Reklama

Reklama

Scream

(seriál)
  • USA Scream: The TV Series (více)
Trailer 4
Horor / Mysteriózní / Thriller / Drama
USA, (2015–2019), 20 h 56 min (Minutáž: 39–81 min)

Hrají:

Willa Fitzgerald, Bex Taylor-Klaus, Carlson Young, John Karna, Connor Weil, Bobby Campo, Amadeus Serafini, Tracy Middendorf, Jason Wiles, Bryan Batt (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(29)

Obsahy(1)

Nafoukaná středoškolačka Nina byla brutálně zavražděna. Její milenec se pohřešuje a panika se pomalu začíná šířit celým městem. Spolužáci Niny se musí vyrovnat jak s její smrtí, tak i s faktem, že se po městě nejspíš potuluje vrah, který může kdykoliv znovu udeřit. Navíc se začínají otevírat staré rány, které 20 let vyhnívaly a nyní začínají být smrtelně nebezpečné. Má Niny vražda něco společného s dávným zabitím sériového vraha? To se dozvíte z 10 dílů seriálu od stanice MTV, který se nechal inspirovat úspěšnou řadou hororových filmů s názvem Scream. (geklon)

(více)

Videa (5)

Trailer 4

Recenze (144)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Slasherovo-hororový seriál, kde bol casting riešený ako do Beverly Hills. Proste všetci herci, najmä tá mládež, sú ako z výstavného časopisu, tak muži ako aj ženy (verím len na dve pohlavia). Pubertálne správanie a riešenie zaláskovania a odláskovania sa tu pomaly stáva ústrednou časťou príbehu a okolo toho sa už len dejú vraždy. Toto zvláštne poňatie vreskotového horroru, ktoré je asi pre sledovanosť úspešnejšia voľba, sa ustáli asi od 5. časti, kedy naberá už tradičnú thrillerovú formu. Pre mňa bola prvá séria celkovo priemerná zábava, pri ktorej som sa najviac zasmial pri titulkách. Už po niekoľký krát som totiž videl, že niekto pizzu Pepperoni, čo je pizza s pikantnou salámou, prekladá ako „feferónky“. Hoci evidentne vidíte, že chlapík drží v ruke krabicu od pizze a pýta sa dievčaťa: „Dáš si Pepperoni?“, niekomu tam proste tie feferónky pasujú viac. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Screamu jsem se od začátku bál, naneštěstí zbytečně. Pro mě je to daleko zábavnější než třeba Walking dead, či jiné hororové seriály. Dvě věci mě ale nasraly, film by se vlastně nemusel jmenovat Scream kdyby to neprodukoval Wes Craven(RIP vaší památce Mistře), a kdyby tu byla maska ze vřískotu, ano slavná maska se tu neobjevý, místo ní je tu méně strašidelná. Vražd je celkem dost málo ale jsou celkem pěkné(hlavně šerif měl parádní smrt). Postavy byly celkem dobré a hlavně Audrey byla parádní a finální twist byl celkem solidní. Scream je dobrý seriál a těším se na další sezónu v roce 2016. ()

Reklama

ThomasCrown 

všechny recenze uživatele

Prvé dve časti sú Vreskotom, ďaľších osem sa zrazu zmení na Pretty Little Liars aj s SMS-kami, sledovaním, odkazmi, záhadami, kto má akú minulosť a vatou okolo a posledné dve časti sú návratom ku slasheru s kvalitami a nečakanými zvratmi Vreskotu. Tešil som sa na tento seriál, preto je škoda, že sa nechal zlákať módou dnešných kvázi thrillerov pre mladých. ()

Dexter1 

všechny recenze uživatele

Aj napriek tomu, že už nie som cielovka, tak som pomerne hltal tento podarený tribute (alebo spin-off). Herecké obsadenie je uchádzajúce, baby celkom pekné a keď už má prísť ku krvavej scéne tak sa jej tam trošku šplechne. Každopádne sa nejedná o horor ako skôr o dobre postavenú kriminálku. Skutočne som posledné dve časti hltal a som rád, že zápletka bola postavené šikovne a nie predvídateľne. Našťastie MTV look výrazne neublížil a svojej predlohe nerobí hanbu. Nuž neostáva nič iné len sa tešiť na ďalšiu sériu, na ktorú som skutočne zvedavý. ()

hansel97 

všechny recenze uživatele

Po prvním díle mě seriál má. Skvěle rozjetý příběh, výborná atmosféra, líbí se mi vyprávění příběhu tím klukem o hororech a jak to v nich chodí, to je docela sranda. Nevím, jak chtějí ke konci udržet seriál, protože doufám, že každý díl umře aspoň jedna postava, jinak by to byla docela nuda. I kdy zase pochybuju, že to tak udělají. No, to je jedno, všechna ta tajemství taky vypadají zajímavě a navnadilo mě to, abych si pustil filmovou sérii, kterou jsem zatím neviděl. Takže se na ní někdy určitě vrhnu. ()

Galerie (246)

Zajímavosti (27)

  • Stejně jako se filmoví tvůrci Vřískotu (1996) inspirovali případem takzvaného Gainesvillského rozparovače, nechali se i tvůrci seriálu inspirovat případem Sheilie Eddy a Rachel Shoaf. (henrycruel)
  • Produkce chtěla, aby se ve filmu v menší roli objevila i Neve Campbell jako Sidney Prescott, ta ale odmítla. (newpage)
  • Písnička, která hraje v 5. minutě, je „Ready Or Not“ od Highland Park Collective Feat. Gizzle. Ve 26. minutě hraje „Doesn't Matter“ od Nappy Roots. (Duoscop)

Související novinky

Wes Craven (1939-2015)

Wes Craven (1939-2015)

31.08.2015

Ve věku 76 let nás včera opustila hororová legenda Wes Craven. Slavný režisér podlehl rakovině, která ho trápila mnoho měsíců, přesto mu ale nezabránila v tom, aby se věnoval svému milovanému žánru.… (více)

Sin City jako televizní seriál?

Sin City jako televizní seriál?

03.12.2013

Televize je na vzestupu a v mnoha ohledech šlape na paty filmovému průmyslu. Uvědomilo si to už několik velkých hollywoodských společností. Další z nich je The Weinstein Company. Bratři Bob a Harvey… (více)

Reklama

Reklama