Reklama

Reklama

menZONE

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2012, 25 min

Obsahy(1)

Šílená dvojice moderátorů provede (nejen) všechny kluky, muže, pány i chlapy novým magazínem o všem, na čem nezáleží. menZONE neradí, neinformuje, nebaví, ale šokuje... Sledování pouze na vlastní nebezpečí! (oficiální text distributora)

Recenze (90)

prof.Snape odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad jsem snad ještě nedal, ale tohle je pro mne opravdu vrchol trapnosti. Myslím, že by televize měla zvážit, zda v podobném "blijáku" pokračovat - nebo tedy spíš, zda nepokračovat jinak, s jinými protagonisty nebo alespoň slovníkem. V každém případě bych uvítal, kdyby to bylo zařazeno až za Akta X, protože takhle ztrácím 25 minut spánku :-( ()

Ydrosten 

všechny recenze uživatele

Pořad pro chlapy s chlapama ? No nevím , ale unylé komentáře ( opět doslovně čtené ze scénáře ) a trapností zavánějící reportáže se mi teda moc nelíbí. Navíc ani ti týpci mi nejsou dvakrát sympatičtí. Přes to že by se zdálo že dám odpad , dám 2 hvězdy - vyděl jsem cca 6 dílů a u 2 mě to celkem bavilo ( ale pořád budu trvat na tom že tidle chlápci se tam moc nehodí ) ()

Reklama

marek29 

všechny recenze uživatele

Párkrát sem se zasmál, párkrát sem si vyhledal ty chujoviny co chlapci za peníze Primy zkoušeli.. ale to je tak všechno :( Líbí se mi koncept "testujem za vás, za co vyhodit peníze" ale vzhledem k postupně upadající prestiži pořadu a jeho zrušení asi moc úspěšnej nebyl a upřímně se tomu moc nedivím. Moderátoři nevyzrálí - dělali si z toho až moc velkou prdel :( škoda ()

abcdcsfd 

všechny recenze uživatele

Dávám 5 hvězd abych vyvážil ty nesmyslný odpady hned po prvnim dílu :) 1) byly tam kozy a za 2) je to celkem prdel...aktualizace cca po půl roce...kozy už dlouho nebyly - srážim na 3 hvězdy...aktualizace po...dlouhý době: Zpětně sem nasranej že sem promrhal čas u takový píčoviny a chci ho zpátky. A kozy jsou všude na netu! ()

hirnlego 

všechny recenze uživatele

Troška nechápu tu všeobecnou nenávist, když třeba podobná nicmoc Sabotáž má skoro jednou tolik procent (ale tak co si budem nalhávat, spousta dává odpadek už "ze zvyku", protože "TV pořad na tej komercy"). První náhodné setkání překvapivě vtipné, časem se to omrzí a začne převládat trapnost a zívačka, ale i přesto jde celkově o nezávadnou, decentní, vkusnou zábavu s občasnými lehkými doteky nekorektnosti (židáci), která potěší zejména náctileté publikum. Chlapci si prostě umí zařídit "práci". Akorát se pořád nemůžu rozhodnout, jestli je Mengele šarmantní, anebo nechutnej trapák. (2,5*) ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama