Reklama

Reklama

Blondýna na předpis

  • USA Better Living Through Chemistry
Trailer

Obsahy(1)

Komediálna dráma Better Living Through Chemistry rozpráva príbeh manželstvom znudeného lekárnika v podaní Sama Rockwella (Seven Psychopaths, Moon), ktorému sa jedného dňa vďaka krásnej Elizabeth obráti život úplne naruby. Mladá a atraktívna "trophy wife" zákazníčka s tvárou (a telom) Olivie Wilde (Her, Rush) ho totiž zvedie a ukáže mu nikdy nezažité potešenie z užívania liekov na predpis. Postupne ho tak začne vťahovať do svojho búrlivého života, v ktorom nebude núdza o sex, drogy a nejaké to násilie. (Refresher.sk)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (80)

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Malá jednoduchá vtipná oddychovka s blonďatou Olivií a charismatickým psychopatem, který se tu v podstatě taky na jednu chvíli takovým psychoušem stal. Aneb lékarníci zneužívající své zásoby... starý vtip, ale v tomto podání mě bavil. Podivný syn, se kterým se otec sblíží díky tomu, že zničí ceduli své lékárny? Proč ne. Namíchat si spešl prášky, abyste zostudili svou manželku výhrou jejího výherního závodu na kole? Ještě lepší. No a ty preťeky v ložnici s Olivií nekomentuju. Skvělý konec.. žádný přehnané happyend, ale prostě krásná hořkosladká komedie. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Čekala jsem blbost, ale dost jsem se mýlila. Film mě bavil hned od začátku. Bylo to spíš víc drama než komedie, ale pár vtipných momentů se tam našlo. Hodně mě zaujala role Douga (Sam Rockwell). Celou dobu jsem byla u filmu jak přikovaná. Nestává se mi moc často, aby byl děj tak nepředvídatelný jako právě tady. Trochu mi vadil ten vyprávějící hlas, ale dalo se to přežít. Nápad na námět filmu je to hodně dobrý. Film prostě ze života, který si na nic nehraje. 75%. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Přesně podle šablony "dominantní manželka, uťáplý manžel pod pantoflem a zlom, který všechno změní". V různých variantách to tu bylo x krát a ještě x krát bude. V tomto případě je to ještě s morálním ponaučením, že drogy jsou špatné a jde to i bez nich. Co dělá tuhle trochu komedii stravitelnou, je Sam Rockwell, který to táhne prakticky sám, protože Olivia Wild je tady jenom krásná a Michelle Monaghan mi připadala nijaká. Jinak kdo se těší na Liottu a Jane Fondovou, tak bude zklamán, protože ti dostali společně tak minutu a půl času. 55% ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Žít s dominantní ženou, ve stínu ještě dominantnějšího tchána, tak si taky namíchám dopingový lektvar, s jehož pomocí vyhraji cyklistický závod a pak rozhodně neodmítnu pozvání od krásné blondýny na trochu sexu. Já jsem se zkrátka do lékárníka Douga vcítil a pochopil jsem jeho duševní pochody, ale na komedii jsem zažil proklatě málo humoru a to drama bylo také spíše dietní. Přesto jsem získal jisté poučení do života a tak ode dneška budu všem svým nepřátelům mazat lejna na jejich příbytky. Správný ninja to totiž dělá přesně takhle. ()

Ricky_CZ 

všechny recenze uživatele

Opravdu oddechovka, která zlehka pobaví, hezky zabije čas a vy toho času litovat nebudete. Chvílemi mi připadalo, že se dívám na něco, co muselo být natočeno už 15 let zpátky a já to jen minul. A byl to příjemný pocit... Navíc Olivia v roli znuděné paničky je opravdu sexy, takže se je i nač koukat :) ()

Galerie (25)

Zajímavosti (5)

  • Roli Elizabeth Roberts (Olivia Wilde) měla původně ztvárnit Jennifer Garner, ale kvůli těhotenství se jí musela zřeknout. (R´Hell)

Reklama

Reklama