Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po svém podivínském strýci Cyrusovi zdědí Arthur dům. Nové dědictví má však nečekané zvláštnůstky skleněné stěny popsané neznámým jazykem a především 12 naštvaných duchů. Rodina záhy zjistí, že bydlení zde je doslova o život. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (243)

Phorbo 

všechny recenze uživatele

A toto bylo jako co? Tak zvrácený a imbecilní příběh jsem fakt ještě neviděl. To snad ani není normální co to bylo za krávovinu toto. Další z filmů, u kterých jsem usnul díky svojí nudnosti. Zase nemůžu říct, že je to úplně suxx ten film, ale abych se na to díval víckrát jak jednou... to asi fakt ne. 2/10 ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak Monk to teraz rozbalil v totálne podpriemernom komediálnom horore. Nedá sa uprieť snaha, pár momentov či scénok sa vydarili, ale celkovo to od kvalitného hororu s duchárskym zameraním má hodne ďaleko. Ide o takú ani komédiu ani horor, niečo šedivé a nudné. Jediné s čím si môže byť divák istý je to, že ide o stratu času. 35/100 ()

Reklama

V_erus_h 

všechny recenze uživatele

Opravdu dost špatný film.. Bláznivý hlučný senzibil, kterej měl radši zůstat u Scooby-Doo.. Otec, který sice na duchy nevěří, ale při první zmínce o nich, od naprosto cizího člověka, chce utéct z domu.. Naprosto zbytečná, blbá chůva.. Doufala jsem, že ji aspoň nějak efektně zabijou a ono nic.. Uječený děti, co ve filmu nedělají nic jinýho než, že se ztratí, aby se otec mohl ve vteřině rozhodnout, že se pro ně obětuje, protože to psali v několikset let starý knize o okultismu.. Nápad docela dobrej, ale bohužel promarněnej.. Hvězda za masky, ty jsou super.. :D ()

silentname 

všechny recenze uživatele

Keď som tento film videl prvýkrát, tak som si hovoril, že sme tu mali celkom dobrý horor. Dokonca sa mi tu aj pár vecí páči. Ale prv si povedzme čo je tu spravené trošku mizerne. V prvom rade sú to decká Tonyho Shalhouba. Nie sú zaujímavé, viac menej len vykrikujú a sú skôr cieľom filmu než reálnymi postavami. Úvodná scénka trošku pripomína "Brave Little Toaster" a nakoniec musím povedať, že interiér domu je hrozný. Kto by chcel v takom dome bývať? Úprimne. Teraz si ale povedzme o dobrých momentoch, lebo pár ich tu je. Matthew Lillard podľa mňa hrá zaujímavú postavu a jeho schopnosti sú tiež zaujímavé.Embeth Davidtz v role doktorky funguje dobre a aj Tony Shalhoub je celkom fajn a snaží sa svojej postave niečo dať. Páči sa mi komédia, ktorou chcú film občas odľahčiť a rozuzlenie je celkom zaujímavé. Výsledne je to fajn horor, ktorému ale niečo chýba. Ale oveľa radšej si pozriem toto, než napríklad "Silent Hill: Revelations" ()

Fallen_One 

všechny recenze uživatele

Jsou to takové dvě lepší hvězdy. Skoro tři, ale prostě to na průměr nemá. Atmosféra je zanedbatelná, všechno působí takovým zvláštním dojmem, kde se vytrácí napětí a spíš čekáte, čím vás film překvapí. Ničím. Konec je předvídatelný, herecké výkony nic moc a jediné co stojí z mého hlediska za zmínku je pár těch duchů. Zvlášť ta pořezaná nahatice. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (5)

  • Ve filmu je k vidění duchů potřeba speciálních brýlí, což je jedna z mála věcí, které byly zachovány z původního filmu. (Chatterer)
  • Na začátku filmu jede v domě Arthurovi rodiny během snídaně na pozadí v televizi původní film 13 Ghosts. (Chatterer)

Reklama

Reklama