Reklama

Reklama

Bývalí mariňáci a současní zaměstnanci soukromé bezpečnostní firmy, Cross a Manning, jsou se svým týmem pověřeni dohledem nad vyklízením starého tajného vězeňského komplexu. Ten má být druhý den uzavřen a všichni vězni mají být převezeni do federálního zařízení. Musejí také dohlédnout na příjezd dvou záhadných vězeňkyň. Krátce poté je však objekt vězení napaden skupinou elitních žoldáků, která pátrá právě po oněch nově příchozích vězeňkyních...  Poté, co je odhalena totožnost obou žen, si Cross uvědomí, že se dostal do centra mnohem většího problému, než si vůbec dokázal představit. Samantha, jedna z vězeňkyň, je kurýrem z neamerické tajné služby a má v sobě implantát s tajnými finančními informacemi. Kdyby ovšem zemřela, informace se smažou... (TV Prima)

(více)

Recenze (114)

mzss1 

všechny recenze uživatele

Dopadlo to přibližně tak jak jsem předpokládal, ba ještě o malý kousíček hůře. Film je na jedno dobré podívání. Příběh je obyčejný, akce tu je, ale není nějak velkolepá, ničím zajímavá a není ji dostatek. První 1/3 filmu je dost utahaná či zdlouhavá. Prakticky v této třetině není nic zajímavého. Steven Seagal tu nehraje tolik kolik bych si představoval a nějak ničím ani neoslní, pár soubojů a přestřelek tu má, ale není nějak o nic stát, ani finální bitka ničím větším nezaujme. Zato Steve Austin mě zde bavil o dost víc jak Seagal. Měl zde více soubojů a více i snad střílel bych řekl. Austin měl i pár dobrých hlášek. Kdyby zde Austin nebyl, byl bych nucen snížit o něco hodnocení. I ta 2/3 filmu je zvláštní, tempo je pomalé, občas někdo někoho zabije. Poslední 15 min filmu je asi tím nejlepším ve filmu. Hudba - klasický průměr. Škoda, že kvalita Seagalových filmů začíná klesat. Film je na podobné úrovni jako seriál Strážce spravedlnosti. Režisér Keoni Waxman přestává být skvělým B - režisérem. Moc film kritizovat nechci, dal se bez větších problémů shlédnout, ale byl to tak pomalý, zdlouhavý, suchý film, že i samostatné Austinovi filmy jsou o něco lepší. Takže hodnotím jen tak tak na 50% = *** ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem, že Steven Seagal a Steve Austin budou mít nějakou společnou akční scénu, ale mé přání se bohužel nesplnilo. V choreograficky nejlepším souboji z celého filmu se v závěru předvedl Bren Foster jako Bradley, když holýma rukama efektivně zlikvidoval dva soupeře. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

