Reklama

Reklama

Nebezpečná identita

(seriál)
USA, (2011–2012), 14 h 41 min (Minutáž: 40–41 min)

Hrají:

Sarah Michelle Gellar, Ioan Gruffudd, Kristoffer Polaha, Nestor Carbonell, Mike Colter, Tara Summers, Zoey Deutch, Jaime Murray, Kristen Kerr (více)
(další profese)

Epizody(22)

Kvůli tragédii v minulosti vyrostly dvě sestry - dvojčata Bridget a Siobhan odděleně. Bridget má život plný problémů. A tak, když její sestra Siobhan, která si žije s manželem v luxusu, nečekaně zmizí, využije příležitost a převezme její identitu. Jenže brzy zjistí, že ani sestra nemá na růžích ustláno a její život je plný nebezpečí... (TV Nova)

(více)

Recenze (102)

GeusX 

všechny recenze uživatele

Vydávání se za někoho jiného či záměna identit není na filmovém plátně nic nového. Nicméně, zde se tvůrcům podařilo vybudovat na tomto klišé velmi dobrou dramatickou atmosféru. Napětí na každém kroku, nová odhalení, zvraty a intriky. To vše podkresleno zajímavou hudbou. Ze seriálu mám sice od začátku takový "déjà vu", pocit již jednou viděného, ale Sarah i ostatní herci hrají výborně a napínavé to je, že by se to dalo krájet...a po šesti dílech slupnutých na posezení si rozhodně dám další dávku... # 85% ()

dudo0606 

všechny recenze uživatele

Perfektný seriál, mám ho pozretý minimálne tri razy a nemôžem uveriť tomu, že v ňom nepokračovali. Dej sa postupne prehlbuje, nenudí, neustále sa na scéne objavuje niekto nový a každá odpoveď na otázku prináša pár nových otázok, čo skvelo ťahá človeka do deja. Mimo toho, že Sarah Michelle Gellar je moja top najobľúbenejšia herečka, sa mi seriál veľmi páčil aj hlavne pre zaujímavo vyobrazené charaktery postáv, a myšlienka dvojičky preberajúcej miesto svojej sestry, pričom neviem nič o tej druhej často otvára aj priestor pre humorné situácie čo občas odľahčilo atmosféru. SMG je neuveriteľná v tomto seriáli, krásna, pôvabná, perfektná herečka s obrovským talentom! ()

Reklama

Ilhan 

všechny recenze uživatele

Seriál, jehož druhým jmenem je Intrika. Seriál, kdy nevíte, kdo se nečekaně objeví na scéně, kdo s kým něco kuje, nebo kdo stojí na správné straně. Divím, se že zrovna tento seriál si i přes tu malou konkurenci na CW nedokázal získat aspoň takovou sledovanost a ratingy, aby se udržel pro druhou sezónu. Myslím, že SMG se vrátila na televizní obrazovky ve velkém stylu a ať byl zrovna v kůži Bridget, nebo Shiobhan, věřili jste jí každé slovo a každé gesto. Velice příjemnou roli sehrál i Ioan Gruffud. Není to však bez chyby, samozřejmě. Některé dějové pochody, nebo chování postav vám může přijít přinejmenším zvláštní, ale při množství jednotlivých postav, jejich zájmů a činů, kdy se děj zapeklitě zamotává, není divu, že se v tom člověk občas ztratí, nebo se v tom scénáristi trochu zamotají. Seriál se tak dvě třetiny trochu pomaleji táhne, ke konci ale dostává grády a člověk se těší na každý nový díl, aby věděl, co bude dál. Pro mě je to hraniční 70% záležitost. Za SMG dávám nahoru, takže řekněme 70,1 %? :D ()

danielosbourne 

všechny recenze uživatele

Po prvních dvou dílech nemůžu jinak a musím dát plný počet hvězd. Zatím sem nenarazil na jediné hluché místo v seriálu a vše se začíná pěkně zamotávat. Jsem zvědav, jak seriál bude pokračovat dál a doufám, že neskončí jako většina podobných jen u 1.serie. Po 4 dílu si seriál dávám i do oblíbených, protože styl, jakým se seriál ubírá dál je naprosto neuvěřitelný. Děj se zamotává každým dílem, až je atmosféra tak těsná, jako oprátka kolem krku. Hodně povedený seriál. Po dalších dílech je až neuvěřitelné, jak seriál graduje. U některých dílů jsem měl co dělat, abych se udržel v klidu. Sarah Michelle Gellar umí zahrát jak dámu, tak potvoru, či drogově závislou dívku. Skutečný talent. Věřil jsem jí vše co v seriálu řekla nebo udělala. A navíc všechny ty šaty co za první sérii oblékla ? Bože...pastva pro oči. Je veliká škoda, že se nedočkáme druhé série, protože pro mě se nepovedlo vyřešit úplně vše. Dopadlo to přesně tak, jak jsem nechtěl, ale alespoň to není prvoplánový závěr. ()

FortKnox 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejlepších seriálů který jsem za posledních pár let viděl. Lepší než Prison break a Lost dohromady. Celí jsem ho vzhlédl za dva dny a nemohl jsem se od něj odtrhnout. Problém, je v jeho neukončení, kdy se evidentně počítalo s druhou sérií, ale na teenagerovský laděné stanici CW (90210, America's Next Top Model, Gossip Girl, Supernatural, The Vampire Diaries) neměl tenhle dospělácký laděný počin sledovanost. ()

Galerie (109)

Zajímavosti (13)

  • Seriál se objevil v kampani 'the E! Save One Show' bojující proti zrušení seriálů v USA  na třetím místě. (Patw)
  • Na konci hraje skladba „Rumour Has It“ od Adele. (hrumsrt)
  • Jména postav Sarah Michelle Gellar, Bridget a Siobhan, jsou obě irského původu a obě jsou variantami jména Joan, které v překladu znamená "Bůh je dobrý". (Fevas)

Reklama

Reklama