Reklama

Reklama

Partička

(pořad)
Česko, 2011, 82x35 min

Režie:

Dano Dangl

Scénář:

Dano Dangl

Účinkují:

Michal Suchánek, Richard Genzer, Igor Chmela, Ondřej Sokol, Dano Dangl, Tatiana Dyková, Petr Vacek, Lucie Bílá, Vojtěch Dyk, Jan Maxián, Jakub Prachař (více)
(další profese)

VOD (1)

Zábava tak hustá, že by se dala krájet! Pánové G & S se poprvé na Primě představí v improvizační show, ve které se ovšem sami budou stávat „oběťmi“ svých kolegů. Nenechte si ujít jedinečnou příležitost vidět, jak si konečně dělá někdo srandu ze „Suchoše a Geni“. A jak takové trápení bavičů vypadá? (TV Prima)

Recenze (856)

Rosalinda 

všechny recenze uživatele

Některé scénky jsou až smrtelně vtipné. Některé hry se povedou tak, že se musím smíchy za břicho popadat. A že je jich celkem i většina. Když jsem Partičku ale viděla poprvé, říkala jsem si, bože, co to je??? Pustila jsem to někde v půlce a vůbec nevěděla, oč jde. Takže se některým hodnocením ani nedivím, viděno takhle, tak je to skutečně příšernost. Ale když pořadu dáte šanci, věřím, že i vy škarohlídi, se dostatečně pobavíte. Je to fakt sranda :-) Úplně nejlepší je Ondra Sokol, nemůžu si pomoct, ale ten mě rozesměje bezpečně úplně pokaždé. A bez Mariána Čurky by to také nebylo ono. Ten zkrátka k oběma vypečeným partičkám neodmyslitelně patří. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Záležitosť ktorá je závislá na momentálnej konštelácií hviezd. Či sú všetci naladení na rovnakú vlnu a je z toho skvelá zábava, alebo len zábava. No treba uznať že improvizácia tu nie je výhovorkou pre chybu, ale naopak dôkazom prítomnosti hereckého talentu. A teda absolútne zhodné so slovenskou verziou. Najlepšia hra je jednoznačne Seznamka. ()

Reklama

MikeCool 

všechny recenze uživatele

TV-pořad. Výborná zábava s tvůrci, kteří umějí svůj humorní styl ukázat a to jest: Genzer, Suchánek, Sokol a Chmela. Občas mi připadají zbytečné kecy těchto pánů až místy trapné, ale to nemění nic na tom, že u 90% jejich scének se zaručeně pobavím! Čili asi takhle: Kdo nemá rád Genzerův a Suchánkův styl humoru, připadá mu tento pořad jako věčný aušus, ale pro ty kteří je mají rádi, je to příjemná oddychovka na večer. | Průměr všech zhlédnutých (odvysílaných) epizod: 70% (3*) | ()

movie 

všechny recenze uživatele

Nakonec dávám 4 hvězdičky. Hodně často je to vtipný a hlavně si cením odvahy a víceméně originality na čs televizicích - moc improvizovaný komedie tu u nás rozhodně nemáme a tohle je dobrý. Genzer a Suchánek mě tu taky konečně překvapili o svých kvalitách - v TeleTele a ostatních jejich produktech to přece jenom trochu pokulhávalo, tady je vidět, že nepřipravenost jim dala docela novej rozměr. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Kritika je snadná, improvizace jde ztěžka.. Nemám doma na toaletě nalepený jejich plakát, ale musím konstatovat, že vulgární Suchánek a zpocený Genzer to nemají vůbec jednoduché, protože ať se nyní pustí do čehokoliv, jsou majiteli vytříbeného vkusu pro rozeznání kvalitní a povznášející televizní zábavy šmahem vysypáni do odpadu. Také bych chtěl někdy disponovat takovými promptními rozlišovacími schopnostmi, ale holt mi není souzeno.. Příjemně překvapující invenčnost O.Sokola a taky dobrá inspirace pro vymýšlení her na různé společenské seance zahalené v oparu alkoholu. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (42)

  • V roce 2012 se v hudební anketě Český slavík Mattoni 2012 (2012) umístnila většina aktérů pořadu na předních příčkách. V kategorii zpěváků skončil Ondřej Sokol na 24., Igor Chmela na 35., Michal Suchánek na 36. a Richard Genzer na 39. místě. Marián Čurko obsadil 18. místo v kategorii slavíci bez hranic a všichni společně jako Los Rotopedos skončili 12. v kategorii skupin. (Olík)
  • Každý diel bol zároveň hraný pred divákmi v publiku. (PATWIST)
  • Seriál vyhrál v roce 2011 v soutěži TýTý v kategorii pořad roku a stal se rovněž absolutním vítězem. Uspěl také Ondřej Sokol, který se stal osobností televizní zábavy a který byl současně nominován v kategorii objev roku. (kohout08)

Související novinky

Podzimní televizní boj

Podzimní televizní boj

13.08.2012

Skromný český televizní píseček se dočká zanedlouho dalšího boje o sledovanost, především na poli komerčních seriálů. Dvě nejsilnější komerční televize vsadily na školní prostředí (TV Nova seriálem… (více)

Reklama

Reklama