Reklama

Reklama

Nejlepší kamarádi Chon a Ben jsou pěstitelé marihuany. Chon je bývalý voják US Navy SEAL, který propašoval semena marihuany do USA z Afganistánu, kde byl na vojenské misi. Díky Benovým schopnostem a Chonovým kontaktům prodávají nejlepší trávu v celé Kalifornii. Je to celkem bezpečné podnikání, zvlášť když mají pod palcem agenta z protidrogového. Oba díky marihuaně zbohatnou a Ben věnuje svůj čas i vydělané peníze charitativní činnosti v Africe a Asii. Oba žijí v otevřeném vztahu s dívkou jménem Ophelie. Jejich úspěšného byznysu si ale všimne mexický drogový kartel, jehož šéfka s nimi chce spolupracovat. Dostávají od kartelu nabídku na obchod, "která se neodmítá." Mladíci ji však odmítnou. Než ale stihli utéct do Indonésie, Ophelia je unesena. Chon proto se svou bývalou vojenskou jednotkou rozpoutává v okolí městečka Laguna Beach nemilosrdnou drogovou válku. (TV Nova)

(více)

Videa (26)

Trailer

Recenze (805)

Gimp 

všechny recenze uživatele

Velice hloupy a o dost mene, ale prece jen docela zabavny Stone. Jeho dalsi dekada je vizualne navratem do zfetovanych devadesatek a pribehove neco mezi cervenou pornoknihovnou a prekombinovanou detektivkou. Kdybych nad Stonem uz davno nezlomil hul, citil bych se znechucen. Btw herecky je to o Del Torovi, vsichni ostatni jsou krovi ()

Boogeyman 

všechny recenze uživatele

Hlavní trojice se debilitou svého chování a kvalitou hereckých výkonů směle řadí po bok kokotského tria z Twilight ságy. Stone již definitivně zmagořil a na stará kolena se rozhodl svá díla plnit takovým množstvím stupidního filozofování a laciného patosu, že by jeden snad až zvracel. Del Toro, Hayek a Travolta sice mají hodně vděčné role, ale v záplavě zhovadilostí které se valí z hub ústředního zamilovaného - šukacího trojúhelníku se zcela ztrácejí. A ten dvojitej (a jeden dementnější než druhý) závěr? To bylo jako co? ()

Reklama

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ou.. Téměř plná PÁLKA!! Úžasný Thriller, který je Stylový, Moderní.. Zcela něco Nového a pro dnešní mládež strašně Atraktivní ! .. Zíral jsem jak krásně a nevídaně je to celé natočené, celé je to podtrhnuté krásným Soundtrackem ! Brutalita je Perfektní, Peters se s tím nesere! Záporák je Super! Hnusný, slizký Mexičan! A závěrečný TWIST jsem fakt nečekal a mile potěšil.. Doporučuji Všem Divochům! ()

Rogue 

všechny recenze uživatele

Stonovo zpracování je vysvobozením z přehypovaného bestselleru - vyčítat mu vyletněnou povrchnost je stejně hloupé, jako vyčítat Verhoevenově Pěchotě nevěrohodnost. Navíc je to trochu lízlé Tonym Scottem, roztříštěné, podprahově žonglující s divákem a přesto splňující kritéria prázdninového blockbusteru. Prostě fajn. A ta kniha se fakt nedá číst. ()

Vančura 

všechny recenze uživatele

Pseudodrsná sračka, ve které je všechno strašně rádoby (sex, drogy, násilí, krutost... vše je zde béčkově laciné a strašně hrané) a která jen vzdáleně dává připomenout slavné Stonovy filmy z jeho mladších let. Absolutně nevěrohodný, zmatený, dementní a extrémně nudný děj, v kterém jsem se totálně ztrácel, zabitý příšerným obsazením (představitelé Chona a Bena jsou herecky absolutně nevýrazní a nezajímaví, v době natáčení 46 letá Salma Hayek zde už absolutně nemá nic společného s tou, co mě kdysi přiváděla do mdlob v Desperadu a Od soumraku do úsvitu, Travolta je zde ve svých 58 letech trapný ještě víc, a Blake Lively zde pro změnu vypadá jak nějaká špinavá hipísačka). Naprosto nesnesitelný film, který jsem dokoukal s největším sebezapřením, abych se na konci ještě navíc nasral, protože mi přijde neslýchané, aby film nějak skončil, a pak se řeklo, že takto to vlastně nedopadlo, a celý konec se odehraje ještě jednou, o 180 stupňů jinak. No kde to do prdele jsme, aby bylo možné takhle vyjebávat s divákem? Jedna hvězda za ucházející kameru a do smrti o té kravině už nechci slyšet. ()

Galerie (51)

Zajímavosti (29)

  • Jako součást přípravy na natáčení prošel Taylor Kitsch skutečným výcvikem speciálních jednotek U.S. Navy Seals. Poté absolvoval všechny své kaskadérské kousky sám. (Ajka1)
  • Postava Eleny (Salma Hayek) je voľne založená na Mireya Moreno Carreone, prvej známej mexickej šéfke kartelu. (Astonko)
  • Chon (Taylor Kitsch) ve filmu používá mobil Evolve, který je známý tím, že je téměř "nezničitelný". (vyfuk)

Související novinky

Stoneova marihuana láká hvězdy

Stoneova marihuana láká hvězdy

25.04.2011

Pozoruhodnou sbírku zvučných jmen se může pochlubit thriller Savages, který začne v červenci natáčet Oliver Stone. V adaptaci bestselleru Dona Winslowa si komiksoví mladíci Aaron Johnson a Taylor… (více)

Reklama

Reklama