Reklama

Reklama

Pětice ženatých chlapíků si tajně společně pronajme krásný podkrovní byt ve městě - ideální místo k milostným záletům a jiným nedovoleným hrátkám. Ráj na zemi se ale brzy promění v noční můru, když se v bytě objeví tělo neznámé mrtvé ženy. Je jasné, že vrahem musí být jeden z nich. (Bontonfilm)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (137)

West 

všechny recenze uživatele

Parta chlapů si usmyslí že si koupí společně luxusní apartmá (Playboy Mansion) na sexuální choutky svých budoucích milenek, tak aby zabránili nic netušícím manželkám na to přijít. Tento vychytralý plán se jim brzo vymstí, kdy najdou v bytě mrtvou dívku. Kdo to má na svědomí? O tom se dozvíme v průběhu celého filmu. Dlouho jsme tu neměli novodobej Crime-Noir stylem Hitchcocka. Celý příběh se zamotává jak sobotní "vokno" po flašce vodky a hraje si s divákem na schovávanou. Je to hodně twistově podané a do poslední chvíle vlastně nevíme kdo a proč.. Ale musím uznat , že to nebylo vůbec špatný , až na ten konec , který to dost shazuje .. 65% PS: Isabel Lucas is Hot! ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

Minimálne erotický, v žiadnom prípade nie mysteriózny, pomerne dobre thrillerový a chabo dramatický zhluk pohyblivých obrázkov Erikom úplne skurvene zrežírovaný. Ono, čo sa dalo čakať od filmu, do ktorého medzi 5 najdôležitejších postáv nominujú nehrajúceho neherca Wentwortha "väzenie zlomím" Millera. Chcelo to mať zápletku a asi tak sto prekvapivých momentov. Malo to len nudu a asi sto upadnutí diváka do bezvedomia. Pozitívom je snáď iba Karl Urban, ktorý tam pretiahol všetko, čo vedelo dať od seba nohy. Áno, takýto život by ma rozhodne bavil, s bytom, či bez bytu. Nepozerať. ()

Reklama

Vančura 

všechny recenze uživatele

Veskrze nesnesitelná sračka, s krajně nesympatickými postavami (i obsazením). V nabídce Netflixu navíc nepochopitelně jen v příšerném českém dabingu, který to celé dokonale zabil. Podruhé bych se tomu obloukem vyhnul a už druhý den skoro nevím, o co tam vlastně šlo a jak to celé dopadlo, protože mi to je totálně jedno. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Loft po třetí :D Remaky akosi nemusím, obzvlášť keď je všetko ako cez kopirák a bez zmeny. Ale pri Lofte by som ani zďaleka nebol až taký kritický ako väčšina ľudí tu. Áno, je to o inom, keď už človek od začiatku vie akým manipulatívnym štýlom sa celý film bude uberať, ale stále je to rozhodne kvalita! Našťastie som Loft videl naposledy pred cca 10 mesiacmi, tak som už aspoň trochu pozabudol, že ako sa ktorá postava predvedie vo vzťahu k svojim nerozlučným priateľom. Ale čo sa týka výberu obsadenia a samotného spracovania, tak som celkom spokojný. Aj keď originál je vždy predsa len originál... avšak ten kto nevidel ani jeden z predchádzajúcich dvoch verzii Loftu, tak určite bude nadšený! ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $14miliónovTržby USA $6,002,684Tržby Celosvetovo $10,076,790Tržby za predaj Blu-ray v USA $464,212 //počet predaných kusov ?Tržby za predaj DVD v USA $795,626 //počet predaných kusov ?║ z tejto zamotanej hry sa doslova divák uťahá /40%/ ()

Galerie (48)

Zajímavosti (9)

  • Režisér Erik Van Looy film točil už potřetí. Belgický originál stejně jako tento snímek režíroval a u holandského remaku zastoupil režisérku Antoinette Beumer  po dobu jeji rekonvalescence. (dado.cz)
  • Film bol uvedený až tri roky po dotočení kvôli zmene distribútora filmu. (Arsenal83)

Reklama

Reklama