Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ex-boxer Zach, talentovaný MMA bojovník Tim, šikanovaný predavač Justin a wrestler Mike pochádzajú z rôznych miest, no spoja sa pre vášeň bojovať a rýchlo sa stanú lojálni k ich neortodoxnému trénerovi Caseovi, skvelému bývalému šampiónovi UFC.
Výučba je oveľa viac než boj. Case pripravuje mladých ľudí na súťaž s názvom Beatdown a tréning prebieha na miestnej vysokej škole s bojovým manažérom Maxom. Nakoniec však budú musieť bojovať proti sebe a nájdu vo vlastných radoch zradcu. (619REY619)

(více)

Recenze (171)

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Hrozně moc jsem se těšil a hrozně moc jsem se zklamal ... Jako nemám nic proti "tréningovým partům" v martial arts filmech, ale když mi tam posiluje a nepřehledně trénuje parta mladejch nesympatickejch týpků asi přes 60 min (!!), tak jsem fakt otrávenej!! Co mělo tohle proboha znamenat?! Kdyby šel aspoň ten tréning do hloubky a něco zajímavýho předvedl a ukázal. Ale to ne. Furt se jen kecají nebetyčný srance, řeší se neskutečný hovadiny a ani příšerně nabušenej White s megadrsným pohledem a hlasem to nezachrání. Samotný turnaj pak trvá asi posledních 20 minut a i když se musí nechat, že dost vystihuje realitu a většina soubojů se odehrává na zemi, stejně je to jen nepřehledný, nezáživný sestřih jakéhosi "fyzického mišmaše" ... Kde je ten známý adrenalin?! Kde je ta nabušenost, žhavost, agrese či já nevím jak to popsat, co známe od dob Karate Tigera 1 až po dnešní řekněme Undisputed?! Nudné, nezáživné, strašní herci, strašné herecké výkony, total ZERO děj, příšerně zahrané vztahy mezi postavami, špatné postavy, hrůza ... Jedinné, co je absolutně dokonalé, je konfrontace Jai White (+pouta) vs. 5 policajtů. To je mazec!!! Tam frajer White jasně dokazuje, kdo je tady králem. Ale jinak propadák a to i proti "bojově" nevýrazné jedničce, ta měla aspoň "koule" ... Škoda ... ()

S.Quentin QUALE odpad!

všechny recenze uživatele

Omylem jsem si pustil dvojku v domnění jedničky, no od začátku jsem nevěřil vlastním očím. Jedna velká, odporná a trapná póza dělající ostudu MMA, reps. UFC, které miluju a na které mi nikdo takto srát nebude. Špatná parodie na tohle a jeden z nejsilnějších odpadů, který jsem kdy čemukoliv dal. ()

Reklama

Proky 

všechny recenze uživatele

První díl byl velmi velmi povedení opravdu krásně zpracován poměrně dobré obsazení herců a oblíbil jsem si ho proto jsem se velmi těšil na pokračování které také přišlo ale bylo to velké zklamání výkon herců pod průměrný příběh ucházející hudba nezajímavá prostředí filmu nezajímavé.nedoporučuji radši si puste znova první díl ! ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Michal Bílý, Věry Bílé syn, škaredý a oplácaný to amerikoafričan, se již nespokojí jen s minutovými roličkami tupých hovad v balkánských produkcích Žán Klóda. Má potřebu ukojit také své rešeržerské ambice a realizovat se ve skromné hlavní roli tupého hovada, kde může konečně naplno ukázat, jak umí dělat shyby, hýbat kozama a Valit tudo s šestnáctiletými dětmi. A tak nám naservíroval čtyři nesympatické nezletilce, z toho dva gaye, jednoho Frankesteinova syna a jednoho ultranesympatického kokotka, který je jakože zlý, co devadesát minut dělají sklapovačky a bouchají si do pytlíků, aby se pak mohli ve středoškolském přeboru vzájemně okopávat, dusit a kloubit si končetiny. Na pozadí toho všeho pašuje Míša melouny, aby bylo vidět, kdo je tady Sempai, dělá shyby a hýbe kozama, a sem tam někoho kopne svou otylou nohou, protože přece musí předvést, že on je ten nejzdatnější katarista a velký gururu! A dobro opět zvítězí!!! ()

Brain-D 

všechny recenze uživatele

Jai White se ujal role režiséra a bohužel se v roli herce stáhl do pozadí. To tomuhle filmu strašně bere a každý mi dá za pravdu, že boj z želisky byla kulervoucí zábava, který by byla tak na 5*. Jenže je tu parta totálně namachrovanej superčůráčku ala Ken a jeden trochu normální Ken-Obr. Jen když Michael Jai White promluvil, tak to byla špica. Když se na to sám podíval musel si říct, že se mohl obsadit do více bojových scén. Jinak jeden z těch filmů, kde je milion mouder. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (8)

  • Jako koordinátor kaskadérů a koordinátor soubojů na filmu pracoval Larnell Stovall. (Rominator)
  • Herec Todd Duffee, který ve filmu ztvárnil Tima Newhouse, je držitelem nejrychlejšího knockoutu v bojovém sportu UFC. Rekord připomíná scéna, kdy v Beatdownu jediným kopem pošle svého protivníka k zemi. (Mr.Hudson)
  • Lyoto Machida, se kterým Case (Michael Jai White) trénuje, vyhrál v roce 2009 divizi ve váze Light-heavyweight pod organizací UFC. (JardaBauer)

Reklama

Reklama