Reklama

Reklama

VOD (1)

Markie Trattman (Ray Liotta) pořádá soukromé karetní hry jen pro pozvané. Jednoho dne se rozhodne najmout pár zlodějíčků, aby jeho tajné kasino přepadli. Všichni okradení se zprvu cítí značně poškozeni, ale celá záležitost nakonec utichne po pěšině. Co víc, Markie se posléze v opilosti dokonce ke všemu přizná a hráči mu s úsměvem na rtech jeho prohřešek odpustí. Markie má však přece jen průšvih, a to když karbaníky přepadnou podruhé. Historce, že s tim Trattman nemá nic společného, samozřejmě nikdo nevěří. Dát vše do pořádku má za úkol Jackie Cogan. (TV Nova)

(více)

Videa (29)

Trailer 1

Recenze (449)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Taková trošku nudička, jenže pořád je tu naštěstí lumpiček Brad Pitt a tomu se tady protočí doslova panenky, aby vyřešil jeden vcelku zapeklitej případ. Každopádně když už příběh ne, tak alespoň prostředí je zajímavé. Dlouho (jestli vůbec někdy) jsem se nesetkal s filmem, který by řešil finanční krizi tak vehementně, jako právě v tomhle filmu. U zlodějů to ale asi fakt sedí. Zřejmě to mělo znamenat akorát to, že jak je krize a lidi mají méně peněz, tak toho lidé zároveň koupí daleko méně a i lup bude často stát za hovno. Tady teda stál, což kluci zlodějští pochopili poměrně rychle. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Dosť ukecaný film. Mal však zvláštne príjemnú atmosféru. Páčil sa mi jeho vizuálny štýl. Vlastne sa mi veľmi páčil. A záverečný monológ je viac než výstižný. Dokonca ani nevadili tie politické kecy, čo slúžili v niektorých scénach ako podmazy. Nejako som ich nebral moc na vedomie. Zvláštny dojem, ale rozhodne dobrý. ()

Reklama

malylada 

všechny recenze uživatele

Film se snaží jít po stopách Tarantinovkám, což se docela daří. Některé dialogy jsou dobře vystavěny, ale některé hůře a celé je to zasazeno do jednoduché gangsterské zápletky. Bohužel tomu chybí ta šťáva a skvělí herci na vlně sarkastických vtipů, hlášek nemají možnost, film posunout dál.......6/10 ()

POMO 

všechny recenze uživatele

O vysokou originalitu se snažící gangsterka s hvězdným obsazením. Její postavy (až na frajerského Brada) jsou ale pošuci, kteří nevzbuzují respekt ani nejsou vtipně cool. A dialogům chybí zábavnost i vypointování (až na poslední Bradovu hlášku). Na filmu je nejzajímavější podkreslení příběhu bandy nicotních kriminálních existencí replikami z televizních příhovorů George W. Bushe či Barracka Obamu o tom, jak je a bude Amerika skvělá. Vizuální hrátky a spomalovačky filmu dodávají punc exkluzivity, ale nejsou novinkou a popravdě, v Avengers jim to sluší více. Kamera upevněna na dveřích auta, kopírující jejich pohyb otevření a zavření už byla u Tarantina (a bůhví kde ji obšlehl on). Hravé výhybky ve vyprávění potěší, ale při ohlédnutí zpátky zavánějí samoúčelností (Gandolfiniho postava a její význam v příběhu) a ve finále stejně směrují k řešení, jaké předpokládáme již při pohledu na plakátu filmu. ()

BMW12 

všechny recenze uživatele

Na tehle film jsem se podíval jenom proto, že v něm hraje Brad Pitt a i přes nízké hodnocení filmu, jsem si říkal, že přeci Brad Pitt nebude hrát v nějaké sračce. No bohužel opak byl pravdou. Hned od úvodu bylo jasné, že je to sračka největšího kalibru. Náš slavný Brad se na scéně objevuje až ve 24. minutě a podává stejně špatný výkon jako ostatní herci. Ve 34. minutě už vypínám film. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (10)

  • Děj vychází ze stejnojmenného románu George V. Higginse. (Haretix)
  • Brad Pitt nebyl jen jedním z protagonistů. Se svou společností Plan B stanul také mezi producenty. (Haretix)

Související novinky

Pittův Cogan nabírá posily

Pittův Cogan nabírá posily

11.01.2011

Produkce krimikomedie Cogan´s Trade, díky které opět spojí síly Brad Pitt a scénárista a režisér Andrew Dominik (natočili spolu Zabití Jesseho Jamese bla-bla), začíná lákat další zvučná jména. Prvním… (více)

Reklama

Reklama