Reklama

Reklama

Leckdy stačí jediný okamžik, aby se život změnil k nepoznání… Samuel Pierret pracuje jako zdravotník v pařížské Nemocnici sv. Vincenta. Jeho žena Naďa je v pokročilém stadiu těhotenství a oba přemýšlejí o tom, jak se jejich holčička bude jmenovat. Na jedné z nočních směn Sam zachrání život jednoho z pacientů, kterého se kdosi pokoušel odpojit od přístrojů. Krátce nato jeho žena beze stopy zmizí a neznámí únosci na něm požadují, aby do tří hodin dostal zraněného pacienta z nemocnice, kterou policie přísně střeží. Pokud to nezvládne v časovém limitu, svoji ženu již nikdy neuvidí… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (218)

zolo23 

všechny recenze uživatele

Neuveriteľný akčný nárez pri ktorom sa ani nemáte čas nadýchnuť. Neustále sa niečo deje a v poslednom čase francúzska kinematografia v tomto žánri jasne valcuje tú americkú. Viem si predstaviť, že keď sa amíci pokúsia natočiť Remake ,nezaobídu sa bez nudných typických sentimentálnych pasáži čo len znehodnotí takto fungujúci film. Nenápadná, zato nezabudnuteľná snímka ku ktorej sa v blízkej dobe určite vrátim. ()

agentmiky 

všechny recenze uživatele

Po Mea Culpa jsem se musel podívat na další filmový kousek od Freda Cavayého.V celkovém součtu opět tento film překvapil.V hlavní roli opět Gilles Lelouche,který se jako budoucí doktor dostane z normální denní rutiny do pěkného průseru s mafiány a policisty.Ve filmu bylo pár překvapivých momentů,které jsem opravdu nečekal,ale jinak to bylo samé klišé.Ústřední postava doktora byla v podání Lellouche docela dobrá,objevilo se zde pár zkorumpovaných poldů a samozřejmě docela happyend.Za mě dávám 70%. ()

Reklama

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Skvělá fungující oddychovka na odpoledne kdy se prostě vyplácnete před televizi a koušete si nehty. Některé situace jsou trochu kýčovité klišé ale proč ne když je to tak zábavné. Francoužští herci jsou skvělí a jejich osobitost nezná mezí. Nemám co vytknout bavil jsem se naprosto skvěle. Chyběla mi tam ale dávka větší autorské originality přece jen takových filmů je halda. Naštěstí je to téma u kterého další bratříček nikdy nevadí....prostě takových 90 po Francouzsku bez Neesona :) ()

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Další variace na téma nevinný obviněný a pronásledovaný, tentokrát francouzské provenience. Nápad s ošetřovatelem a pacientem je zajímavý, zkorumpovaná policie je už klasika, a dobře to francouzsky syrovým stylem odsejpá. Akční scény jsou uvěřitelné a děj má spád a scénář nekulhá ani na jednu nohu. Ve spojení s příjemně krátkou stopáží je z toho akční jednohubka s dobrým koncem, která potěší. ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Nějaké chybky by se sice našly, ale jo, asi takhle nějak si představuju napínavý thriller. Zběsilé tempo akcí nabitého filmu se tvůrcům podařilo udržet od samotného začátku až do konce, tedy možná i díky kratší stopáži. Když ještě vezmu v úvahu, že hlavní hrdina je sympaťák, kterému prostě nejde nedržet palce, tak mi z toho všeho vychází bezva podívaná třeba právě na nedělní večer. (75%) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (1)

  • Ve scéně ,kdy se snaží zkorumpovaná policistka těhotnou ženu vystrčit z okna, lze v jednom záběru vidět, že má kalhotky pod noční košilí bílé, avšak hned v dalším záběru jsou černé. (v.indruchova)

Reklama

Reklama