Reklama

Reklama

Ig Perrish (Daniel Radcliffe) měl skvělý život, bohatou rodinu, i ženu svých snů, krásnou rusovlásku Merrin Williamsovou. Merrin byla však za neobjasněných okolností zavražděna. Z Iga je najednou hlavní podezřelý a nikdo, ani vlastní rodina, v jeho nevinu nevěří. Zlomený a neprávem obviněn žije ze dne na den a své neštěstí zahání alkoholem. Jednoho dne se probudí a zjistí, že na čele mu vyrůstají podivné rohy. Že by to bylo znamení a podaří se mu vraha vypátrat? Spolu s rohy totiž získal zvláštní schopnost a rozhodne se udělat vše pro to, aby vraha své lásky našel. (JOJ Cinema)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (607)

Dudek 

všechny recenze uživatele

Je až s podivem, že dílo s tak mizerným scénářem po celou svou stopáž neškobrtne a zdatně letí vpřed. Hillova předloha trpěla přílišnou doslovností a až trapnou snahou provést čtenáře celým příběhem téměř za ručičku. Ajův snímek toto eliminuje, nicméně děj knihy v podstatě pouze nezajímavě převypravuje. Stále se tak jedná o zajímavý nápad naroubovaný na naprosto směšnou příběhovou linii, u které tak maximálně překvapí účelné použití až karikaturních charakterů. Radcliffe, se svými třemi výrazy, není tím pravým hereckým tahounem, a jen těžko mu lze uvěřit jeho trauma, díky celkově uvolněné atmosféře tím však Rohy příliš netrpí. Největším překvapením je však celkové vyznění snímku. Ten osciluje někde na pomezí vážně míněného thrilleru a současné populární teen fantasy romance. Aja se tak díky všem těm barvičkám a slzičkám nenápadně přihlásil o další možné pokračování populární ságy Stmívání. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Tiež som si myslel, že Radcliffe sa s toho Potterovského image nedostane, ale očividne mu nerobí problém zahrať hoc čo. A tento krát pod krvavým režisérom hororov - Alexander Aja - to vyšlo. Musím sa priznať, že Potterovi to sadlo, krv a násilie sa tu nepoužíva len na efekt, samoúčelne a násilne, ale ma svoje miesto v príbehu, ktorý dokázal zaujať až do konca. K tomu si prirátajte aj vynikajúcu vizuálnu stránku a dostanete film, ktorý naozaj nevidíte každý deň. 80% - 4* ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Hodne prijemny prekvapeni, na tohle jsem se fakt tesil a nejak jsem se k tomu furt nemoh dostat, hlavne me teda lakala predloha Joe Hilla. Popravde jedinej problem filmu je asi jeho dylka, 90 minut by asi bohate stacilo, takhle film zacne bejt po case lehce stereotypni a clovek uz jen ceka, jak se to vse vyresi. Ale jinak je tu na pochvalu asi naprosto vse. Scenar je ocekavane hodne fajn, neni to jen dalsi osudova romantarna z americkyho malomesta a i kdyz je vrah jasnej jeste pred jeho odhalenim, dokaze si film udrzet napeti po vetsinu stopaze. Vizualne to je hodne fajn a neustale tu jsou nejaky kamerovy paradicky, cemuz dobre sekundujou ne bezchybny, ale naprosto dostatecny triky. No a Aja se samozrejme nezapre, takze dojde i na par radne krvavejch scen. Radcliffe je prekvapive taky skvelej, popravde krome Pottera asi jeho nejlepsi role. No a Juno je samozrejme jako vzdy nadherna. Takze za me vlastne naprosta spokojenost, skvelej mix mezi ujetou romantikou, cernou komedii a hororem, trochu to zkratit a bylo by to na 5*, takhle jen hodne slusny 4*. ()

Pilda17 

všechny recenze uživatele

Nadmíru zajímavé, Daniel Radcliffe od Harryho Pottera zatím ničím neoslnil, ale právě Horns je důkaz, že umí zahrát i jiné role. Příběh nebyl špatný, děj také ne a i atmosféra nebyla k zahození. Jelikož jsem snímek objevil před pár dny bez traileru a bez obsahu, tudíž jsem nevěděl o co vůbec půjde, tak jsem byl příjemně překvapen. Dvou hodinový snímek uteče jak voda a s dobrými nápady se nešetří, svou originalitu Horns má a to musím ocenit .. 8/10 = 87% ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Neškodná detektívka pre celú rodinu, ktorá by si dozaista našla teplé miestečko v podvečernom TV programe, medzi niekoľkými opozeranými seriálmi. Aj keď je na to ale asi až príliš pekne natočená – čo je jej jediné pozitívum... Synáčik Stephena Kinga po tatovi síce zdedil trochu talentu i štýlu (spoločné témy malomesta, priateľstva, coming-of-age dobrodružstva či striedanie dejových línií súčasnosti a minulosti), no nie som si istý, či má jeho látka dostatok potenciálu na kvalitný a plnohodnotný film. Rozťahaný mystery príbeh, ktorý strieda obstojné, klišovité a až nechutne sladké scénky, pričom sa pomaly vlečie k patetickému a trápne predvídateľnému rozuzleniu. Alexandre Aja - s takýmto filmom si sa za(dr)bával posledné roky? Tak si túto kids & teens kravinu so zápletkou z Bravo Girl niekam strč! Btw. horor môže byť z výčtu žánrov pokojne vyškrtnutý a namiesto neho tam byť rozprávka. Som znechutený z toho, že najväčšie filmové sklamanie tohto roka mi pripravil práve môj najobľúbenejší režisér. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (30)

  • V první části filmu, když Ig (Daniel Radcliffe) poprvé uvidí své rohy, v televizi běží kultovní seriál Tom a Jerry (od r. 1940) Konkrétně epizoda s názvem "Kocour v nebi", kdy Tom potřebuje do hodiny Jerryho odpuštění, jinak skončí v pekle. (imagoo)
  • Igova (Daniel Radcliffe) SPZ je 2036LUK, které odkazuje na Evangelium podle Lukáše 20:36: "Vždyť už nemohou zemřít, neboť jsou rovni andělům a jsou syny Božími, poněvadž jsou účastni vzkříšení." (cihlenka)
  • Keď sa Juno Temple v rozhovore spýtali, či sa bojí predvádzať svoje nahé scény v tomto a iných filmoch, povedala: „Nikdy som sa nebála nahej scény, ak je to niečo, čo je podľa mňa vo filme dôležité. Ako herečka je to, že sa vyzlečiete, úplne vaša voľba, malo by to byť len na vás; nemalo by to byť na nikom inom. Nechcem sa len tak postaviť nahá, pokiaľ to nie je potrebné, ale tiež som sa toho nikdy nebála. Som taká veľká Európanka. Vyrastala som tak, že som sa veľa opaľovala hore bez. Myslím, že je to pre mňa jednoducho súčasť života.“ (Arsenal83)

Související novinky

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

Z Harryho a Hermiony Frankenstein a Popelka?

04.03.2013

Nutno uznat, že omladina z Bradavic si buduje zajímavější filmovou kariéru, než by jeden čekal. A jejich další projekty rovněž vypadají slibně. Daniel Radcliffe si po Ženě v černém a letošním Horns… (více)

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

Alexandre Aja a ďábelský LaBeouf?

12.12.2011

Filmová adaptace bestsellerového románu Horns, jehož autorem je syn Stephena Kinga Joe Hill, našla režiséra. Nečekejte decentní filmařinu, projekt dostal na starost francouzský masakrátor Alexandre… (více)

Reklama

Reklama