Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lékař záchranky František se odstěhuje od své ženy Bohuny ke své nové lásce Heleně. Ta má za sebou několik let trvající manželství s úspěšným spisovatelem Karlem. V něm však díky manželovým záletům nebyla nikterak šťastná. Zdá se, že Františka i Helenu čekají konečně poklidné dny a budou moci teď, na prahu padesátky, konečně prožít svou spokojenou lásku. Jejich nadšení však nesdílejí jejich minulí partneři. Karel i Bohuna si totiž uvědomují, že jim jejich bývalí manželé začínají chybět. A tak se oba, každý způsobem sobě vlastním, snaží vztah milenců rozbít. Když už toho má František dost, opatří pro sebe a Helenu zájezd do Maroka. Je přesvědčen, že zde prožije pěknou dovolenou po boku své milované. Jenže v Maroku se jim ztratí kufry i s penězi a doklady a každého z nich nenapadne nic lepšího než zavolat svému minulému partnerovi o pomoc. Výsledkem je to, že na cestu za nimi se vydává nejen Karel, ale i Bohuna. (TV Nova)

(více)

Videa (4)

Trailer 2

Recenze (461)

Kimon 

všechny recenze uživatele

Lehoučká humorná oddechovka, hodna určitě více než té jedné ubohé hvězdičky. Já se docela slušně bavil paní Evo Holubová, Oldřichu Kaisere a mnozí další. Jen si neodpustím poznámku na adresu hereckého Mistra pana Bartošky. Myslíte Mistře, že nedostatek schopností opravdu humorně zvládnout humorné scénky lze nahrazovat vulgárními slovy? Nevymlouvejte se prosím na scénář. Roli jste nemusel přijímat nebo jste mohl dosáhnout jistých změn v textech. A slétněte prosím z těch vulgárně decentních a uhlazených hladin vašeho hereckého nebe, ... přibližte se více normálnímu světu. Vulgarita není normální! Je zarážející, jak v dnešní době mnozí již velmi populární a známí herci si dovolují ve svých filmových rolích slovně se vyjadřovat poněkud nevkusně. Chtějí tím snad dávat vzor mladým lidem, kteří vše rádi a ochotně přebírají? Pánové, Bartoško, Polívko, Postránecký a mnozí další, zamyslete se a neprzněte mluvu mladých lidí. Uvědomte si, že jste jim vzorem. ()

rt12 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku za Langmajera, ale jinak ,, pane bože proč ?" 113 min utrpení, bylo mi líto herců, Chudák Kaiser doslova prolítal půl filmu, spíše to vypadalo, že trénuje na maratón. Magálová působila utahaně. Už, už byla naděje, že film trochu zvedne dvojice Langmajer - Boudová. Jenže nedostali prostor. Všichni zde mají bouráky, jezdí běžně ze dne na den do Maroka, hrají tam golf a na piáno. K tomu jsou ,,neskutečně vtipní", pousmála jsem se jednou, když Bartoška komentoval prodej podprdy. Celý fim sklouzl do banálnosti a plytkosti škoda jednička se mi líbila ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Líbáš jako bůh mi přišlo jako fajnová česká komedie, která ke kvalitě má hodně daleko, ale zase na druhou stranu pobaví. Proto jsem jí tenkrát taky chtěl vidět a taky proto, a hlavně proto, jsem jí tak chválil. Každopádně od druhého dílu jsem čekal přesně to samé a dostal jsem něco, o čem vlastně nevím, co si mám myslet. Herci si udělali výlet do Maroka, sem tam chlastaj a žerou v all-inclusive hotelu, sem tam si jdou zastřílet golf. Do toho probíhá, jak zběsilej uprchlík, příběh, který nemá hlavu ani patu. Pak se třeba stane, že Holubová blafe česky, nějakej cizinec nečesky a pořád spolu zvládají vcelku schopný dialog. Ne, tohle už prosím ne. Je pravda, že občas jsem se zasmál. Kaiser, Bartoška a Langmajer fajn. Ale tohle není film, který by je nějak proslavil kvalitou, tohle je prostě jenom film, u kterého si odpočinuli, hodili si pohodičku, neřešili nic a vypadnul z toho tenhle šílenej paskvil, kterej není pro diváky víc, jako výsledek jedné dovolené party herců. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

z jedničky jsem nebyl kdoví jak nadšen,ale dala se bez větších problémů odkoukat a člověk se občas zasmál.Dvojka e bohužel o třídu někde jinde.Není (až na asi 2-3 situace) prakticky vůbec vtipná a příběh sám o sobě je hodně přitažený za vlasy a linka s únosem je hodně za hranicí.Z hereckého obsazení pak nakonec vychází jako vítěz Jiří Langmajer,který hrje dle svého standartu.Na druhou stranu taková Eva Holubová přehrává až běda...40% ()

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"To jsou únosci.. Ptají se, kde jsme !!" - "Kde asi !! V prdeli !!" ;) Tak tam skončila i samo(nena)učka Maruška Poledňáková, která nemohla odolat číslům předchozího snímku co do návštěvnosti kin, a spatlala tak volné - No, mně to volné rozhodně bylo !! - pokračování nebetyčné šmíry, které sice podobně jako ty hollywoodské sequely vypadá bombastičtěji, už jen dík těm překrásným marockým lokacím, které však snad ani nemohou působit kýčovitěji - Jsem z vás a vaší kamery smutný, pane Smutný !! - a nesmyslněji, jinak však žádná další zásadnější změna nepřišla, a divák se tak dočkal pouze dalšího nesmírně špatného filmu, totiž crazykomedie plné gagů a vtipů bez point, která vypadá jen o chlup lépe, či spíš méně špatně, než Líbáš jako Bůh.. Tam však Poledňáková tu pověstnou laťku příliš vysoko nenasadila, ona si totiž asi myslela, že na nějakou laťku sere bílej tesák.. Díky líbajícímu Bohu, že Poledňáková není ještě Trošku víc pomatená a nesoudná, a tak netoužila natočit celou trilogii !! ;) Ale kdo ví, čeho se ještě dočkáme !! ()

Galerie (28)

Zajímavosti (11)

  • Ve scéně, kdy se Kristýna (Nela Boudová) chystá odjet autem, odemyká jej dálkovým ovládáním. Hned na to však odemyká znovu ještě klíčem. (WillyMarks)
  • Producent původně s natáčením v Maroku nesouhlasil a kvůli podpoře cestovních agentur navrhoval Tunis nebo Egypt. Režisérka si však lokalitu vyvzdorovala. (Robbi)
  • Postava Alžběty se ve filmu fyzicky neobjevuje, jelikož v době natáčení už na tom nebyla Jaroslava Adamová, která ji ztvárnila v předchozím filmu, zdravotně dobře. (funhouse)

Související novinky

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

Zemřela režisérka Marie Poledňáková

08.11.2022

Ve věku jednaosmdesáti let v úterý v dopoledních hodinách zemřela česká scenáristka a režisérka Marie Poledňáková, autorka populárních rodinných komedií včetně dodnes extrémně oblíbené „české komedie… (více)

Reklama

Reklama