Reklama

Reklama

Eega

  • Indie Naan Ee (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Po tom, čo ho sok v láske chladnokrvne zavraždí, vracia sa mladík Nani späť na svet ako reinkarnácia muchy. Jeho cieľom je uskutočniť krvavú pomstu. (sochoking)

Videa (1)

Trailer

Recenze (65)

Dellamorte 

všechny recenze uživatele

Proste paráda. Rajamouli je určite jeden z najtalentovanejších ,najproduktívnejších a teraz už aj najnápaditejších indických režisérov súčasnosti.Skvelo narolovaná filmová jazda, v ktorej je ústredný hrdina presunutý na druhý svet, samozrejme kôli milostnej konkurencii. Nechcela to mucha a nerátal s tým ani on. No každopádne ožil ako mucha a práve jej formou si ide odmakať pomstu. Napriek dodržaniu " indickej minutáže " tancovačiek bolo pramálo , pri zrode muchy dokonca eng verzia " LIFE IS BACK " a vlastne celkové balenie je luxusné. V niektorých pasážach Mi to pripomenulo Pixarovcov. Nápadov bolo neúrekom, vtip sa striedal s úžasom. Veľká spokojnosť. India prekvapila. ()

Niktorius 

všechny recenze uživatele

Zatím nejlepší film, v němž se zabitý hrdina znovuzrodí jako moucha a bzučíce křidélky osnuje pomstu... V konceptu zachycení přeměny člověka v Mouchu tedy Rajamouli došel dál než Cronenberg a vylezl z toho zatím jeho nejzdařilejší, nejnápaditější a nejzábavnější snímek. A do Samanthy jsem se asi zamiloval. ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

Moucha (2012) je pravděpodobně nejlepší film s názvem Moucha. Ať si nějakej Cronenberg říká, co chce, na mistra z bollywoodu "SS" Rajamouliho nemá! Tohle je příběh pomsty na který jsem čekal roky. Seveřan? Batman? Ale kdeže! Pravou pomstou je Moucha! Už mlčte caparti, budu vám vyprávět skutečný příběh: Byl jednou jeden týpek jménem NANI, který miloval holku. Jenže jedna parádní podnikatelská svině se ho rozhodla odgrádlovat. A teď se reinkarnoval v mouchu - zvíře, které nedokáže ublížit - ani mouše! Jaký je tedy plán!? Vyzbrojit se s těmi nejlepšími miniaturními zbraněmi a poslat zlého podnikatele do pekelného Helu, kam patří! Zábava pro celou rodinu. Nejlepší scény: Satanistický kněz, autonehoda zaviněná muškou, upálení, zloděj, tančení sekvence s vohnňostrojem, závěrečné titulky? Je toho sakra spousta. Film, který mi dal naději, že i v Bollywoodu se dá narazit na zakopané zlato. Společně s genitálním Robotem jde o nejlepší flik z této indické oázy. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Tati, prosím vyprávěj....... Kdysi dávno žila jedna moucha a nedaleko té mouchy žil zlý muž. Zrození mouchy a její první let, to byla paráda. Příběh o lásce, penězích, smrti a pomstě. A jak je v Bolywoodu zvykem, vše je to zahaleno do úžasného hudebního hávu a podpořeno krásnou choreografií. Příběh reinkarnace muže v mouchu je stokrát lepší, než Zrození z Nicole Kidman. Já jsem si tento příběh krutě užíval. Pastva pro oči, drama, sranda a ke konci krutý horor. CITÁT - Zabiju tě.......... Tedy, řeknu vám, nasraná moucha dokáže dělat zázraky. Teď abych se bál nějakou zabít, ta by mi dala - jehlou do oka.CITÁT - Já jsem znovuzrozený Nani........... ()

joehot 

všechny recenze uživatele

Moucha, v žárovce posilující s vlákny. Mafiánovi pohůnci nosí šéfovi k identifikaci těla muších "nepřátel". Naboostrovaní vrabci vylétají z poklopce a s jestřábím křikem loví kořist. A mnohé další scény, které jsou výš než "over the top", s nadsázkou až na půdu. Tohle je možné jen a pouze v Bollywoodu. Škoda rozvláčnosti. Škoda auto included: https://twitter.com/josefhorky/status/307043926718705664/photo/1 ()

Galerie (16)

Zajímavosti (9)

  • Film, ktorý beží v televízii počas toho, ako sa Sudeep (Kiccha Sudeepa) pokúša zaspať a popritom zápasí s muchou, sa volá Sivaji (2007). (Laslo)
  • Režisér SS Rajamouli řekl, že myšlenku na takovýto příběh mu vnuknul jeho otec již v roce 1998. V té době však počítačová grafika nebyla tak rozvinutá, a tak se rozhodl s natáčením počkat. (Terva)
  • Název filmu se objeví až před závěrečnými titulky. (griph)

Reklama

Reklama