"Neskončíme, dokud nezemřeme." .... no potěš teda. Nejtěžší akční dvojice součastnosti se sešla před kamerou pod dohledem úspěšného Keoni Waxmana. Přesně tohle by mohlo být na napsané na DVD, aby přitáhlo pozornost Seagalových fanoušků. Nemá cenu myslím plakat nad dlouhodobě nízkou kvalitou Stívnových filmů. My víme jak jsou špatné. My na ně koukáme. Tentokráte je náš Americký Bud Spencer herecky válcován Stevem Austinem. Nebo-li by se dalo říct že více prostoru si pro sebe urval Steve. Je to trošku logické, přecejen Steven se již pomalu ale jistě smiřuje s akčním důchodem. On už ho stejně docela často ve rvačkách zastupuje dabler. A jednou se mě zdálo že za něj zaskočil i v mluvící části filmu. Zkrátka Maximum Conviction mě svou zmateností připomínalo upírskou Poslední noc. PS: Mimochodem Steven zde hraje vojenského geniálního taktika. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Je toho tolik, že nevím, kde začít. Tak třeba zápletka... ne, rovnou celý syžet příběhu... nebo logika, dialogy... vážně nevím, co si vzít na paškál jako první. Austin i Seagal byli maximálně nevyužití. Jejich potenciál šel do senkrovny po první čtvrtině filmu. U Seagala se to dalo předpokládat. Takový dva obstarožní borci v nějaké věznici, o které údajně neví ani místní policie. No ty kháro... a co si ti lidé z městečka v sousedství asi mysleli, že je za tou zdí? Narnie? No nic. Asi přeskakuju z jednoho na druhé. Ale ono tam je těch pičovinek tolik, že nevím, co dřív napsat. Pak tu máme speciální "look" filmu. Aby to bylo zajímavé, co chvíli se na dění díváme prostřednictvím průmyslových kamer. Wau, no to jsem si sedl na prdel. To bylo fakt krejzy. Úplná vizuální extáze. Bože můj. No nic. Zkraťme to. Dědkové pobíhají po věznici, jsou fakt nebezpeční, ale nějak se vám nebude chtít tomu věřit. Comeback Michaela Parého to taky nebyl. Finální fajt byl zralej na tabletku pro režiséra. Za zmínku stojí jen posledních pár minut před koncem. Ehm, SPOILER..."Potřebuju s tebou na minutku pokecat, kámo." ... "Minutu bych měl. Co máš na srdci?" ... "Celá tahle záležitost byla o penězích, o 200 milionech dolarů. Mám bankovní účty se všemi čísly přímo tady. Jsou to peníze z tajných operací, nevedené v účetnictví. Není je komu vrátit. Dám ti půlku - Jak s tím naložíš?" ... Půlku asi použiju na investice. Z druhý půlky možná založím bezpečnostní agenturu, nakoupím pár hraček. Co budeš dělat ty?" ... "Půlku dám dětské nemocnici sv. Judy v Memphisu. Za zbytek si trochu užiju, pomůžu pár kámošům a rodině." Komedie, co? Pak ještě mezi sebou cosi prohodí, že z toho mám dojem, že bude další díl. Tak to, prosím pěkně, raději nééééé. ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Najväcsi problem tohto filmu je stopaz. Tri hodiny su fakt vela. Hm, moment. Ono to nema tri hodiny? Fakt? Vdaka neskutocne roztahanemu nezazivnemu tempu som mal pocit, ze to ma minimalne tri hodiny. Sakra. Tak teraz vazne. Plusom je prostredie. Uz len to, ze sa nenatacalo v Bulharsku/Rumunsku dodalo filmu trochu krajsi vizual. Dalej tu su okrem Seagala dalsi dvaja beckovi herci. No a tym asi koncime. Scenar to prakticky nema. Jednoducho po chodbach nejakeho vezenia pobehuju dve grupy a obcas na seba vystrelia alebo si daju po cumaku. V time dobrych je Seagal a Austin. V time zlych je Pare. Akcia film z totalnej nudy tiez nevytrhne. Je sterilne a nenapadite natocena. Prestrelky pôsobia monotonne a bitky maju jednoducho choreografiu. K tomu si rejza neodpusti velke detaily a blby strih, takze prehladna tiez prilis nie je. Jedina bitka ktora ma akotak zaujala bola hned v uvode, kde Seagal poriadne tvrdo nalozi este väcsiemu tlustochovi ako je on sam. Za nu davam jednu hviezdicku. Ale ani kvôli nej film nestoji za pozretie pre beznych ludi, ktori nemaju slabost pre videobecka. Ja od Seagala uz nic necakam. Ale stale mam pre neho slabost vdaka jeho starym dobrym filmom, takze za rok pravdepodobne znova podlahnem pokuseniu a pozriem si jeho dalsi videoblockbuster. 2/10. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Časť filmu bola natočená v ústave pre mladistvých vo Vancouveri, Britská Kolumbia. Filmový štáb tu však musel nakrúcanie ukončiť, pretože dostal prednosť iný, lukratívnejší film - Muž z ocele (2013). Z tohto dôvodu bola produkcia nútená presunúť sa do priestorov opustenej psychiatrickej liečebne. (beso74)
  • Natáčeno v listopadu a prosinci 2011 ve Vancouveru v Kanadě. (ssfan)
  • Ako sa utečenci blížia k miestu stretnutia na kamere vidíme, že sa nachádzajú v bloku  D. Protagonisti, čo po nich pátrajú, ale uvádzajú blok F. (johnsnow)

Reklama

Reklama