Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po bláznivých Taxi 1, 2, 3, 4 přichází další rychlá jízda z dílny Luca Bessona. Sam je jako kurýr celý den v ulicích Paříže a svou "misi" plní velmi zodpovědně. Udělá cokoliv, aby dostál pověsti expresního doručovatele. Ale ať se snaží sebevíc, jeho šéf mu nikdy nepřidá, nikdy se mu nepodaří předstihnout své kolegy a nikdy nepřeveze svého otce policistu. Jediným světlým bodem jeho života je Nadia - ale i ta se na něj pořádně naštve, pokud se neukáže na svatbě její sestry. Jenže Sam má zrovna rozvoz navíc a zdá se, že na něj lepí pořádná smůla... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (58)

Hollohlaway 

všechny recenze uživatele

Nenáročná, celkem svižná akčně humorná záležitost. Bohužel je to trochu zmatené a i když Frantíci mají praxi v úžasně trhlých komediích, tady je to tak nějak špatně podáno či co, prostě mě to horko těžko drželo pozornost. Vyhlíží to jako mix všech těch Kurýrů, Taxi atd, ale bere si z nich jen málo. Ale pár světlých okamžiků to mělo, a člověk, nečeká-li mnoho, se celkem zabaví. Za suprovou scénu se sešívačkama to minimálně dvě hvězdy má. ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Musím říct, že mě to pozitivně překvapilo. Čekal jsem teda mnohem větší blbost. Sice herecké obsazení a výkony hodně kolísají, ale film to dohání na docela povedeném scénáři s vtipnými situacemi a dialogy. Byly tam fakt chvíle, kdy jsem se smál. Hudba se mi tu taky moc líbila, akorát ne to Samovo vyzvánění na telefonu, to bylo už v půlce filmu na zabití, ale jinak celkově je to koukatelné a určitě příjemná oddychovka. 65% ()

Reklama

KosiR_ksr 

všechny recenze uživatele

Nenáročná bessonovsky laděná oddychovka, které bych odpustil všechny nelogičnosti bláznivé zápletky kromě jedné. S takovou fúrií bych nevydržel ani minutu, natož riskovat život. Sbalil bych prachy a zmizel. A kdybych se snad náhodou nechal vtáhnout do té šílené hry a dostal se dál, tak sbalím, co mi zrovna zůstalo (v lepší případě i s pěknou pětadvacítkou) a nebudu si hrát na dědečka co měnil až vyměnil. Francouzi ale nejspíš neznají českou lidovou slovesnost, a tak končí... však se podívejte sami jak. 50% ()

Fr 

všechny recenze uživatele

“ZÁSILKY EXPRES – NULOVÝ STRES“....... /// Kurýr, ten těžkej život má. Třeba takovej Sam: střílejí po něm, zmlátili ho, unesli jeho holku, byl ve vězení (musel vzít svýho tátu jako rukojmí) a celou dobu jezdí Paříží s psychopatama za zády. Je ve stresu, stejně jako jeho přítelkyně (a její rodina), ve stresu jsou i gangsteři a brzy (snad) i policajti. ...Ale jo, má to tempo, občas je to i vtipný, ale taky tu je hodně ,,věřte – nevěřte“ s trapnými pokusy (o humor, příběh...) což se dá vydržet i díky kolumbijský krásce. Nenáročná zábava, klidně pro všechny doma. 3a½! /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Zjistím, jakou výhodu má ženská s citlivými orgány. 2.) FedEx zla? Neznám! /// PŘÍBĚH *** HUMOR ** AKCE ** NAPĚTÍ * ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Na sérii Taxi (první dva díly) tohle nemá ani omylem, ale jinak tahle francouzská komedie zas až tak špatná nebyla. Několik akčních scén je opravdu povedených (bitka v hotelovém pokoji - Catalina Denis byla sakra žhavá a nebezpečná ženská), hlavní hrdina ač na začátku celkem debílek, tak nakonec si docela získal mé sympatie. Většina vedlejších postav už sice debilové byli doopravdy, ale kašlu na to. Bez některých pasáží (scén) bych se klidně obešel, ale jinak jsem se jakžtakž pobavil. Je to sice obyčejný průměr, ale určitě jsem tento kousek neviděl naposledy. ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama