Reklama

Reklama

Chlap na roztrhání

  • USA Playing for Keeps (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Bývalý profesionální sportovec se snaží odčinit svou minulost tím, že začne trénovat fotbalový tým svého syna. Bohužel však zjistí, že maminky jeho svěřenců jsou strašně krásné a neposedné a dost těžko se jim odolává. (oficiální text distributora)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (159)

Marsik 

všechny recenze uživatele

PRIMA - Mno, ehm :) Toto je opravdu komedie na jedno shlédnutí. I když slovo komedie berme trochu s rezervou, jelikož se u toho moc nesmějete. Prostě 100 minut (resp. 130 minut díky otravným reklamám) sledujete pohledného Butlera, který si to rozdává s každou, která mu přijde pod ruku. Díky kvalitnímu hereckému obsazení a pohledným ženám dávám průměrné hodnocení. 55% (with J.) ()

Marrdaa 

všechny recenze uživatele

Děj se proplétá celkem hravě mezi trapasy, které si sám podstrčí, což je určitě dobrá zpráva, příjemný je i pohled na náruživé MILFky + Jessicu. Nicméně mi hodnocení shodí už jen ta klišovitá povaha snímku a Džerard Komorník, který se na roli bývalého čutálisty hodí asi tak jako Paris Hilton k seratu. 65% ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

"Chlap na roztrhání" je děsivý film, který se nám snaží říct, že láska je skutečně to jediné a správné a že pro ni je potřeba udělat všechno. Klidně i zničit život ostatním, a nejspíš i sám sobě. Ale konec přece slibuje známé "a žili spolu šťastně až do smrti". Tyhle moderní americké pohádky, které scénáristé splácají za pár minut, když mají dostatečnou finanční motivaci, jsou paskvilem současné tvorby a destrukcí jakýchkoli hodnot. Zábava, která není zábavou, ale nudou. To už opravdu není jiný způsob, jak dát lidem normální romantickou komedii? Budeme je rovnou oblbovat, že ta pravá láska je to nejdůležitější a že je jedno, přes kolik mrtvol je jí dosaženo? Každý si žije svůj americký sen, i když je to šmejd a nezodpovědný blb, co na všechny kašlal. Hlavně, že dostane druhou šanci. Tu si přece zaslouží každý, ne? A pak šanci třetí, čtvrtou... Více: http://www.filmovy-denik.cz/2013/07/chlap-na-roztrhani-2012-15.html ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Film na roztrhání. Zachraňování vztahu a malých fotbalistů totiž Butlerovi jde mnohem hůř než zachraňování prezidentů. Jedno klišé střídá druhé, příběh drhne a nedokáže vykřesat jedinou zajímavou scénu. Emoce jsou na nule a nikde na obzoru ani humor ani žádná sympatická postava. A ne George jsem nepřehlédl, ani on není sympatická postava. Navzdory tomu, že jsem romantickým komediím schopen mnohé odpustit, tentokrát palec dolů. ()

Figu 

všechny recenze uživatele

Od borce kvalit Gabriele Muccina, který dokáže natočit tak citovou bombu Sedm životů, bych čekal mnohem více, kor když si k filmu přizve takový ostřílený mazáky jako Gerarda Butlera či Dennise Quaida... O ženském obsazení netřeba mluvit, vždyť Jessica Biel, Catherine Zeta-Jones a hlavně Uma Thurman, to jsou dnes už persony ženského Hollywoodu. Prostě filmek na jedno pokoukání. Čistý průměr... 50% ()

Galerie (55)

Zajímavosti (12)

  • Film sa stal veľkým kasovým prepadákom, keď zarobil len necelých 28 miliónov dolárov pri nákladoch 55 miliónov. (Arsenal83)
  • Když Stace (Jessica Biel) zvedá telefon, zároveň drží tašku s nákupem. V jedné scéně má v tašce i bagetu. Ta v další scéně ovšem záhadně zmizí, aby se v další v tašce znovu objevila. (Anyk)
  • Po kritike a finančnom neúspechu režisér Muccino neskôr z toho obvinil zmätené zameranie filmu kvôli trinástim producentom, z ktorých „každý chcel iný film“, a tiež zlý marketing. (Arsenal83)

Reklama

Reklama