Reklama

Reklama

Pavoukotřesení

(TV film)
  • USA Arachnoquake
Trailer

Obsahy(1)

New Orleans, Louisiana, USA. Krátke otrasy pôdy miestni obyvatelia takmer ani nezaregistrovali, život v meste a okolí preto pokračuje vo vyjazdených koľajách. Ale vzniknutá trhlina v zemskej kôre sa stala vstupnou bránou pre doposiaľ neznámeho živočíšneho druha, zvláštneho pavúka - albína, ktorého charakteristickou vlastnosťou je agresivita a rýchly rast. Množstvo týchto osemnohých beštií sa rozuteká do ulíc mesta a skríži cestu nič netušiacim obyvateľom. (beso74)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Dobrá komedie .... provedení příšerný, v některých scénách už asi nebyly na CGI peníze, takže vidláka obklíčí pavouci, kteří pak zmizí, protože veškerou náročnost grafiky spotřebují plameny na herci. Zpracování pavouků, kteří plivou oheň, vystřelují sítě, běhají po vodě rychleji jak po souši, kladou vejce do hlav a kopou prosvětlený chodby je hrozný, vypadají chvílema jak plyšáci pro děti (kromě záběru na hlavu královny, to bych pasoval spíš do pohádky s vodníkem Zindulkou) a postavy jsou kompletně dementní - šílený černošský pár (on byl ještě vtipnej, she went nuts later on), mentální ochranka jižana, která s útočnýma puškama nezabije NIC, povídání si v noře pavoučí královny, zatímco ona leze 7 metrů od nich na zdi a armáda vybavená dvěma džípama a jedním náklaďákem to korunovala. Ještě tam vlastně lítal bojový vrtulník, ale ten byl taky úplně na hovno. Ale byla to příjemná odpočinková píčovina :) ()

prochy10 

všechny recenze uživatele

pobavil sem se jak prase!! :D :D :D :D takovej amaterizmus sem dlouho neviděl, čekal jsem sci-fi nějakej horor o pavoucích, ale tohle byla spíš parodie na podobný filmy, takovou píčovinu sem dlouho neviděl :D .....škoda dědečka s hůlkou a toho, co mu pukla hlava, jinak by ty bílý krabi, co šlehají oheň porazili dřív!! :D :D :D LOL takovej FAKE ()

Reklama

misterz odpad!

všechny recenze uživatele

Uff, tak tu sa nepodarilo absolútne nič. Nečakal som nič extra, ale že to bude až tak zlé som nečakal ani v tom najdivokejšom sne. Otrasná réžia, otrasné herecké výkony, otrasný scenár, otrasne zvládnutí pavúci, otrasné efekty a toto všetko obalené jednou veľkou nudou. Keby film tvorcovia poňali ako komédiu a pridali pár smiešnych hlášok tak by to možno, s prižmúrením oboch očí a prekrížením nôh a rúk, za jednu hviezdičku aj bolo, ale takto je to jeden veľký odpad. Najviac ľutujem toho zabitého času, ktorý som mohol venovať inému filmu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Syfy a jejich pavoučí filmy mám moc rád. Jsou to odlehčující béčka u kterých se rád zasměju. Arachnoquake je jeho dalším příkladem. Je to film který nemá šanci na nějaký úspěch a sám Furst(můj oblíbený béčkař) si to uvědomuje takže do filmů nandá plno hezkejch holek který rádi křičí, plno debilních situací. A taky plno hlášek. Tady jich je poměrně dost a některé jsou šílené. Nicméně trochu mě zklamal Furlong, toho herce mám celkem rád ale tady se moc nepředvede. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Pavoukotřesení“ je film, který si pustíte proto, abyste neměli v pokoji ticho. Možná mu ani nebudete věnovat pozornost, ale pokud se tak stane, myslím, že nebudete uraženi tím, co vidíte. Nejspíš jste mnohokrát viděli mnohem horší snímky. Za mě je „Pavoukotřesení“ celkem průměrné béčko, kterému chybí hodně, aby se stalo šířeji oblíbeným, ale na to jedno kouknutí je fajn. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

  • Natáčení probíhalo ve státě Luisiana ve městech Baton Rouge, New Orleans, Amant, Lafayette a Sorrento. (Terva)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno