Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Originální komedie o kaskadérovi Mikovi (J.-P. Belmondo), jenž se dostane do tíživé finanční situace. Navíc se jeho snoubenka (R. Welch) právě urazila a hodná se naschvál raději provdat za postaršího hraběte. A aby toho nebylo málo, musí se Mike vypořádat ještě se zženštilým hercem Bruno Ferrarim (J.-P. Belmondo), kterého má zastupovat. Jean Paul Belmondo září ve fenomenální dvojroli a celé řadě nezapomenutelných scén! (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

TV spot

Recenze (536)

Genero 

všechny recenze uživatele

Bebel se s největší pravděpodobností kdysi také něco namasturboval při obskurní fantasy pro sexuální loudily Milion let před Kristem s obikinovanou pětadvacetiletou Raquel Welch, protože v její přítomnosti ze sebe v tomto svém komediálním partu vydává maximum téměř nadlidských proporcí. Naprosto ho chápu, i já bych byl schopný pro její pobavení čtyřicetkrát za sebou spadnout ze schodů a zapálit si svou poslední cigaretu. Zvlášť, když je i ve svých letech pořád k nakousnutí. Proto je zcela pochopitelné, že jejich vzájemná interakce funguje naprosto bezchybně. Bebel exceluje jak v roli zvířete Mikea, bahnícího po sociálních dávkách, tak i krásně vybuzněné filmové hvězdy Bruna Ferrariho. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Mě prostě komedie Belmonda nesedí. Film Profesionál patří k mým nejoblíbenějším vůbec, ale žádnou ze svých komedii, se tomuto veledílu už nikdy nepřiblížil. Samozřejmě dám ještě šanci dalším jeho vážným rolím, ale s těma taškařicema jsem nejspíš skončil. Co se týká Zvířete. Buď jsem viděl nějakou o vtipy očesanou verzi nebo jsem vadnej. Přiznávám, že to není až tak špatný film, jen má tu smůlu, že mě ani chviličku ani trochu nebavil. Teda vlastně až na blbnutí s tygrem to byl takovy vrchol tohoto snímku. 30% ()

Reklama

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Kdybych byl chlap, co jsem býval, přeskočil bych zeď a znásilnil ji jako v Carpentras." Mike Gaucher a Bruno Ferrari jsou jedněmi z nejvtipnějších postav, které kdy Belmondo vytvořilo. Ono samozřejmě zaválelo v nejednom filmu, ale tenhle opičák, který si ještě nevykouřil svou poslední cigaretku, protože mu sociálka nevyplatila dávky na jeho neexistující rodinu, je prostě dokonalý. A když se do smršti vtipů zamotá neskutečná krása Raquel Welch a jemně se to promíchá, tak je teoreticky možné vytvořit dokonale zábavný film. A tím Zvíře rozhodně je. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Vydarená komédia s Belmondom, ktorý si tu dokonca zahral dvojrolu. R. Welch je sexi , ale nie som úplne presvedčený o tom, či bola práve ona tá správna voľba. Vedľa Belmonda sa mi zdala až príliš dominantná, možno to bude tou jej výškou, neviem, či nie je vyššia ako Belmondo. Celkovo to však určite nepokazila, vo filme je mnoho vtipných momentov a asi najviac som sa pobavil pri návšteve zo sociálky. Komédia je to fakt dobrá, ale jej postavenie v top 300 sa mi zdá trochu nadsadené. Vedel by som vymenovať stovky lepších filmov, ale zase nie komédií. Z tohto pohľadu tam možno svoje miesto má, prečo nie? 80%. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (33)

  • Letadlo, se kterým se natáčí vzdušná akrobacie s imatrikulačním číslem „F-BOQH“, je Cessna 150. Model byl vyráběn v letech 1958–1977. Cessna Aircraft Company se sídlem ve Wichitě v Kansasu je americký výrobce víceúčelových letadel. Točilo se na letišti v Enghien Moisselles Airfield u obcí Moisselles, Attainville a Ézanville. (sator)
  • Jane Gardner (Raquel Welch) přibouchne dveřmi kytici tulipánů, už za okamžik ale dává kytici do vázy „nepoškozenou“ a všechny tulipány jsou stejně dlouhé jako před rozpůlením dveřmi. (montywalsh)
  • Bistro, kam chodil Jean-Paul Belmondo (Mike Gaucher / Bruno Ferrari), se nachází v Paříži v ulici Rue Championnet. (M.B)

Související novinky

Zemřela herečka Raquel Welch

Zemřela herečka Raquel Welch

15.02.2023

Ve věku dvaaosmdesáti let zemřela v kalifornském Los Angeles po krátké nemoci americká herečka, modelka a sexsymbol přelomu šedesátých a sedmdesátých let minulého století, Raquel Welch. Smutnou… (více)

Zemřel Jean-Paul Belmondo

Zemřel Jean-Paul Belmondo

06.09.2021

Přichází smutné zprávy z Francie. Svět filmu dnes přišel o jednu z velkých hereckých ikon, ve věku 88 let totiž v Paříži zemřel oblíbený francouzský herec a producent, charismatický Jean-Paul… (více)

Reklama

Reklama