Reklama

Reklama

Territoires

  • Kanada Territories (více)

Skupina přátel se v dobré náladě vrací ze svatby svých známých, když je na pomezí hranic amerických států zastavena dvojicí mužů. V té době ještě netuší, že ti, kteří se vydávají za celní policii, jsou ve skutečnosti psychicky narušení dozorci z nechvalně proslulého tábora v Guantanamu, a jejich jediným cílem je udělat svým obětem ze života peklo. (SICK_BREED)

(více)

Recenze (75)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Není od věci si takhle při pondělním poledni odskočit k nějakému tomu filmovému mučení a nebudu se tajit tím, že mne začátek filmu příjemně navnadil. Dvojice magorů Torrance a Sotos (tedy jejich představitelé) sehráli své role s grácií a já si ono lidské ponižování a „jako“ mučení celkem užíval. První polovina filmu skutečně příjemně ubíhala, atmosféra měla správné grády a vypadalo to na další zajímavý francouzský kousek. Jak však čas plynul, začala to být trošku otrava, protože jim asi došli nápady a prvotní kouzlo se začalo postupně vytrácet. Korunu všemu dala přítomnost soukromého očka, která rozhodně svěží vítr do umírající zápletky nepřinesl, ba spíš naopak. Začala to být nuda a konec považuju za hodně nešťastný. Otevřené závěry mi nevadí, ale tohle byla prostě bída, spousta otazníků zůstala nezodpovězena a já se cítil ochuzen…50% ()

Flipnic 

všechny recenze uživatele

Exploitery mám samozřejmě moc rád. Ale tady mne to nějak nechytlo ... Nebo spíš řečeno naopak, chytlo a to hodně, ale pak jak ubíhá děj, tak to jde strmě dolů dějem, obsahem a závěrem, nad kterým jsem úplně kroutil hlavou. Jako šikana party mladých lidí dvěma vyšinutýma "poldama" je mazec... Mrazivý, hnusný, drsný, perverzní ... Potom to mučení, výslechy, lesní atmosféra ještě ok, ale posledních 20 minut je tak "wtf" ve špatným slova smyslu, že se mi to fakt nelíbilo a nudilo mě to ... Připadalo mi to, jako se občas stávalo, že tvůrci už neměli čas a prachy na nějaký dokončování, tak to usekli naprosto nesmyslným a nepůsobivým závěrem ... Škoda, původní "nástřel" to mělo výbornej. Ale jinak v tomto ranku za poslední dobu docela slabota ... (upozorňuju pro neznalé, je to hodně násilnej film vyžívající se v ponižování lidí atd. ...). ()

Reklama

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hodně dobré. Krásně natočené, poměrně pomalé, herecky prvotřídní. Tady prostě někdo měl vizi, chtěl něco říct (ok, nic převratného) ... a tak si za tím šel. Territories nejsou divácky zrovna nejvděčnějším filmem, v poslední půlhodině udělají úkrok někam, kam byste to u klasického normálního exploitationu nečekali. Žádné naturalistické násilí, žadné brutální vyvrcholení, jen taková smutná nejistá tečka za osudem pěti sympatických lidí. Mně se ten závěr moc líbil, rozhodl o konečných čtyřech hvězdách. Po pár měsících na ten flim už asi vzpomínat nebudu, ale bezprostředně po projekci ve mně ještě chvilku úspěšně rezonoval. Palec rozhodně nahoru. ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele

Člověk prostě občas narazí v určitym žánru na dobrej film,ale jinak většinou na podobný všivárny,jako je tahle.Dva plešatý houmlesáci,parta mladejch lidí.Začátek je sice tíživej,ale pak nic.Kde se vůbec pořád berou tyhle mameluci,co mermomocí chtěj točit filmy.Nemůže je někdo plnohodnotně zaměstnat,ať je klid.0%.Oliviere,Oliviere,Abububu. ()

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Guantanamo de France. " Mučeníčko" ( s 1 torture novinkou ) , ktoré spočiatku pozbieralo všetko to klišé , aké sa o podobný žáner tak ochotne obtiera , ale výsledok Ma uspokojil viac , ako som čakala. Už s úvodnou skladbou http://www.youtube.com/watch?v=oXHjo826R2k Mi bolo jasné , že to dopozerám , aj keby tí 2ja pošukovia tú bezbrannú partičku nezastavili a neumučili . Nič , čo by ohúrilo samozvaných znalcov žánru , no nie je to len 1duchá torture radovánka. Ak sa neupneš len na film , tak nájdeś aj niečo naviac...ja tomu hovorím " H- filmový presah ". Spokojná a DVD pre -order istý. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • Číslo hotelového pokoje detektiva je "18". Stejným číslem jsou označeni i "vězni". Všichni mají na krku vypálené "Delta 18". (kery-)

Reklama

Reklama