Reklama

Reklama

Celeste (Rashida Jones) a Jesse (Andy Samberg) spolu chodili už na střední škole. Brzy poté se vzali a nyní, na prahu třicítky, stojí na křižovatce. Zatímco Celeste zažívá úspěchy v podnikání, Jesse je nezaměstnaný, bez chuti do života. Celeste má pocit, že pokud by se rozvedli nyní, mohli by zůstat přáteli. Jesse, přestože Celeste stále miluje, její rozhodnutí pasivně přijímá. Celestiny představy se ale od reality liší. Zatímco si zvyká na nový život, pomalu a bolestivě si uvědomuje, jaké chyby v manželství udělala. K nápravě si ale vůbec nezvolila vhodnou chvíli. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (6)

Trailer

Recenze (67)

Tommassi3 

všechny recenze uživatele

"Zasraný Švédi !! Oni snad dělaj ten nábytek naschvál tak, aby se nedal sestavit, jenom aby tě nasrali !!" ;) Bože můj, tak to byla nečekaná pecka !! Ani si, bez ohledu na to bizarní mně velmi blízké téma, nevzpomenu, kdy jsem naposled viděl podobně úžasnou, řekněme třeba romantiku, která navíc nese tolik ozvláštnění v rámci nejen žánrových vzorců, že se nestačím divit, návdavkem s tak fantastickým skriptem.. Nicméně mě vůbec nepřekvapuje, že ten napsala právě krásná Rashida Jones, ty vlastní zkušenosti tu zkrátka cítíte, a tak se otázka, kdo by zvládl napsat podobnou roli lépe na tělo talentované herečce než ona sama, jako poměrně zbytečná.. Rozhodně se nejedná o dokonalý film, to spíš řemeslně jistý, se slušnou chemií, luxusně napsaný, zvlášť silný v dialogu, živoucí, nepředvídatelný a chytrý.. Vtipný i v jistých pasážích nesmírně smutný !! Lee Toland Krieger, jehož jméno mi dosud absolutně nic neříkalo, mě hodně namlsal, a tak si tohohle nadaného režiséra budu rozhodně všímat.. A takové snímky se dnes moc netočí, což zamrzí, ale těžko se divit, když patří očividně mezi ty tolik nedoceněné.. No, nechte bejt, vaše chyba !! Za mě čtyři a půl naprosto bez rozmýšlení.. ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí herci nezakryjí fakt, že ten film byl vcelku o hovně. Respektive hlavní premisa není špatná, ale z vody se vařilo až moc. Andy Samberg byl až nečekaně civilní, ale bohužel značně větší prostor dostala Rashida Jones. Mám tu herečku rád, ale zde byla její postava prostě píča. Navíc fakt přehnaně stylizovaná do ženský která je hrozně v poho a kterou chlapi musej žrát, protože je přece kunda a hulí z gigabongu a dělá masturbační džouky. Ano byly to samé chvályhodné vlastnosti, bohužel to tlačení na pilu zde bylo příliš okaté. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Sklamanie. Ale môžem si za to sám, moc som sa tešil. Problém je v tom, že "Celeste and Jesse Forever" sa stále na niečo hrajú; konkrétne na "500 Days of Summer" - a občas je to skrátka moc okaté. Okrem toho, nie všetky vedľajšie postavy a dejové línie majú čo povedať. Elijah Wood ako teplý kamarát - komická postavička dostal málo vtipov (asi dva) a Emma Roberts je tu už čisto na natiahnutie stopáže. Andy Samberg (Jesse) - po minulom Sandlerovom fekáli - opäť dokazuje, že je iba trápny neherec. Jeho prejav obsahuje asi tri výrazy, aj tie odkopírované od Setha Rogena, s tým rozdielom, že Rogen je vtipný. A nech mi nikto nehovorí, že schopnosť rozplakať sa je nejakým dôkazom talentu. Ten človek je herecky ešte pod Jiřím Mádlom. Pri niektorých vypätých scénach bohužiaľ stroskotáva aj Rashida Jones, vo svojej prvej veľkej úlohe (kvôli ktorej som na to vlastne pozeral a ktorej to rozhodne nemám za zlé). Ona je hlavným ťahákom snímku, snaží sa nad rámec svojich možností (aj keď sú obmedzené), konečne v hlavnej úlohe; navyše sa pod film podpísala aj ako spoluscenáristka a ja jej to všetko hrozne prajem. Celeste and Jessie nakoniec aj tak zostanú niekde na hranici šesťdesiatich percent a štyrmi hviezdičkami teda hodnotím preto, že som na týchto indie vzťahovkách vyrastal, za vynikajúci pesničkový soundtrack a za Rashidu (v neposlednej rade). Aj keď objektívne je to tak na 65%. ()

cukorek 

všechny recenze uživatele

Určite to bola viac dráma ako komédia, ale predsa to občas vyznelo aj vtipne. Podobných filmov založených na vzťahu dvoch ľudí, ktorý neustále mení svoju hodnotu je veľa. Tvorcovia vsadili síce na osvedčenú a nevyčerpateľnú tému láska a zároveň rozdielne nároky na partnerov, ale spôsobom ktorým hnali tieto ovečky od oltára bol ochudobnený nedôstojnými, perverznými scénami, vtiahnutím do deja homosexuálov a nedostatočným navodením dramatickej atmosféry. Tiež zanedbali vykreslenie stavu po použitý drog a najväčším fiaskom bolo, keď nešťastná manželka našla útočište u ešte mladšej teenegerskej speváčky. Priemerné výkony hercov len spečatili moje hodnotenie na 50%. ()

Popluh 

všechny recenze uživatele

Sympatičtí herci táhnou celkem zajímavý indie film, jehož hlavní a bohužel dost zásadní chybou je fakt, že se nedokáže rozhodnout, jestli chce být spíš komedií, romantikou nebo dramatem. Výsledný mix je tak od všeho trochu, ale jako celek moc nefunguje. Což je škoda, protože potenciál to má ve všech rovinách, ale snaha svézt se po módní vlně podobně laděných filmů v tomhle případě vyzněla spíš do prázdna. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama