Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

mat.ilda odpad!

všechny recenze uživatele

Obří sdružená reklama na Direct Pojišťovnu, Jacobs Café, SodaStream, Dolce Gusto, MasterCard, Armani Jeans (možná i prášek do pečiva, neboť bábovka dostala dost stěžejní roli) v telenovelovém koloritu a s tak vytuněnými aktéry, že cukrkandlové reklamní rodinky proti nim vyhlíží jako fronta před Armádou spásy. A všechny ty ažpodnosnacpané produkty spojuje stupidní zápletka v zoufalých pokusech o situační komiku, aby se mohla dotrmácet až k pointě, kterou nese název... no, jednu výhodu tady přece jenom vidím, víc, než kde jinde, právě tady můžete zjistit, zdali jste už klesli na divácké dno, nebo jestli máte ještě rezervy. Hmm, ať žije pořekadlo JAK NA NOVÝ ROK, TAK PO CELÝ ROK! :-O ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbáš jako bůh mi přišlo jako fajnová česká komedie, která ke kvalitě má hodně daleko, ale zase na druhou stranu pobaví. Proto jsem jí tenkrát taky chtěl vidět a taky proto, a hlavně proto, jsem jí tak chválil. Každopádně od druhého dílu jsem čekal přesně to samé a dostal jsem něco, o čem vlastně nevím, co si mám myslet. Herci si udělali výlet do Maroka, sem tam chlastaj a žerou v all-inclusive hotelu, sem tam si jdou zastřílet golf. Do toho probíhá, jak zběsilej uprchlík, příběh, který nemá hlavu ani patu. Pak se třeba stane, že Holubová blafe česky, nějakej cizinec nečesky a pořád spolu zvládají vcelku schopný dialog. Ne, tohle už prosím ne. Je pravda, že občas jsem se zasmál. Kaiser, Bartoška a Langmajer fajn. Ale tohle není film, který by je nějak proslavil kvalitou, tohle je prostě jenom film, u kterého si odpočinuli, hodili si pohodičku, neřešili nic a vypadnul z toho tenhle šílenej paskvil, kterej není pro diváky víc, jako výsledek jedné dovolené party herců. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - A jsi si jistá, že už se tvůj x-manžel odstěhoval? Já jen, že ve skříni má bermudy a v koupelně štětku.......... Hněv, soucit, žal, odpuštění. Ten film není pokakanej, jen šlápl do hovna. Ovšem scény Evi Holubové jsou Ďábelské. CITÁT - Jóóóó čajíček, marjánka............. Není to vyloženě špatné, dokonce lepší než Líbáš jako Bůh. Jsem se i zasmál. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

První díl nebyl bůhvíjaký zázrak a v mých očích mu druhá projekce jen prospěla. Bojím se ale že to nebude případ Líbáš jako ďábel. Poledňáková moc neví kam se ve vztazích postav dále pohnout a tak místo vztahových propletenců vsadila na exotické dobrodružství. Druhý díl neobsahuje legrační scény a hlavní Helenka je už přímo otravná. Holubová vše zachránit nedokáže a jediný kdo si drží jakousi úroveň je Bartoška. Bambulo! 30% ()

Mertax 

všechny recenze uživatele

Mno, takže co jsme se dozvěděli, pokud už jsme to dávno nevěděli nebo nečetli v bulváru. Olda Kaiser vypadá po odvykačce svěže, Bartošku furt baví golf, Magálová slovenský akcent nikdy skrýt nedokáže, Kostková má po porodu velký balóny, Holubová stále příšerně přehrává. A Poledňáková už dávno neumí točit vtipné komedie. Je to ovšem o úroveň vstřebatelnější než nesnesitelná jednička a nemá to tak nechutné a iritující ideologické podhoubí jako Muži v naději. [Kino] ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Herec Oldřich Kaiser, představitel Františka, měl ve filmu několik akčních scén. I když měl k dispozici kaskadéra, nakonec všechny scény odehrál sám. [Zdroj: kulturniservispuls.cz] (Amras)
  • Ve scéně, kdy se Kristýna (Nela Boudová) chystá odjet autem, odemyká jej dálkovým ovládáním. Hned na to však odemyká znovu ještě klíčem. (WillyMarks)
  • Postava Alžběty se ve filmu fyzicky neobjevuje, jelikož v době natáčení už na tom nebyla Jaroslava Adamová, která ji ztvárnila v předchozím filmu, zdravotně dobře. (funhouse)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama