Reklama

Reklama

Útěk z planety Země

  • USA Escape from Planet Earth (více)
Trailer 2

Slyšeli jste už o planetě Baab? A věděli jste, že tam žijí zábavní modří ufoni, kteří mají dokonce svého národního hrdinu? Je to astronaut Scorch Supernova, expert na nebezpečné záchranné mise, u kterých mu nenápadně pomáhá jeho super inteligentní bratr Gary. Když na vesmírné stanici zachytí volání SOS z obávané planety Země, Scorch neváhá ani minutu a vydá se vstříc neznámému světu do hlubin vesmíru. Gary se ho snaží varovat, ale marně. Scorch se chytí do pasti a skončí v rukou lidí, kteří s ním nemají dobré úmysly. Garymu nezbývá nic jiného, než vymyslet dokonalý plán útěku z planety Země, aby zachránil Scorche a všechny své mimozemské přátele. (Mirius FD)

(více)

Videa (43)

Trailer 2

Recenze (105)

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Byla to sice skvělá snaha o to, udělat z toho nejoblíbenější animák roku, ale podle mě se jim to opravdu vůbec nepovedlo. Přišlo mi to trapné a zbytečné. Je tam sice plno hlášek, ale nejsou tak vtipné, jak si mysleli (spíše - jak tu již párkrát padlo - je to spíše pro malé děti, které se smějou téměř všemu), ale pro mě to bylo spíše velké utrpení. Snaží se to dost uhrát na efektech, které ale nejsou tak efektivní a na zrychlení veškerých scén, aby se ušetřil jak čas, tak se i kladl důraz na akci....Pro malé děti ten film chválím, ale nad 10 let si myslím, že je už bavit nebude... ()

tatanapope 

všechny recenze uživatele

výborná pohádka,co jí trochu kazí průměr je,že je plná ironického humoru,který bohužel většina lidí ani nepochopí,ale kdo má tenhle humor rád by jí měl rozhodně vidět.Je zajímavá,pěkná,vtipná a rozhodně nebude pohoršovat děti jelikož právě tenhle humor nejspíš vůbec nepochopí,ale ani děti se u ní nudit nebudou.Byla jsem na ní v kině a upřímně asi 90 % divaků nepoznalo vtip,to byl ale klídeček :D konečně jsem si jednou užila film bez toho,aby mi do toho někdo vydával nějaké zvuky.Prostě výborná ()

Reklama

Koda 

všechny recenze uživatele

Filmů s mimozemskou tématikou je z nějakého důvodu hodně (Příšerky z vesmíru, Planeta 51, Máma mezi marťany, Monstra vs. vetřelci atd.). Některé jsou slabší, některé silnější, ale zrovna tenhle film válí. Má spoustu vtipných odkazů na pozemské celebrity jako Cowell, a nebo na sociální sítě s jejich zakladateli. Velmi zajímavý kousek, který se pyšní rodinnými problémy mezi bratry na své pekelné cestě zemí, kde najdou další přátele, a tam se snaží zničit lstivého generála, který nenechá žádného mimozemšťana na holičkách. Zasloužené 4 hvězdy. ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

3D kino-verziu som síce nevidel, ale aj 2D domáca potešila. Je pravda, že sa jedná skôr o animák pre menšie publikum (s výnimkou scén, ktoré narážali na mená slávnych režisérov), nenájdete v ňom príliš veľa dvojzmyslov určených staršiemu publiku, ale čo, i tak je Útek z planéty Zem príjemnou zábavkou, ktorá síce neprináša v rámci filmu alebo žánru čokoľvek nové, ale za to vceľku fajn ubehne a dozaista neurazí. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Neschopnost natočit něco originálního v oblasti animovaného filmu je mi trnem v oku už docela dlouho. Nevím, jestli už je žánr skutečně tak vyprázdněný, ale copak jsme tu nedávno neměli "Planetu 51"? Ta měla stejnou zápletku, akorát z cizí planety se chtěl dostat člověk. Tady unikají ufouni z naší. No, a to je vlastně celé. Že by zase někdo přišel s něčím novým? Vezme si tuhle výzvu na triko zase "Pixar"? Nějaké projekty se u nich rýsují, tak uvidíme. ()

Galerie (48)

Zajímavosti (8)

  • Film byl produkován již od roku 2007. Kvůli soudním sporům však byl dotočen až v roce 2013. (Terva)
  • Režisér Tony Leech a filmový producent Brian Inerfeld žalovali The Weinstein Company, protože se jim nelíbilo, že mají dostat je 20 % zisku. (Terva)
  • Když Gary (Rob Corddry)  přiletí na Zemi a jeho loď má problémy z motory, je slyšet nejen zvuk motorů, ale i zvuk R2-D2 z filmové série Hvězdné války. (Terva)

Reklama

Reklama