Reklama

Reklama

Modlitba lovce

  • USA The Hunter's Prayer (více)
Trailer

Nájemný vrah Lucas (Sam Worthington) se vzepře příkazu zabít mladou dívku Ellu (Odeya Rush), čímž se z nich stanou nečekaní spojenci. Zatímco zabiják se musí vypořádat s tíhou vlastních hříchů a dívka ve vleku událostí rychle dospět, stávají se lovnou zvěří. Jejich jedinou šancí na přežití je najít a potrestat ty, kteří brutálně vyvraždili dívčinu rodinu a nyní nemilosrdně usilují i o jejich životy. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (78)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Reziser Jonathan Mostow /Terminator 3/ natocil snad najslabsi film svojej kariery -fakt bieda, Worthington hrat nevie a najomneho vraha som mu neveril, ta holka - to bol ciry des co predviedla, naprosta hroza. Esteze to ma len 91 minut, nehrozi ujma na zdravi. Jedneho spunta dam za to ze tu izbu pekne rozstrielali na sracky : 5 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mostow už má sice na pažbě pár slušných zářezů, ale tenhle se k nim rozhodně počítat nebude. Scénář sesmolil někdo na koleni během pauzy na oběd za použití všech možných klišé charakteristických pro hitmanské filmy, akce, když na ní přišlo, byla sotva průměrná a k tomu všemu je Worthington karikaturou zabijáka stejně jako Leech karikaturou padoucha. 15% za Odeyu Rush a několik momentů, kdy zafungovalo kouzlo nechtěného. ()

Reklama

Big Bear 

všechny recenze uživatele

S tímhle filmem mám jeden problém a tím je nepochopitelné chování postav. Lucas bývalý voják, který musel na misi ublížit pejskovi je nájemný vrah. Ovšem incident jej tak rozhodil, že nedokáže zabíjet. Jeho oběť Ella se dozví, že ji chce zabít, ale při konfrontaci mu uvěří že ji nezabije páč prostě nemůže... A tak se ti dva stanou spojenci proti těm co najali Lucase a teď jdou po obou... No, já myslím, že nájemný vrah by se prostě ,,nezakecal'' jak říkají Cimrmanovci.... Přitom to bylo celkem akční, výpravné, ten anglický zámeček se mi líbil... Taky nechápu, miliardář, zámeček a u brány 3 chlápci ochranky... Až budu miliardář a budu vlastnit takovýhle zámeček, bude mně střežit celá armáda ostrejch chlapíků..o tom žádná! :-). Celé to bylo takové divné a závěr to docela zazdil. Byl jak z filmu Věčně mladý ! jen tam chyběla ta B25 na útesu ... Dávám tedy za dvě injekční stříkačky.. * * ()

Cinematrix 

všechny recenze uživatele

Sam Worthington měl obrovské štěstí, když ho James Cameron obsadil do role chromého mariňáka ve svém Avataru. Cameron tehdy hledal nevýrazného, ničím nevybočujícího herce, který by se stal Avatarem, kde by vyniknul kontrast. Od té doby je Sam Worthington na špičce a hraje pořád samé nevýrazné, ničím nevybočující role, přestože scénář už to dávno nevyžaduje. Ten herec prostě na víc nemá a drží se na slávě filmu, kde hrál jen štěk. V tomto filmu představuje feťáka, nájemného vraha a člověka, který o všechno přišel. Všichni po něm jdou, protože se rozhodl ochraňovat puberťačku, kterou měl zabít. Scénář jak víno, kde by dobrej herec vytáhl svůj potenciál na maximum. Snažil jsem se to sledovat, úplně jsem v tý roli viděl třeba Staloneho nebo Stathama... Jenže to trošku pokazila moje přítelkyně, která se mne zeptala právě ve chvíli, kdy jsem si myslel, že to bude nejnapínavější, jestli bych jí neudělal bramboráky, až to skončí. U dobrého filmu má chuť na mě. ()

papadoce 

všechny recenze uživatele

No, hej no. Ja vlastne neviem čo k tomuto napísať. Ono Sam je fajn chalan, i keď mal tu niektoré zvláštne prejavy nehodné herca. Odeya je krásna a minimálne pusu by som jej strašne vyprášil. A napríklad taký priestrel pohára, poistná udalosť s nacúvaním do kokota alebo bitky a paintballové scény boli vskutku obstojné. A hoci Mostow nie je rozhodne žiaden mág, tak s tým čo mu sudičky nadelili sa vysporiadal s hrdosťou. No a po vymenovaní všetkého priemerného sa dostaneme k tomu čo tento film kurví od prvej po poslednú. A tým vyvoleným je Paul Leyden a jeho tragický scenár. Keď dostanú filmári a herci do rúk takýto kus hnoja, ono toho proste veľa nevymyslia. Nebudem tu vypisovať jednotlivé chuťovky, lebo ono na tom scenári je špatné všetko. Paul Leyden je špatný. A teda ak si jeho meno náhodou zapamätáte, vyhnite sa mu oblúkom. ja som ho vlastne zabudol už teraz. Myslím, že tak 45% je spravodlivých. No, možno 40, alebo 35, alebo .... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (1)

  • Když se Lucas (Sam Worthington) snažil přesvědčit Ellu (Odeya Rush), že mu může věřit, ukáže ji jak vyprázdňuje zbraň. Nejprve vyprázdní komoru tažením závěru zbraně a až poté vyndá zásobník. V takovém případně se však do komory dostane další nábojnice ze zásobníku, který byl vyndán až poté. (koudelt)

Související novinky

Další nezletilá zabijácká holka?

Další nezletilá zabijácká holka?

29.08.2013

Je to tak, po Hanně a aktuálně řádící Hit-Girl v Kick-Ass 2 dorazí na plátna kin další dorostenka s povolením zabíjet. A hned ve dvou různých filmech! Tentokrát v podání Hailee Steinfeld, kterou po… (více)

Reklama

Reklama