Reklama

Reklama

Umění zapadnout

  • USA The Art of Getting By (více)
Trailer 1

VOD (1)

Freddie Highmore si zahrál George, osamělého puberťáka odevzdaného osudu, který se dostal až do posledního ročníku střední školy bez toho, aniž by hnul prstem. George se spřátelí se Sally (Emma Roberts) - krásná a komplikovaná dívka v něm vidí svou spřízněnou duši... (HBO Europe)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (196)

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

To isté už som písal pri Celeste & Jesse Forever a stojím si za tým; Nezávisláky sa točia, aby ich tvorcovia povedali svetu svoj príbeh. Nejde o peniaze, ide o život. O to jak to v ňom chodí, o to čo ten ktorý tvorca zažil, o liečenie rán, o výpoveď. Vyčítať vzťahovým nezávislákom, že nie sú originálne, by bolo preto nanajvýš nemiestne. Problém Art of Getting By je ale niekde inde. Aj to isté dookola sa dá niečim obzvláštniť, pridať tam niečo zábavné, emotívne alebo sexi a Emma Roberts sexi bezpochyby je, bohužiaľ je na plátne zhruba tretinu stopáže, zato Highmore je tam furt a nudí. Keby to skončilo tak, ako to skončiť malo a ako to ešte pár minút pred koncom aj vyzeralo, dal by som aspoň 70. Takto je film obyčajný, prázdny, plochý, odhadnuteľný a spracovaním úplne tuctový. Zaokrúhľujem hore pre slabosť k žánru, no ak ste v nedávnej minulosti nezažili niečo podobné, budete sklamaní. ()

Dinosaurier 

všechny recenze uživatele

Nevím, proč narážím v poslední době na filmy o mně. George = já na gymplu. Všechno přestává nabývat smyslu, malujete 24/7. Jste trestáni za věci, za které nemůžete. Nikdo vás nechápe a vy nevíte proč, protože vaše problémy jsou skutečné. No, ze zpětného pohledu moc skutečné nejsou, ale holt náctiletí mají vlastní svět. ()

Reklama

Radek99 

všechny recenze uživatele

Mile nezávislý teenagerský film s tak typicky hořkosladkou náladou, okázale výjimečným hlavním hrdinou, se kterým se musí dospívající divák lehce identifikovat, ve výsledku je však hrdina načrtnut podle předem připravené šablony a snímek působí trochu mainstreamově a dobře ilustruje cestu, kterou americký filmový průmysl za tuhle dekádu urazil, neb dříve se nezávislý (východní) film vymezoval proti hollywoodskému standardu a dnes už jeho zákonitosti přejímá. Příjemný pocit z právě skončeného filmu ovšem zůstává... ()

robbiee 

všechny recenze uživatele

[imdb: 6.4/10] | me: Príbeh podivného študenta a lásky trošku inak a zaujímavejšie ako po hereckej tak dejovej stránke. Je to príjemnejšie spracovanie než typovo rovnaké filmy avšak výraznejší prelom to určite nepredstavuje. Povedal by som, že je to filmík, ktorý vôbec neublíži a rýchlo zbehne v hlavnej miere vďaka sympatickej Emme Roberts, ale jedno pozretie bohate stačí :). You know we're going to be together one day, we just have to sort through all of our messed up issues first, and you have a lot of girls to sleep with to get out of your system. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Zlý, slabý a chabý odvar Toho, kto stojí v kúte, s nesympatickým poloemodebilom, ktorý mal tak zlú charakterovku, že až to bolelo. Žiadna emócia, žiadny hlbší zmysel. Nič. Mal ešte požívať nejaké rastlinky, to by sa k nemu hodilo. Absolútne neúčinné vykresľovanie atmosféry, riaditeľ ako inak neger, vedľajšia línia s jeho kamošom maliarom žalostne nevyužitá. Aspoň že na tú Emmu sa dá pozerať. 2 z 5 ()

Galerie (48)

Zajímavosti (3)

  • Film bol distribuovaný do kín pod krycím názvom Flunk. (Sufferer)
  • Původní název filmu byl "Homework". (Kacitr)
  • Film sa natáčal v New Yorku. (Laslo)

Reklama

Reklama