Reklama

Reklama

Dospívající Donny Berger potká dívku svých snů. Problém je jen v tom, že se jedná o sexy učitelku Mary McGarricleovou. Všichni jsme se ve škole do nějaké učitelky zamilovali, ale Donnyho láska zajde poněkud dále, protože slečna McGarricleová s velkou ochotou poskytne svému žákovi pár soukromých hodin, aby mu vysvětlila, jak je to s těmi květinami a motýly doopravdy. Samozřejmě vše skončí velice špatně a slečna McGarricleová skončí ve vězení. Donny je nucen vychovávat plod jejich společné lásky, syna Todda, sám. Donny se snažil o to, aby byl dobrým otcem, ale na rodičovství nebyl ani trochu připraven. Nyní, o třicet let později, je Todd dospělý a je z něj úspěšný podnikatel na Wall Street. Donnyho opustil hned, jakmile k tomu měl příležitost, a se svým otcem se už roky neviděl. Donny se ale ocitá v problémech – dluží na daních desítky tisíc dolarů – a napadne ho, že jedinou možností, jak se vyhnout vězení a sehnat potřebné peníze, je navázat znovu kontakt se svým synem. K Toddovi dorazí přesně ve chvíli, kdy vrcholí přípravy na jeho svatbu s Jamie. Svatební víkend se proměňuje v divokou smršť bizarních událostí. Donny má šanci konečně se svým synem najít společnou řeč, ale dokáže udělat to, o čem ví, že by udělat měl, pokud chce být dobrým otcem? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (33)

Trailer 1

Recenze (477)

predators 

všechny recenze uživatele

Jo, je to opět dementní humor těchto dvou pánů, jednoho nemusím víc, než druhého (přeberte si to, jak chcete) a celkem dobře se doplňovali. No, nehledejte v tom logiku, spíše se bavte jednoduchým humorem a využijte toho, že je tu zase jedna z lepších komedií, kterých je poskrovnu! 60% ()

Torision 

všechny recenze uživatele

57% hodnocení? Why so serious? Já se u toho královsky bavil a dokonce zvažoval i pět hvězd. Příběh je tak nějakej klasicky sandlerovskej, ale kadence vtipnejch scén je prostě naprosto maximální. Už úvod s tim, jak malej Sandler klátí svoji učitelku, je jednoduše peckovej a zasmál jsem se u toho hned několikrát. Taky potěšil Vanilla Ice, kterej dostal snad největší prostor za svoji filmovou kariéru, hraje sám sebe a pracuje tu v rychlým občerstevení (tantiémy za Ice Ice Baby moc nevyšly, 50% dostanou Queen a 60% manažer, takže je díky tomu v minusu :))) a je tu fakt vtipnej, třeba když ožralej vleže chčije do vzduchu a křičí "Sledujte, jem kašna! Hodte do mě minci a něco si přejte, zmrdi!" Výborný scény se ale točej hlavně kolem vztahu Sandlera se Sambergem. Pvní tu hraje exkluzivního ztroskotance a druhej celkem úspěšnýho manažera, kterej je ale hroznej moula, protože ho nikdo nevychovával. Navíc to okoření i spousta freaků a to, jak dokázali tvůrci vypilovat svatební scénu by zasloužilo medaili. :) ()

Reklama

Kryton 

všechny recenze uživatele

Sandler se vrátil a opět předvádí buranského hlupáka, který onanuje při pohledu na starou bábu, chodí do zapadlého stripbaru a pořád poslouchá hudbu na kazetách. O tom, že to je lepší než Jack a Jill se tu nebude ani diskutovat. To i kolonoskopie je lepší než Jack a Jill. Tohle je jen průměrná přisprostlá komedie, kde ani moc nejde o děj. Je tu pár vtipných momentů, ale ty jsou zase ubité tunou trapasu a pohledů na penisy. Pochvala za dobrou muziku - VAN HALEN, DEF LEPPARD, METALLICA, KISS, MEAT LOAF nebo MÖTLEY CRUE. Mimochodem vtipné cameo Vanilla Ice. ()

hellstruck odpad!

všechny recenze uživatele

Obdivuji všechny, kteří to vydrželi do konce. Pro mě byl ten film naprostým utrpením, protože sázel na ten nejjednoduší, nejimbecilnější a nejdebilnější humor, jaký lze najít. A ten dabing je snad nejšílenější co jsem kdy slyšela, opravdu nechápu, jak v dnešní době někdo může zavrhovat originál. Myslím, že dostatečně vypovídající je už to, jak vyslovili xanax. Takže předtím, než mi zase někdo bude tvrdit, na jak skvělé úrovni český dabing je, podívejte se na tenhle exemplář. Upřímně nevím, jestli jsem zhnusená víc ze samotného filmu a absurdních vtipů, nebo těch dabérů, které pravděpodobně našli někde v blázinci :D ()

Dzeyna 

všechny recenze uživatele

Myslím, že je to dobrý snímek, který pobaví a neurazí. Sice je to trochu pofidérní a dětinské, ale chvílemi opravdu baví. Adam Sandler už dávno není tak charismatický, jako dřív, ale pořád je vtipný. Leighton Meester je krásná a sexy, takže se bylo i na co dívat a samozřejmě umí i výborně hrát. Atmosféra je skvělá, děj je trochu moc klasický a celkově je to velmi předvídatelné. Ovšem není to žádná katastrofa, ale ani strop. ()

Galerie (64)

Zajímavosti (16)

  • Ve filmu se objevily i děti Adama Sandlera. Zahráli si děti, které prodávaly limonádu na pláži. (janka243)
  • Masérku, kterou Donny (Adam Sandler) sváděl, ztvárnila jeho manželka Jackie Sandler. (..Lucas..)
  • Susan Sarandon postavu učitelky, která má poměr s nezletilým žákem, ztvárnila již v minulostoi, a to v seriálu Studio 30 Rock (od r. 2006), konkrétně v 17. epizodě 5. série. (Avalon820)

Reklama

Reklama