kutilů a lidových vynálezců a jako takový je jeho pořad naprosto nehodnotitelná záležitost. Ze strany jedné traktát o smyslu života, z druhé pak televizní selanka pro postproduktivní generace. A teď si z toho, diváku, vyber... ()

Braddy

všechny recenze uživatele

Popravdě mě už delší dobu udivuje, že se na Česko-Slovenské FILMOVÉ databázi hodnotí pořady typu Receptář, o vaření, nebo zpravodajství. Upřímně, co na tom hodnotíte? "Herecký výkon" moderátora? "Výpravu" studiových kulis? Scénář, kameru, režii?? IMHO já bych tyto druhy televizních pořadů z CSFD zcela vyjmul a nechal zde jen ty televizní počiny, které mají alespoň nějaký umělecký záměr. ()

Reklama

dr.fish 

všechny recenze uživatele

Legendární a legendami opředený pořad, který začal jako magazín spolku zahrádkářů a končí jako nejpropracovanější teleshoping v Čechách, a to s drtivou sledovaností a úspěšností u spotřebitele. Co se v neděli v pořadu odvysílá, již v pondělí se v obchodech prodává jak na běžícím pásu! Skláním se obdivně nad Podlahovým celoživotním dílem....100% ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

Nekonečný pořad pana Přemka Podlahy.. Dříve se mi skutečně líbilo jak radí a zajímá se o zahradu či nějákou lehkou architekturu... Bohužel jsem vystudovala zemědělskou střední obor zahradník a některé rady shledávám za stupidní. Přijde mi ,že tento pořad by se dal udělat lépe a s větší noblesou a třeba i jiným moderátorem. Né nadarmo si naši komici dělají p**el z tohoto pořadu. ()

Aidina 

všechny recenze uživatele

Jsou znělky a znělky. K těm, co se natrvalo usadí v hlavě a za živýho Boha nejdou vymazat patří i Mládkův chalupářský šlágr oznamující, že je neděle odpoledne:“ Sousedovic Toníček nemá žádný koníček, ruce jdou mu dozadu, on je zkrátka pozadu. Pro alkohol nežiju, nekouřím a nepiju, šlechtím plané jabloně, furt se hrabu v záhoně…“. A pak přichází Přemek Podlaha a burza nápadů může začít… co třeba z nefunkční pračky udělat sekačku a nebo naopak? ()

Galerie (17)

Reklama

Reklama