Reklama

Reklama

Talisman

  • USA The Lucky One (více)
Trailer 1

Loganův život ovlivnily tři vojenské mise v Iráku. Fakt, že je stále naživu, považuje za dílo náhody. Vždy unikl smrti jen o vlásek. Při první misi, když se po útoku s jednotkou shromáždili v troskách domu, tam uviděl ležet v prachu fotografii dívky. V okamžiku, kdy pro ni šel, explodoval na místě, kde stál, granát a tři jeho přátelé zemřeli. Logan si nechal snímek jako talisman a byl přesvědčený, že ho ochraňuje. Od té doby totiž neměl ani škrábnutí. Po návratu domů se rozhodl, že dívku vyhledá a poví jí o tom, jak byla jeho strážným andělem. Zjistí, že žena na fotce se jmenuje Beth, najde její adresu. Nechá se najmout do psího centra, které vede její rodina. I když mu Beth zpočátku nevěří a sama má v životě komplikací dost, rozvine se mezi nimi románek, který dává Loganovi naději, že by Beth pro něj mohla znamenat víc, než jen obrázek pro štěstí. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 1

Recenze (290)

Fanita 

všechny recenze uživatele

Nemôžem si pomôcť, ale herecký výkon Zaca Efrona ma zabil. To čo bolo? On nemá žiadny výraz v tvári. No najviac sa mi nepáčil výber hercov do hlavnej intímnej role. Vôbec žiadne poriadne iskrenie medzi nimi, ona vyzerá ako zrelá dospelá žena, on vyzerá ako malé decko, napriek tomu, že sa snaží tváriť dospelo. Dalo sa na to pozerať, ale rozčulovali ma tam niektoré cliché pasáže a "srdcervúce scény" a dlhé nudné posteľné scény. A samozrejme všetci sú tam tak strašne talentovaní vo všetkom. Všade kde sa pozrieš, génius. A samozrejme viac gýčový koniec už nemohli ani vymyslieť.. POZOR SPOILER: A to, že Keithovo telo nenašli nikoho nezaujíma? ()

haushinkaa 

všechny recenze uživatele

Přesně tohle jsem očekávala. Přesněji tedy: jednoduchou a předvídatelnou romantiku. Nic víc, nic míň. Taylor Schilling nádherná laň, Blythe Danner správňácká babča. A Zac pro mě byl opravdovým překvapením, protože jsem mu to všechno fakt žrala - ty jeho pohledy a lehké úsměvy. On doopravdy hrál! Nikdy mě moc nezaujal, dokonce se mi ani nikdy nelíbil, ale to strniště mu dost sekne. Ještě kdyby tak něco udělali s tím jeho nepřirozeně dokonalým obočím... ()

Reklama

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Mnohí tu odkazujú na to, ako je film samotný jedno veľké klišé. Sú filmy kedy aj mne klišé a presladenosť vadia a uberá mi to na filmovom zážitku. Ale v tomto prípade tomu tak nebolo. Už po pár minutách bolo zjavné kam príbeh smeruje a ako sa bude vyvíjať, a bolo by hlúpe potom čakať niečo iné ( ako je hlúpe očakávať niečo iné ako sladkosť pri zákusku, či čokoláde). Toto je presne ten tip filmu, kedy si má človek urobiť pohodlie, vyvaliť sa na gauči a len tak relaxovať pri jeho pozeraní a nechať sa unášať pohodovou melanchóliou. Len oddychujete a sníte o láske, živote a veciach kde klišé je ako príjemný pocit po prebudení z nádherného sna. ***/**** ()

Hild 

všechny recenze uživatele

Samozřejmě, když jsem si pustila film natočený podle románu Nicholase Sparkse, čekala jsem velký slaďák plný klišé, krásné hudby, nádherné krajiny a to přesně ve filmu i je. Jen škoda, že je to tak velká nuda a nějaká romantická atmosféra na mě vůbec nedýchala. V tom filmu se pak neděje vůbec nic a neskutečně se táhne. Prakticky žádný dějový zvrat, dva se poznají, zamilují, následuje idylka, problém a pak... V traileru jste viděli vlastně už úplně všechno. Mé doporučení? Pokud máte náladu na slaďáček, raději znovu sáhněte po Zápisníku jedné lásky, po srdci vás pohladí mnohem více a Ryan Gosling vždy bude lepší než Zac Efron. ()

Reesam 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se toho, že to bude menší parodie na High School musical, když obsadili do hlavní role Efrona, ale nebylo třeba. Myslím, že to obstál docela dobře, ačkoliv občas působil hrozně nepřirozeně. Do scénáře mluvit nebudu, příběh byl vystavěn skvěle. Taylor roli zahrála úžasně. Myslím, že krásná romantika na večer v posteli. ()

Galerie (72)

Zajímavosti (9)

  • Motiv plakátu, na kterém je muž, jenž drží ženu za obličej a chystá se k polibku, je shodný s plakáty k dalším filmům natočených podle knižní předlohy od Nikolase Sparkse. (Ganka)
  • Vzdialenosť medzi štátmi Colorado a Louisiana, ktorú vo filme urazil Logan Thibault (Zac Efron), je v skutočnosti zhruba 1850 kilometrov. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama