Reklama

Reklama

VOD (1)

Parta tří zlodějů a nerozlučných kamarádů z dětství provede loupež diamantů. Po zdařilé akci jeden z nich chladnokrevně oddělá své parťáky a v domnění, že se jich zbavil navždy, pláchne i s tučným lupem neznámo kam. Sonny (Curtis „50 Cent“ Jackson) však přežil a jediné, po čem teď touží, je pomsta. Za zády mu navíc stojí Biggs (Bruce Willis), největší boss celého podsvětí, který chce dostat zpět to, co mu patří ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (148)

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ten recitující Australopiték si prostě nedá pokoj! Už mu nestačí jen vyřvávat po ghetu "gagsta nigga bitcha mothafucka", on chce hrát ve filmech, ačkoliv by mu slušelo daleko více, kdyby v nějakém resortu v Malibu shazoval turistům z palem kokosy! No, filmech... Tento výraz je možná v daném kontextu trochu nadnesený. Nedochází mu bohužel, že pravděpodobnost toho, že z něj někdy bude herec je zhruba stejná, jako že dokončí povinnou školní docházku! Mimořádně odpudivý týpek s konstantním výrazem dawna po zásahu elektrickým proudem však na to nedbá a veškeré své vypřednášené úspory sveřepě vráží do céčkových sraček, ve kterých může rapovým krokem znuděného slona chodit po place, tvářit se hustě retardovaně a s kadencí svých básní trousit dementní dialogy. Problém pro konzumního diváka však nastává v momentě, kdy se v té stoce objeví velký Brús! To se mu po hodině a půl čirého utrpení vyrojí v hlavě spousta spekulací, jestli mu Curtis tak dlouho vyhrožoval smrtí nebo přátele z gangu zmlátili před školou rezervního taťku Kušnera, narvali do černého Hummeru Rumovou Glen a Tullamore Dew a dcerušky vydali až poté, co si Wiliš odtrpěl svůj part. Ať je tomu jak chce, měl by Brús rychle Tvrdě umřít, protože po tomhle začíná být těžce Postradatelný! ()

Rockerman 

všechny recenze uživatele

Willisovi asi docházejí prachy, že se nechal namočit do takovéto blbosti. Nezajímavý a nudný film. Slátanina, která nemá hlavu ani patu s nevěrohodnými a nelogickými scénami. Od odpadu film zachránily dvě černohumorné scény. První, když se při "výslechu" čeká, až "vyslýchanému" Rusovi narostou žábra. Druhá je ještě lepší. To když řezník krásně a s požitkem naporcuje "Pítýho" a pak jej rozemele, jako maso na hamburgery. Zbytek raději nevidět a rychle pryč od toho!!! ()

Reklama

MartinezZ 

všechny recenze uživatele

Netuším, jaké je pozadí filmu, ale představuji si to tak, že udělali v JúEsEj nějakou školní soutěž o sepsání námětu nebo návrhu scénáře k filmu, vyhrál to nějaký černoušek, co právě nastoupil na místní hajskůl na periferii města, dostal to do rukou nějaký znuděný průměrný scénárista, a producent, co není moc úspěšný a zrovna nemá moc do čeho píchnout, avšak má konexe, zazářil a sehnal do téhle školní filmové inscenace pár známých ksichtů do rolí herců. V pořádku, až potud dobré. Bohužel znuděný scénárista měl asi na práci něco zajímavějšího, přesto tohle musel sfouknout do týdne. No a tak to taky vypadá. Kamera, střih ani samotný námět není úplně béčkově špatný, bohužel jako celek jsou příběh, chování postav, náhody a dějové zvraty tak nudné, že i jako "Direct-to-DVD" je to poměrně zbytečné dílko. Hodina a půl je navíc docela dlouho a už ve 45. minutě jsem zvažoval, jestli má cenu to dokoukávat. Já se nakonec přesvědčil, byť bych bez druhé poloviny mohl bez problému žít, ale co vy? Dokážete využít 45, vlastně 90 minut lépe? Věřím že ano. Toť mé "doporučení". ()

Vecko99 

všechny recenze uživatele

Kdyby ve filmu nebyl Willis a Padesátník, tak bych tomu filmu nedal ani šanci, takhle jsem dal a byl jsem rád, že má tak krátkou stopáž. Nudný, předem jasný děj, který nemohlo zachránit těch pár hlášek. Padesátník jako vždy má celý film jeden a ten samý výraz a bohužel prakticky nesleze z plátna. Doporučuji sledovat v sobotu dopoledne po velmi náročném pátku. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

,,JAK JSEM TAM LEŽEL A LAPAL PO DECHU, POZNAL JSEM, ŽE MI DAL BŮH DRUHOU ŠANCI. ALE BYL JSEM BLBEJ, ABYCH SE JÍ CHOPIL. CHTĚL JSEM SI VZÍT, CO MI PATŘÍ.“....... /// O chlápkovi, kterej ukradl diamanty, ztratil kámoše (oba) a dostal druhou šanci. Jenže Sonny je lepenka na problémy a místo, aby byl rád, že žije, cpe chlápka (mrtvýho) do kufru. Film je plnej děsivejch zločinců, kteří jsou zároveň naivně debilní. Sonny není B.Willis. Ten tu hraje (?) strašlivýho mafiána a ty von neumí, ani když mu do držky nevkládaj takový sračky. Když už si myslím, že to nemůže bejt horší, přichází neskutečně zajímavě rozlousknutá zápletka. DĚLÁM SI PRDEL !!! Konec jen zapadá do celkovýho děje a shazuje příběh ještě víc (a hlavně níž). Netěšte se na Willise. Nečekejte akční film. Svý dostanete jen jestli máte všude (v kabelce, na wc, v autě, ve slipech, v ipodu) fotky 50ti Centů. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Moc by sem chtěl vidět při práci řezníka od Mc Donalda. 2.) Bruce Willis je moje nejoblíbenější záporná postava. 3.) Thx za titule ,,iqtiqe“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ ne ()

Galerie (20)

Zajímavosti (4)

  • Rovnako ako dej filmu, tak aj jeho natáčanie prebiehalo v americkom štáte Michigan, a to v mestách Detroit a Grand Rapids. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama